Emre
Üye
Admin bey, konuyu kilitlermisiniz?gereksizlere girdiğimde başlık yüzünden sucrofe'in üzerindeki çizgiyi bir an serhanın üstünde görüyorum ve seviniyorum.
Admin bey, konuyu kilitlermisiniz?gereksizlere girdiğimde başlık yüzünden sucrofe'in üzerindeki çizgiyi bir an serhanın üstünde görüyorum ve seviniyorum.
Admin bey, konuyu kilitlermisiniz?
neden kiUGH!gereksizlere girdiğimde başlık yüzünden sucrofe'in üzerindeki çizgiyi bir an serhanın üstünde görüyorum ve seviniyorum.
YUP!
Bu mesajları attığım için utanıyorum
silebiliyomuyuz bunları![]()
nası geçti teogGecmis olsun.
Teog dan bahsetmedim.Hem teog a ben gireli 2 yil oldu.nası geçti teog
oha hani 15 yaşındaydın kendi konunda öyle yazmıştın başkasımıydı yoksaTeog dan bahsetmedim.Hem teog a ben gireli 2 yil oldu.

14oha hani 15 yaşındaydın kendi konunda öyle yazmıştın başkasımıydı yoksa
@Hermaphroditos he sendin![]()
Sınav nası geçti bro 
Bana Yu Gi Oh figürü alsana [emoji14]Bu Konuyu merak edip baktığım için kendimden utanıyorum
emre subliminal mesaj mı gönderiyonYorla yolla hollla daaallşla yolla jolllltsa noktfdsss sony gylkgol mm stdq er ndfk km çöp çöl çok komplo mu un yeter boş omuzunu iPod sah ile tek ıska ey uyuz set vs ev gr TV gr gez say de CD TV ol çok Zr Hz sen No km l. Kılım un uyku mu kg fu hıı çoğu tarih ruh cıv

Kendince laf sokuyor, büyüyünce belki anlar ne kadar saçma şeylerle uğraştığını Nokia fanıemre subliminal mesaj mı gönderiyon![]()