Mobil ödeme

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Mobil ödeme
arkadaslar merhaba
Benim telefonum s3 google hesabimda mobil odeme ve paypal ok sadece kredi kartı veya kod kullanin var ne mobil odeme yapabiliyorum nede paybaldan ödeme yapabiliyorum parali bir uygulamaya satin al dedimde sadece kredi karti ve kod kullanon cikiyor mobil ödeme yok baska hesabta cikiyor evet ama benim kullandigim hesabimda cikmiyor clas of clansda yeşil tas alacagim ama suanki hesabimfa mobil odeme yok ödeme yontemleri kisminda oyle bir yer yook

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hattınız mobil ödemeyi desteklemiyordur

The Pancar

The Pancar

Üye

• Beğen
Tepkiler: incebey38
kralberk13

kralberk13

Üye
hattın nedir

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
türkcell de mobil ödeme var aveda varmı bilmiyorum varsa hattına açtırt mobil ödemeyi ayrıca resim ekleme olmamış bilgin olsun

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bende calisiyor 18 lira harcadim faturaliysa avea mobil odemeye ac yanlis hatirlamiyorsam MOBILODEME yazip 5555 gonderiyorduk

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
bende calisiyor 18 lira harcadim faturaliysa avea mobil odemeye ac yanlis hatirlamiyorsam MOBILODEME yazip 5555 gonderiyorduk
Hattim Faturasız Ama faturasız hatlardada çalışıyor mobil odeme benim hesabta sıkinti var
google play hesabimda sıkinti var baska hesabta oluyor ama bu hesabimda avea mobil odeme seçeneği yok
clas of clansda yesil tas alacagim

kralberk13

kralberk13

Üye
aveayı ara istersen belki müdahale ede bilirler

Takipçi Satın Al

Üst Alt