4.5G Gelince internet kotaları Artacakmı limitsiz internet verirlermi

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
4.5G Gelince internet kotaları Artacakmı limitsiz internet verirlermi
4.5g gelince internet kotaları ne kadar olur limitsiz internet paketleri gelirmi bazı sitelerde 4.5g ile kotalar artacak limitsiz internet gelecek diyorlar bazı ülkelerde ABD Gercek AKK Olmadan hız düsmeden limitsiz internet paketleri veriyorlar BİLGİSİ OLAN DUYAN VARMI

burak1011

Üye
Öyle olsa bile türkiye de mümkün değil olmaz. 4gb internet verir hız süper olur. Kota olduktan sonra ne yapayım hızı.

• Beğen
Tepkiler: androfilex
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine Aynı Devam Etmeyecekmi? Aslında 2 Gündüz 2 de Gece Veriyor Turkcell Şu Andada Çokta Aratacağini Sanmıyorum

burak1011

Üye
Yine Aynı Devam Etmeyecekmi? Aslında 2 Gündüz 2 de Gece Veriyor Turkcell Şu Andada Çokta Aratacağini Sanmıyorum
Devam etmeyecek mi derken? Hiç bir operatör 4.5 g geldi diye kota vermez fazladan bence. Ama sınırsız verir adam gibi de akk koyarsa 60lira dan ben hemen alırım.

• Beğen
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Ben fransadayim 3g aylik 3go 4 g 50go (yanilmiyorsam) hak veriyor neden 3g az onu anlamadim. Turkiyede bence paketler ucuzlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
Ben fransadayim 3g aylik 3gb 4 ge 50gb (yanilmiyorsam) hak veriyor neden 3g az onu anlamadim. Turkiyede bence paketler ucuzlar.
Ohh valla. Burda sınırsız 3g falan yok. Olan da 15 e kadar sınırsız sonra hız 196kbs ye düşüyor. Sözde sınırsız yani.

androfilex

androfilex

Üye
Ohh valla. Burda sınırsız 3g falan yok. Olan da 15 e kadar sınırsız sonra hız 196kbs ye düşüyor. Sözde sınırsız yani.
Sözde "sınırsız internet erişimi veriyoruz" diyorlar. Ama sadece "internet erişimi"n var. Yani kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Paramızla rezil oluyoruz :grrr: @bmw_m6
196kbps ye düşüren paketin adı nedir? Araştırdım ama bulamadım

• Beğen

burak1011

Üye
Hocam avea sınırsız vın yazın arayın çıkıyor

androfilex

androfilex

Üye
Hocam avea sınırsız vın yazın arayın çıkıyor
Vınn, turkcell de var. Jet olacaktı sanırım. :ehe
Şaka bir yana burada 196 yazmıyor.

• Beğen
gandilla

gandilla

Üye
Bende internet kotalarinin artacagini düşünüyorum çünkü o hiz ile 2 gb az gelir ama sinirsiz olmaz bence

burak1011

Üye
Vınn, turkcell de var. Jet olacaktı sanırım. :ehe
Şaka bir yana burada 196 yazmıyor.
  • Sınırsız tarifede adil kullanım kotası 15GB’dır. Kullanım 15GB’a ulaştığında 20GB kullanıma kadar hız 128kbps’a, 20GB kullanım sonrası 96kbps’a düşürülecektir ve bu kullanımlar ek olarak ücretlendirilmeyecektir.128 e düşüyor muş hocam. Ben 196diye hatırladım yanlış kalmış aklımda

• Beğen
androfilex

androfilex

Üye
  • Sınırsız tarifede adil kullanım kotası 15GB’dır. Kullanım 15GB’a ulaştığında 20GB kullanıma kadar hız 128kbps’a, 20GB kullanım sonrası 96kbps’a düşürülecektir ve bu kullanımlar ek olarak ücretlendirilmeyecektir.128 e düşüyor muş hocam. Ben 196diye hatırladım yanlış kalmış aklımda
Ben de 196yı duyunca "Vay be o kadar hızlandırmışlar mı?" (evet, gerçekten gülünesi bir durum) dedim. :mahcup:

Sarangni

Sarangni

Üye
Amerika da 256 kbps zorunlu. Biz de ne zaman böyle şeyler göreceğiz.

phasan

phasan

Üye
4.5g gelince internet kotaları ne kadar olur limitsiz internet paketleri gelirmi bazı sitelerde 4.5g ile kotalar artacak limitsiz internet gelecek diyorlar bazı ülkelerde ABD Gercek AKK Olmadan hız düsmeden limitsiz internet paketleri veriyorlar BİLGİSİ OLAN DUYAN VARMI
Abd indirme izlemek yasak

Eskiden akk yoktu neden cunku indirme yapmıyorduk malum turkıyede ki alt yapı akk olmasa hiç bir internet çalışmaz

Yönetici tarafından düzenlendi:
Sarangni

Sarangni

Üye
Mesele indirme yasak olması değil. ABD devlet kotalı da kullansa en düşük 256 kbps vermek zorundasın diyor.

phasan

phasan

Üye
Mesele indirme yasak olması değil. ABD devlet kotalı da kullansa en düşük 256 kbps vermek zorundasın diyor.
Adam onu versene cok birsey sorun olmaz, orda ama adam 4gb versın 4g olsun indirme yapmak yasak film flan izlemek yasak

Sınırsız internet olsada bi işe yaramaz 4g ile

Yönetici tarafından düzenlendi:
skylinegti

skylinegti

Üye
Kotasız internet gelir diye hiç ümitlenmeyin bence , çünkü burası Türkiye burda herşey para para para ...

• Beğen
Tepkiler: phasan
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
4.5G Gelsin Gelmesinede Paketler Ucuz Ve Paket Miktarı Artsın İsterim. Sınırsız Konusuna Gelirsek SuperOnline'da Bile 25GB Akk Veriyor Hatlara Zor Verirler Yani Böyle Düşünmektense 96Kbps Yerine 256 Kbps Yapabilirler Diye Düşünüyorum Yani 2 Kat Sınırsıza Çekebilirler

• Beğen
Tepkiler: androfilex ve phasan
phasan

phasan

Üye
4.5G Gelsin Gelmesinede Paketler Ucuz Ve Paket Miktarı Artsın İsterim. Sınırsız Konusuna Gelirsek SuperOnline'da Bile 25GB Akk Veriyor Hatlara Zor Verirler Yani Böyle Düşünmektense 96Kbps Yerine 256 Kbps Yapabilirler Diye Düşünüyorum Yani 2 Kat Sınırsıza Çekebilirler
Bakalım hangısın de daha cok 4.5g verecek

Üst Alt