Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi

jkz787878

Üye
arkadaşlar bir sorunum var bari buna yardımcı olun. mesela biri aradığında telefonum önce çalıyor iki üç saniye sonra ekrana arama arayüzü geliyor yokmu bunun bir çözümü?????

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4 ve omerboz54
The Nyks

The Nyks

Üye
beyler en son sürümde swap olmuyo nasıl yapcaz

dodomax159

Üye
Başka güncelleme gelmedimi ?

Alican426

Üye
Malesef :mahcup: Ama belki geliştiriylmeye devam eder zaten çıksa direk yayınlıyorlar

ettu

ettu

Üye
Henüz acemilikten kurtulamadığım için ustalara sorum var.
Ace 2 telefonumu Gingerbread 2.3.6'dan 4.1.2'ye güncelledim. I8160XXLK6 Türkiye romunu kurdum. Kernel sürümü 3.0.31-1016990 oldu. Rottladım. 8GB'lık Toshiba kartımı hafıza olarak gösterdim. Kullanmak istediğim programları kurdum. Telefon bazen kitlenir gibi oluyor, sonrada kendiliğinden düzeliyor. Telefonun daha stabil çalışması için yapmam gereken başka bir şey var mı?

Alican426

Üye
vanir yükle telefon baştan yaratılıyor sadece türkçe dil çalışmıyor liquid de öenririm ama onda da yabancı dil kullan çünkü performance ayarıan girdiğinde tükçe iken hata veriyor ama ingilizce olduğunda hata vermiyor cmw ile vaniri kur bu konu ile ilgili bir başlık vardı Vanir rom 1.8.2015 (çok stabil) - MaxiCep burdan yapabilirsin

Enisina

Üye
arkadaşlar yardımcı olun kafa yiyecem telefon pert oldu durduk yere kapandı açılışta cyanogen mod yazısında kalıyor odin ile rom yüklüyorum odin tamamlandı diyor ama telefon açıldığında haylada eski rom var herşeyi denedim 3 parçalı falan ne varsa tele format bile atılmıyor clockwork menüden telefon hafızasını formatladım işlem tamamlandı diyor ama formatlanmamış sanki sisteme erişim kapatılmış

ettu

ettu

Üye
Alican426
Önerin için sağol. Vanir romu hiç duymadım. Linktekileri okudum. Bana oldukça karışık geldi.
"Kurulum :
Recovery'i aç
Wipe data , cache ve dalvik cache yap. Dalvik cahce yapılıyor?
Romu kur
Gappsi kur. Nasıl kuruluyor?
Kerneli kur Nasıl kuruluyor?
Reboot yap
Ve tadını çıkar"

Anlayacağın hala acemilik var. Bunları biraz daha anlayabilirsem deneyebilirim.

Enisina

Üye
arkadaşlar yardımcı olun kafa yiyecem telefon pert oldu durduk yere kapandı açılışta cyanogen mod yazısında kalıyor odin ile rom yüklüyorum odin tamamlandı diyor ama telefon açıldığında haylada eski rom var herşeyi denedim 3 parçalı falan ne varsa tele format bile atılmıyor clockwork menüden telefon hafızasını formatladım işlem tamamlandı diyor ama formatlanmamış sanki sisteme erişim kapatılmış
videoda çektim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
videoda çektim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardesim burdaki repart olayını dene

Daha sonra stock romu pit dosyası ile at

Büyük ihtimal sorun düzelir
Benimde basıma geldi boyle yapınca düzeldi

Alican426

Üye
Alican426
Önerin için sağol. Vanir romu hiç duymadım. Linktekileri okudum. Bana oldukça karışık geldi.
"Kurulum :
Recovery'i aç
Wipe data , cache ve dalvik cache yap. Dalvik cahce yapılıyor?
Romu kur
Gappsi kur. Nasıl kuruluyor?
Kerneli kur Nasıl kuruluyor?
Reboot yap
Ve tadını çıkar"
Anlayacağın hala acemilik var. Bunları biraz daha anlayabilirsem deneyebilirim.

öncelikle romu ve gappsı indir burdan gappsı indir masa üstüne at sonra romuda indir romuda at sonra burdan cmw indir bunların hepsini indir sd karta at 4.1.2 olması lazım android sürüm sd kartına at sonra teli kapat home tuşunu+powertuşu+ses açma tuşuna aynı anda bas hepsine ace 2 yazısı geldiğinde elini çek bekle sonra karşına bir şeyler gelecek mavi yazılarla sen ses açma kapa tuşları ile aşağı yukarı gideceksin power tuşuda çekiyor şimdi sen external storage diye bir şey var onun üstüne geler power tuşuna 1 kere bas uptade zip olana gelip onada bas sonra karşına yeni arayüz gelicek ordan wipe data factory resete basıcan yes diyeceksin sonra wipe cache partitiona basıcan bunada yes diyeceksin andvace diye en altda bir secenek var ona geleceksin dalvik cahce yapıcaksın bunları yaptıktan sonra install zip fram sdcard yazan yere bas choose zip fram sdcard olana tıkla zaten en başta ordan vanir yazan roma gel bas ona sonra yes de beyaz ekran gelecek oraya ekrandan tıklıyarak yapacaksın next diyeceksin next diyeceksin sonra insallation diyip bitmesini bekle bittikten sonra next de orda reboot your device now var seçili ona tıkla seçili olana iptal et onu finish de sonra chooce sd karta gel yine ordan gappsı kur yes de onada sonra bitmesini bekle sonra bittikden sonra telefondaki geri tuşuna bas sürekli en başta reboot system yazar ona tıkla telefonun açılmasını bekle sonra rom hazır bu dediklerimi adım adım yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın çünkü az önce bende bu romu yine yükledim ne yaptıysam aynısını yazdım umarım başarırısın

ettu

ettu

Üye
Tam anlayacağım şekilde yazmışsın. Kısmet olursa yarın deneyeceğim. Sonucu da buraya yazarım. Sağol.

Kar Fırtınası

Kar Fırtınası

Üye
Sürekli yeni çıkan güncellemeleri yükleyip,deniyorum.Ama oyunlar da çok kasıyor,oyundan çıkmaya çalışınca ekran saniyelerce kendine gelemiyor,tarayıcı kasıyor,youtube kasıyor.Günlük kullanım için hala uygun değil.