braayn
Üye
Dun ak dediğine bugün ms kara mı diyor yani ?Gelişme var:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dun ak dediğine bugün ms kara mı diyor yani ?Gelişme var:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Steve ballmer, windows phone'daki app açığını kapatmak için android uygulamaları çalıştırması gerektiğini düşünüyormuş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an aramızda SIM kısmında yazan 2 seçeneğe de ayar yapmadan sahip olan var mı? Öyleyse bu görüntü 950'den alınmış olabilir.
Acele etme bence bir iki güne pil kullanımı daha iyi olacaktır,ben 13.yapıyı yükledikten sonra cihazı(1520)sıfırladım hem sorun yok hemde şarj durumu 8.1 den çok daha iyi.

dostum haklısın diğer sistemler çok güncelleme aldı da onların güncellemesi bişeyi değiştirmiyor ki. Öylesine kuruyor gibi. Hatta alt seviyeli cihazları güncelleme ile yavaşlıyor. Bizde ise durum tam tersi.Bu MS kaplumbağacılık oynuyor herhalde,
MS W10 çıkarana kadar android cephesi 5.0 lar 5.1 6.0 lar gördü,
ios cephesi herhalde 7 den 9 a geçti tam olarak 7 den olmayabilir hatırlayamıyorum ama en az ios 8 den 9 a geçti ama hala biz W10 a geçemedik.
MS sanki ilk telefonu piyasaya çıkarmış ve rakibi yokmuş gibi davranması insanları çileden çıkarıyor ve gerçekten kullanıcılar kaçıyor artık...
Kalanlarda Ocak ayından sonra gelişme olmazsa kaçacak.
Adamlar 36 ay güncelleme sözünü güncelleme vermeyerek geçiriyor gerçekten sözün bittiği yer...
lumia 930 Windows 10 Mobile Basemark OS II test sonucu. Lumia 1520'yi bir miktar geride bırakıyor.dostum haklısın diğer sistemler çok güncelleme aldı da onların güncellemesi bişeyi değiştirmiyor ki. Öylesine kuruyor gibi. Hatta alt seviyeli cihazları güncelleme ile yavaşlıyor. Bizde ise durum tam tersi.
üstteki windows 8.1 , alttaki windows 10 mobile. Lumia 1520 basenark os II sonuçları
dip not : Windows 8.1 olanın tarihi eski ama şuan da sonuç aynı. Goruntu arşivden yani.
bu aradaki fark ile sd kartın sisteme etkisini anlamış olabilirizlumia 930 Windows 10 Mobile Basemark OS II test sonucu. Lumia 1520'yi bir miktar geride bırakıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu aradaki fark ile sd kartın sisteme etkisini anlamış olabiliriz![]()
Dpi ayarını önerilene getirip tekrar yapmak lazım. O zaman farkı daha iyi anlarız. Muhtemelen manuel dpi ayarı grafik işlemciye ekstra yük bindiriyor.930 grafikte birazcık geri kalmış 1520ye göre![]()
olabilir mantıklıDpi ayarını önerilene getirip tekrar yapmak lazım. O zaman farkı daha iyi anlarız. Muhtemelen manuel dpi ayarı grafik işlemciye ekstra yük bindiriyor.
bugün gelmez herhalde değil mi ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PC sürümü ile beraber gidiyorlar.
Yoktu ama yine yavaşlama başladı tuşlamada.Arkadaşlar numara çevirirken takılma var mı batarya durumu nasıl cevaplarsanız memnun olurum 2.kez w10 kurmayı düşünüyorum
Yoktu ama yine yavaşlama başladı tuşlamada.
Evet tuslarken takilma yine basladi.Arkadaşlar numara çevirirken takılma var mı batarya durumu nasıl cevaplarsanız memnun olurum 2.kez w10 kurmayı düşünüyorum