AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye

Transmitter almistim swiss post. İlk alis verisim. Kargo secmeyi yeni ogrendim

Kargo seçeneklerin de öyle aman aman bir şey yok. Size ücretsiz bir kargo seçeneği sunup diğerleri paralı oluyor. Orada mantıklı olarak ne seçebilirsiniz China Post olmasına dikkat edin derim. Tabi her zaman bunu bulmak zor oluyor. Çünkü son zamanlar da China Air Mail ve China Post kullanan sayısı azalmakta ya da en azından bana öyle denk gelmekte.

mc_307

mc_307

Üye
@Sarangni hocam doogee x5 pro aldım. Güzel cihaz.
Dediğiniz gibi china post .... olsun tamamdır

Rygebin

Rygebin

Üye
Cardboard alacam bir ara .. Onun da çakması varmıdır acaba :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye
@Sarangni hocam doogee x5 pro aldım. Güzel cihaz.
Dediğiniz gibi china post .... olsun tamamdır
İMEİ kayıt işini nasıl hallettiniz?

O zaman epey uygundu bu cihaz. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günler de kullanın.

mc_307

mc_307

Üye
İMEİ kayıt işini nasıl hallettiniz?

O zaman epey uygundu bu cihaz. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günler de kullanın.
Çözünürlük falan iyi. 2gb ram 16gb rom. 8-5 mp kameralar. Lolipop ve 6 gelecek.
Imei olayi 1 dkda halloluyor. Ister kodla yapiyorsunuz. Bu yontem fabrika ayarlarina don diyince gidiyor.
Pcden yapinca sabit kaliyor.

mc_307

mc_307

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
X5 pro ana özelliği:

Cpu: mtk6735 64 bit dört çekirdekli

Ekran boyutu: 5.0 inç

çözünürlük: 1280*720 hd piksel

Gpu: mali- t760

Depolama: 2gb ram 16gb rom

ön kamera: 5.0MP

Sim kart: çift mikro sim kart

Arka kamera: 8.0MP

Pil: 2400 mah pil

Depolama uzatmak: destek

özellikleri: wifi, bluetooth 4. 0, gps, yerçekimi sensörü, vb...

Ağ:
2g: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3g: WCDMA 850/1900/2100 MHz
4g: fdd-lte band1/3/7/8/20( 800/1800/2100/2600)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sarangni
mucalt

mucalt

Üye
Gps bir dene bakalim. Generalmobile discovery aldim. Gps sorunlu cikinca pisman olmustum. Gps bir dene bakalim

bidost06

bidost06

Üye
Gps bir dene bakalim. Generalmobile discovery aldim. Gps sorunlu cikinca pisman olmustum. Gps bir dene bakalim
Mtkların hemen hemen hepsinde gps sorunu var gps anteni zayıf içini açıp küçük kablo lehimlerseniz büyük ölçüde çekim gücü artıyor

mc_307

mc_307

Üye
Simdi denedim gps i. Cok hizli. Gps test programını kurdum. Tek tek resimledim. Burda fena kar yağiyor. Ve evin icinden çektiğim resimdeki gibi geriden koltuğun kolçağında duruyor telefon. 3. Saniyede buldu. Resimdeki degerler 10. Saniyeye ait. Son resimdeki gökyüzü ve tipi var...

mucalt

mucalt

Üye
Mc_307 cok tesekkurler. Kafama o takilmisti demekki guzelmis. Hayirli olsun gule gule kullan. İlk firsatta ben de alacam.

• Beğen
Tepkiler: mc_307
wpfurkan

wpfurkan

Üye
28.11 de telefon kılıfı sipariş ettim ve 02.12 de china air mail'de "in transit shipped by air" yazdı. Yani 2.sinde uçağa verdilerse çinden buraya gelmişdir herhalde. Sizce ürün ne zaman elimde olur? Yani bu uçağa verildikten sonra sizde ne kadar süre geçti ürünün gelmesi?
ilk defa çinden sipariş ediyorum yani pek bir bilgim ve deneyimim yok bu konuda.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
30-35 gün ortalamadır. Bazan 65 gün oldu bazan 17 gün şansına...

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
0MG90

0MG90

Üye
28.11 de telefon kılıfı sipariş ettim ve 02.12 de china air mail'de "in transit shipped by air" yazdı. Yani 2.sinde uçağa verdilerse çinden buraya gelmişdir herhalde. Sizce ürün ne zaman elimde olur? Yani bu uçağa verildikten sonra sizde ne kadar süre geçti ürünün gelmesi?
ilk defa çinden sipariş ediyorum yani pek bir bilgim ve deneyimim yok bu konuda.
Çin'den çıktıysa ürün Türkiye 'ye gelmesi en az 10 gün sürebilir.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Çin'den çıktıysa ürün Türkiye 'ye gelmesi en az 10 gün sürebilir.
şimdi baktım sellers shipping method ile yollanmış birisi ve uçak dün akşam pekingden gelmiş buraya. yani bu hafta elimde olurmu?

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: wpfurkan
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım en güzel ürünlerden biri diyebilirim. Çok küçük USB'ye taktım ve wifi görevi yapıyor. Kablo karmaşasından kurtardı. Ayrıca artık kablosuz klavye ve mouse çalışıyor eski masaüstü pc'de. Hiç driver vs gerek kalmadı taktığım gibi wifiyi gördü. Hız testi yapayım dedim. Benim net 24 mbit 23 mbit verdi. Kabloda 24 veriyor. Zaten laptopta kablosuzda 23 veriyor. İnanamadım :)

Akıllı saat aldım. Gayet başarılı. 3 gün gidiyor pil. Mesajlaşma, arama hesap makinesi adımsayar gibi basit işlemleri çoğu var. Sim ve sd kart desteği var. Ayrıca hem bluetooth üzerinden cihazdaki müzikleri çalabilir hemde sd karttan şarkı çalabiliyorsunuz. Ayrıca üzerinde 2 megapiksel kamera var. Çok işe yaramasa da gizli kamera olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bluetooth üzerinden selfie çubuğu gibi kullanabilirsiniz. Kamerayı açtığınızda aynı görüntüyü saatte görüp fotoğrafı saatten telefon kamerasıyla çekebiliyorsunuz. Birçok işlevi var ve çok şık tavsiyedir. 20 günde geldi.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aldığım en güzel ürünlerden biri diyebilirim. Çok küçük USB'ye taktım ve wifi görevi yapıyor. Kablo karmaşasından kurtardı. Ayrıca artık kablosuz klavye ve mouse çalışıyor eski masaüstü pc'de. Hiç driver vs gerek kalmadı taktığım gibi wifiyi gördü. Hız testi yapayım dedim. Benim net 24 mbit 23 mbit verdi. Kabloda 24 veriyor. Zaten laptopta kablosuzda 23 veriyor. İnanamadım :)

Akıllı saat aldım. Gayet başarılı. 3 gün gidiyor pil. Mesajlaşma, arama hesap makinesi adımsayar gibi basit işlemleri çoğu var. Sim ve sd kart desteği var. Ayrıca hem bluetooth üzerinden cihazdaki müzikleri çalabilir hemde sd karttan şarkı çalabiliyorsunuz. Ayrıca üzerinde 2 megapiksel kamera var. Çok işe yaramasa da gizli kamera olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bluetooth üzerinden selfie çubuğu gibi kullanabilirsiniz. Kamerayı açtığınızda aynı görüntüyü saatte görüp fotoğrafı saatten telefon kamerasıyla çekebiliyorsunuz. Birçok işlevi var ve çok şık tavsiyedir. 20 günde geldi.

Bu saatten bende almayı düşünüyorum ekran çözünürlüğü filan nasıl birkaç foto atsana halis birde hat olayı nasıl oluyor imei kayıt gerekir herhalde :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatten bende almayı düşünüyorum ekran çözünürlüğü filan nasıl birkaç foto atsana halis birde hat olayı nasıl oluyor imei kayıt gerekir herhalde :)
Ekran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum. :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: karaman39 ve Bahadir_fb

Üst Alt