Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
arkadaşlar bende ace 2 yi bırakacağım yeni telefon alacam önerileriniz var mi bütçem 1500 tl

Alican426

Üye
arkadaşlar bende ace 2 yi bırakacağım yeni telefon alacam önerileriniz var mi bütçem 1500 tl
Bir yıldız daha kayıyor :D xperia z3 sen en iyisi 1500 tlye telefon yaz orda ilk linkte çıkıyor o telefonları sıralıyor ordan baksan daha iyi olur özelliklerine fln malzeme kalitesine bak en çok

Alican426

Üye
Aslında biraz daha biriktir paranı note 5 al çünkü şimdi alacağın telefon bi kaç yıl sonra güncelleme gelmeyecek ama son çıkan ünlü telefonlardan birini alsan o seni baya götürür rahat edersin her şey güncelleniyor iyi düşün derim

ettu

ettu

Üye
öncelikle romu ve gappsı indir burdan gappsı indir masa üstüne at sonra romuda indir romuda at sonra burdan cmw indir bunların hepsini indir sd karta at 4.1.2 olması lazım android sürüm sd kartına at sonra teli kapat home tuşunu+powertuşu+ses açma tuşuna aynı anda bas hepsine ace 2 yazısı geldiğinde elini çek bekle sonra karşına bir şeyler gelecek mavi yazılarla sen ses açma kapa tuşları ile aşağı yukarı gideceksin power tuşuda çekiyor şimdi sen external storage diye bir şey var onun üstüne geler power tuşuna 1 kere bas uptade zip olana gelip onada bas sonra karşına yeni arayüz gelicek ordan wipe data factory resete basıcan yes diyeceksin sonra wipe cache partitiona basıcan bunada yes diyeceksin andvace diye en altda bir secenek var ona geleceksin dalvik cahce yapıcaksın bunları yaptıktan sonra install zip fram sdcard yazan yere bas choose zip fram sdcard olana tıkla zaten en başta ordan vanir yazan roma gel bas ona sonra yes de beyaz ekran gelecek oraya ekrandan tıklıyarak yapacaksın next diyeceksin next diyeceksin sonra insallation diyip bitmesini bekle bittikten sonra next de orda reboot your device now var seçili ona tıkla seçili olana iptal et onu finish de sonra chooce sd karta gel yine ordan gappsı kur yes de onada sonra bitmesini bekle sonra bittikden sonra telefondaki geri tuşuna bas sürekli en başta reboot system yazar ona tıkla telefonun açılmasını bekle sonra rom hazır bu dediklerimi adım adım yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın çünkü az önce bende bu romu yine yükledim ne yaptıysam aynısını yazdım umarım başarırısın

Alican426
Dosyaları indirdim. Kuruluma geçmeden önce yazdığın kırmızı renkle işaretlediğim kısmı anlamadım. İmla kurallarına uyarak yazsaydın (Nokta, virgül gibi) çok iyi olurdu.

Alican426

Üye
Alican426
Dosyaları indirdim. Kuruluma geçmeden önce yazdığın kırmızı renkle işaretlediğim kısmı anlamadım. İmla kurallarına uyarak yazsaydın (Nokta, virgül gibi) çok iyi olurdu.
tamam 1 dk şuan odinle geri dönüyorum adımları tekrar yazacağım buraya madde halinde

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
Aslında biraz daha biriktir paranı note 5 al çünkü şimdi alacağın telefon bi kaç yıl sonra güncelleme gelmeyecek ama son çıkan ünlü telefonlardan birini alsan o seni baya götürür rahat edersin her şey güncelleniyor iyi düşün derim
daha fazla biriktiremem zaten artık ace2 ye dayanamıyorum
G4-zenfone selfie veya2-xperia m5
G4 1500tl ye zor zenfonede cok ağır geldi elime o yuzden xperia m5 alabilirim
arkadaslar hiç boşuna samsung önermeyin birdaha elime sürmem

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
daha fazla biriktiremem zaten artık ace2 ye dayanamıyorum

G4 1500tl ye zor zenfonede cok ağır geldi elime o yuzden xperia m5 alabilirim
arkadaslar hiç boşuna samsung önermeyin birdaha elime sürmem
G4 bazı yerlerde 1650 ye bulunuyo(izmir-cankaya)(bazı intermet sitelerindede 1600 e kadar sıfır ürün fiyatı mevcut)

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
G4 bazı yerlerde 1650 ye bulunuyo(izmir-cankaya)(bazı intermet sitelerindede 1600 e kadar sıfır ürün fiyatı mevcut)
adanadayım teknosada 300tl lik çekimiz var ondan teknosadan baska yerden alamam sence sony m5 iyimi
sadece 1200 tl nakit var

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
helio x10 fazla kötü degil zaten bu telefonu alma nedenim iyi kamerası bide 16 gb sorun değil ace2 4 gb ydi yani fark etmem sanırım

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
yani lg g3 asus zf2 bide m5 arasında kaldım

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
yani aslında g3 aşırı ısnıyor arkadaşımda var ondan biliyorum önermedi
asus zf2 kafamda soru işareti
sony m5 siyahı yok bu yüzden almiyacam gibi
sony z2 ve z3c var bide

Alican426

Üye
yani aslında g3 aşırı ısnıyor arkadaşımda var ondan biliyorum önermedi
asus zf2 kafamda soru işareti
sony m5 siyahı yok bu yüzden almiyacam gibi
sony z2 ve z3c var bide
renklere takılma derim ilerde renk yüzünden pişman olabilirsin siyah istiyorsan kılıf al siyah onu tak :)