öncelikle romu ve gappsı indir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan gappsı indir masa üstüne at sonra romuda indir romuda at sonra
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan cmw indir bunların hepsini indir sd karta at 4.1.2 olması lazım android sürüm sd kartına at sonra teli kapat home tuşunu+powertuşu+ses açma tuşuna aynı anda bas hepsine ace 2 yazısı geldiğinde elini çek bekle sonra karşına bir şeyler gelecek mavi yazılarla sen ses açma kapa tuşları ile aşağı yukarı gideceksin power tuşuda çekiyor şimdi sen external storage diye bir şey var onun üstüne geler power tuşuna 1 kere bas uptade zip olana gelip onada bas sonra karşına yeni arayüz gelicek ordan wipe data factory resete basıcan yes diyeceksin sonra wipe cache partitiona basıcan bunada yes diyeceksin andvace diye en altda bir secenek var ona geleceksin dalvik cahce yapıcaksın bunları yaptıktan sonra install zip fram sdcard yazan yere bas choose zip fram sdcard olana tıkla zaten en başta ordan vanir yazan roma gel bas ona sonra yes de beyaz ekran gelecek oraya ekrandan tıklıyarak yapacaksın next diyeceksin next diyeceksin sonra insallation diyip bitmesini bekle
bittikten sonra next de orda reboot your device now var seçili ona tıkla seçili olana iptal et onu finish de sonra chooce sd karta gel yine ordan gappsı kur yes de onada sonra bitmesini bekle sonra bittikden sonra telefondaki geri tuşuna bas sürekli en başta reboot system yazar ona tıkla telefonun açılmasını bekle sonra rom hazır bu dediklerimi adım adım yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın çünkü az önce bende bu romu yine yükledim ne yaptıysam aynısını yazdım umarım başarırısın