Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
Markafoni alışveriş kulübü modagram ise stok çalışıyor sebebi bu bu arada modagram trendyolunAlışveriş yaptığınız sitenin yoğunluğuna bağlı olarak değişebiliyor.Misal ben markafoni , limango , 1v1y , modagram , trendyol , morhipo ve de factodan alışveriş yapan biriyim.Bu alışveriş yaptığım sitelerin bazıları aynı kargo firması ile anlaşmalı.Misal markafoni arasla anlaşmalı ama en erken 7 günde geliyor.Aynı kargo ile anlaşmalı modagram ise ertesi gün getiriyor.Çünkü modagram , markafoniye nazaran daha az alışveriş yapılan site.Sitenin kalabalıklığına göre değişebiliyor.Ama diğerlerine göre MNG cumartesi de öğlene kadar açık olduğu için biraz avantajlı.
bende de tam tersi olduAras lanet bi kargo. Adresime getirmiyorlar hiç gidip almak zorunda kalıyorum.
Yurt içi hızlı ve sorunsuz.

Bendede tersi oldu ne yalan söyleyeyim yurt içi kadar kötüsünü görmedimbende de tam tersi oldu![]()

evden çıkmadım kargom gelecek diye. meğersem eve uğramışlar ve ben evde değilmişim.Bendede tersi oldu ne yalan söyleyeyim yurt içi kadar kötüsünü görmedim![]()

Valla aynısı oldu evdeydik. Ama evde bulamadık diye yazı bırakmışlar kapıyı bile çalmadılar. Çok fena sövmüştümevden çıkmadım kargom gelecek diye. meğersem eve uğramışlar ve ben evde değilmişim.![]()
Buradaki Yurt içi sorunsuz ben memnunumbende de tam tersi oldu![]()
Ben de hayırla yâd etmiştimValla aynısı oldu evdeydik. Ama evde bulamadık diye yazı bırakmışlar kapıyı bile çalmadılar. Çok fena sövmüştüm

biraz da şans işi sankiBuradaki Yurt içi sorunsuz ben memnunum