Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Sorunu
Arkadaşlar note 2 n7100 cihazım 4.4.2 sürümünde ve wifi ye girmiyor uzak diye hatta bulmuyor bile ama aynı yerde galaxy e5 ile saniyesinde bağlanıyor üstelik 2 ve 3 çubuk olarak çekiyor benim note 2 bulmuyor bile bu sorunu nasıl çözebiliriz ??

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Donanımsal bir sorunu yok değil mi ?

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Donanımsal bir sorunu yok değil mi ?
Yok hyr yeni cihaz zaten aldım hemen 4.4.2 sürümüne güncelledim suan bile aynı e5 ile yazıyorum note 2 hiç bulmuyor wifi yi görüyor önce bağlanıyor derken geri kayboluyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Veri yedekleyip, sıfırlama denedin mi ?

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Sanmıyorum, bence servise bir gösterin.

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum, bence servise bir gösterin.
Hocam son olarak bişey daha var bu son gelen 163 MB lik güncellemeyi kurmuyor bu cihaz belki 10 defa indirdim hiçbir şekilde kurulum yapmıyor yeşil bir android var ekranda %30 olunca reset atıyor cihaz açılınca bu güncellemeyi kies ile kurmayı deneyin diyor neden kurulum yapmıyor acaba ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hocam son olarak bişey daha var bu son gelen 163 MB lik güncellemeyi kurmuyor bu cihaz belki 10 defa indirdim hiçbir şekilde kurulum yapmıyor yeşil bir android var ekranda %30 olunca reset atıyor cihaz açılınca bu güncellemeyi kies ile kurmayı deneyin diyor neden kurulum yapmıyor acaba ?
Bence Profil Resmini Değiştirmelisin :bilmm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Müslümanım O Resme İster İstemez Gezerken Denk Geliyorum 1 Kere Gördüm Resmini Kapattım Sekmeyi Tekrar Görünce ARtık Günaha Girmiş Oldum Uyarayım Dedim Göz Zİnası Ahirette Helallik İsteyeceksin Benden Bir Başkalarınıda Ekleme Helalleşmen Gereken Kişiler Listesine Uyarayım Dedim.

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Ben Müslümanım O Resme İster İstemez Gezerken Denk Geliyorum 1 Kere Gördüm Resmini Kapattım Sekmeyi Tekrar Görünce ARtık Günaha Girmiş Oldum Uyarayım Dedim Göz Zİnası Ahirette Helallik İsteyeceksin Benden Bir Başkalarınıda Ekleme Helalleşmen Gereken Kişiler Listesine Uyarayım Dedim.
Herkes Namuslu dinine imanına düşkün olmuş bakıyorumda kardeş :) O resim 2012 den beri duruyor foruma 1 haftadır giriyorum tek tük oda.Lütfen herkes işine baksın.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Herkes Namuslu dinine imanına düşkün olmuş bakıyorumda kardeş :) O resim 2012 den beri duruyor foruma 1 haftadır giriyorum tek tük oda.Lütfen herkes işine baksın.
Ben Dikkat Edersen İşime Bakıyordum Zaten 1.de Günah Değil Ama 2.Görüşümde Günaha Girdim Senin Yüzünden İnsan Gibi Uyarayım Üzerimden Atayım Sorumluluğu Dedim Hakkımı Helal Etmem Olur Biter Sen Düşün."Herkes Namuslu dinine imanına düşkün olmuş " İçinde Sen Yoksun Sanırım? İmanın Olmaz Bişey Diyemem Senden Dolayı Hesaba Çekilecek Değilim Ama Namusun Olmalı Bence Bir Dost Tavsiyesi Olarak Düşün Bunu Neyse Ben Üzerime Düşeni Yaptım Artık Top Sende

Takipçi Satın Al

Üst Alt