Cep telefonunu hızlandırmak çok basit !

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
android telefonları hızlandırmak çok basit ama dev şirketlerin haberi yok çünkü hepsi acemi ve bu yüzden bize yavaş olarak gönderiyorlar :tşk: dostum süper paylaşım olmuş devamını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: ghstr

Emre

Üye
android telefonları hızlandırmak çok basit ama dev şirketlerin haberi yok çünkü hepsi acemi ve bu yüzden bize yavaş olarak gönderiyorlar :tşk: dostum süper paylaşım olmuş devamını bekliyoruz
İşlerine gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
evet @tanra arkadaşımız gibi geliştiricilerin önü açılıyor hemde güzel birşey bu konuda

Ülkenin böyle geliştiricilere ihtiyacı var inşallah böyle yetenekli insanlarla XDA a ya rakip bir forum olabiliriz

H0lligan

Üye
Ülkenin böyle geliştiricilere ihtiyacı var inşallah böyle yetenekli insanlarla XDA a ya rakip bir forum olabiliriz
umarım rakip değil çok daha iyi oluruz o potansiyel var şuan zaten :ehe

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Konuyu fazla uzatmayalım. :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

flunight

Üye
Ukalalığa "GEREK" yok asıl.:sahan:emeğe saygı:ehe

• Beğen
Tepkiler: umutunlu
advancel

advancel

Üye
Manyak bilgi telefonumu bağladım şuan uçupta tavana kaçmasın diye kapalı alanlarda kullanın ağaca felan konar mazallah

snapdroid

snapdroid

Üye
Hacılar yeni bi programbuldum "Kernel adiutor " cihazın Kernel felan,kapsamlı modifiye ediyo aslında biri hayrına kullanmayı anlatsana Kernel yapsak bide Android Ksm nedir bilen varmı
Bide Mobiledrn,girdiğim için bakamadım Clean master mi? Kullanın diyor

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hacılar yeni bi programbuldum "Kernel adiutor " cihazın Kernel felan,kapsamlı modifiye ediyo aslında biri hayrına kullanmayı anlatsana Kernel yapsak bide Android Ksm nedir bilen varmı
Bide Mobiledrn,girdiğim için bakamadım Clean master mi? Kullanın diyor

Hayatının bir kaç dakikasını çöpe artıracak bi video izlemesen daha iyi :ehe