Lloyds TSB Mobile Banking Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben bir banka girdim ve ben bütün bankacılık online yapmak çünkü o zaman son ben hatırlamıyorum.
Ben son 12 yıldır Lloyds TSB ile bankacılık edilmiş ve onlarla bir sorun yaşamamış.Yıllar içinde kendi web sitesi kez değişti ve çok kullanıcı dostu ve kullanımı bir zevk haline geldi. Bu yüzden doğal olarak benim Samsung Galaxy S II var, ben bir Lloyds TSB Android App olacaksa gidiyordu umuyordum.
Ben Android Market oturum ve Lloyds TSB için aranan ve yukarı geldi, ama benim dehşet sadece 3 yıldızlı bir değerlendirmesi vardı. Ben biraz yorumları okuyun ve kullanıcı arayüzü ve performans hakkında şikayet insanlar görmek hayal kırıklığına uğradım. Ben bunu yüklemek ve açık fikirli olun karar verdi. Burada, Lloyds TSB Mobil Bankacılık Android uygulaması benim düşünce vardır.
App Lloyds TSB tema renkleri ile eşanlamlıdır hoş bir yeşil ekran içine yükler.Ön sayfa gibi bazı yararlı hızlı bağlantılar bulunur:
Bana yakın bir ATM (otomatik vezne makineleri bulmak için GPS kullanır).
Yanıma A Şubesi (bir Lloyds TSB şubeyi bulmak için GPS kullanır).
Adresi veya PK tarafından ATM / Şube.

Gelişmiş arama menüsüne tıkladığınızda ATM veya şube veya gibi kontrol edilebilen iki ekstra seçenek sunar:
ATM kullanımı, Hafta sonları açık, şimdi herhangi bir ücret açın,
Tekerlekli sandalye, Cep Telefonu kontör, Ses yardım ve Tactile yardımı ile erişilebilir.
Giriş ekranı tam olarak bir kullanıcı adı ve şifre ile masaüstü web sitesi olarak aynıdır. Bir (yararlı) Kullanıcı kimliği kaydetmek için izin veren bir onay kutusu vardır. Başarılı bir şekilde kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra, unutulmaz bir parola 3 karakter isteyen bir ek güvenlik ekranı var.Harf veya sayı erişen benim SGS2 çok kolay oldu ve her karakter bir sonraki geçmeden önce kabul edilmesi gerekiyordu, çünkü hata yapmak zordu. Ben diğer bankacılık sitelerinde güvenlik seviyesine sahip olmadığımı biliyorum, bunun yerine hızlı erişim için benzersiz bir pin var. Lloyds TSB çok ciddi anlamda güvenlik ve ben onların masaüstü web sitesi olarak aynı güvenlik formülü ile sopa seçti memnunum.
Sonra masaüstünde küçük bir kompakt görünümünde olması gibi başarılı arayüzü çok olduğu kaydedilir. Bu gözler ve parmaklar çok kolaydır. Bir açık bir düzen (aşağıda üst cari hesap ve sonraki tüm hesapları) ile tüm hesapları görmek için yapabiliyor. Ben bir kredi, kredi kartı ve çeşitli tasarruf ve bir ISA hesapları dahil Lloyds ile oldukça birkaç hesapları var ve hepsi listelenir. Her görünümü hesap adı, sort kodu, hesap numarası ve denge gösterir.
Bir hesap içine dokunulduğunda böyle Para Temin, Kredili Mevduat limiti olarak biraz daha ayrıntılı gösterir ve Ödeme Yap seçenekleri vardır, borçlu aktarın ve genişletmek olun. Bu altında son 10 girişlerini gösteren ifadedir ve daha ifadeleri görmek için bir seçenek yoktur. Benim diğer hesaplara altındaki bazı hızlı bağlantılar, yardımcı, masaüstü görünümü için bir bağlantı, bir iletişim bağlantısı ve bir günlük dışarı düğmesi de var.

Ekli dosyalar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt