Laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Laptop önerisi
Arkadaşlar laptop alacağım.Yazılım için kullanacağım tabi arada oyun için :D önerilerinizi bekliyorum.:thumbup:
Aradığım Özellikler
1 TB Sabit disk
8 GB RAM
+2GB EKRAN KARTI

edit:max 2000 TL bütçem var

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

ya bütçenizi zorlayarak bunu alın
ya da Ram durumunu 12 den 8 e indirerek istediğiniz fayata çekebilirsiniz...
Araştırmakta fayda var.

marka olarak ise

1- Dell
2- HP
3- Asus
Öneriyorum.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi

ya bütçenizi zorlayarak bunu alın
ya da Ram durumunu 12 den 8 e indirerek istediğiniz fayata çekebilirsiniz...
Araştırmakta fayda var.
bende 8 bakıyorum dostum senin önerdiğin 12

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Asus X serilerine de göz atabilirsiniz

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
şu laptopu kaçırma özellik olarak sağlam oyunda oynarsın yazılımda yazarsın. sınırlı sayıda yanlız belirteyim.

• Beğen
Tepkiler: By gece
BRKTNL

BRKTNL

Üye
şu laptopu kaçırma özellik olarak sağlam oyunda oynarsın yazılımda yazarsın. sınırlı sayıda yanlız belirteyim.

12 ram koydun mu ona bi de uçak gibi olur. Bence de kaçırmayın @By gece

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi

saol dostum takip edecem en kısa sürede almayı planlıyorum.Daha varsa öneri alabilirim.büyük ihtimal yetişmeyebilir.Yıl başından sonra almayı planlıyorum

Son düzenleme:
By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi

Bu nasıl?

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Markası AMD

technogamer2345

Üye

Veya

Alternatif :

Birazda ne için kullanacağına bağlı.3. gördüğüm baya iyi alınır.Ama ilk verdiğim bambaşka bişey. :)

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi

Veya

Alternatif :

Birazda ne için kullanacağına bağlı.3. gördüğüm baya iyi alınır.Ama ilk verdiğim bambaşka bişey. :)
Acerin bilgisayarlari iyi değil. İsinma sorunu ve yazılı sal hatalar oluyor..Asusun da belleği düşük.bide freedoss.

technogamer2345

Üye
Acerin bilgisayarlari iyi değil. İsinma sorunu ve yazılı sal hatalar oluyor..Asusun da belleği düşük.bide freedoss.

Daha önce kullandınız mı ? Yazılımsal olarak ne demek istiyorsunuz ?
Asusun sıkıntısı yoktur asus gayet iyi bir bilgisayar x550jk şuan o fiyata alınabilecek en iyi gaming - yazılım bilgisayarıdır.
Bellek olarak kaç GB istiyorsunuz ? Şuan günümüzde bütün oyunlar ve işler için 8 GB yeterlidir ki endişelerin varsa 12 GB yaparsın.
Freedos olması niçin rahatsız ediyor onu anlamadım.İnternetten kendininiz indirerek CD ye yazabilirsiniz veya bir bilgisayarcıya yükletebilirsiniz.Firma orjinal işletim sistemi yükleyeceğinden cihazın fiyatıda gereksizce yükseliyor.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben 6 sene kullandım Acer'ı (hala kullanılıyor) ne donanım ne yazılım hatası gördüm. Tek bir sorun vardı havalandırma ızgaraları yetersiz kalıyordu. E5-551G de gayet güzel modeldir.

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345
By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce kullandınız mı ? Yazılımsal olarak ne demek istiyorsunuz ?
Asusun sıkıntısı yoktur asus gayet iyi bir bilgisayar x550jk şuan o fiyata alınabilecek en iyi gaming - yazılım bilgisayarıdır.
Bellek olarak kaç GB istiyorsunuz ? Şuan günümüzde bütün oyunlar ve işler için 8 GB yeterlidir ki endişelerin varsa 12 GB yaparsın.
Freedos olması niçin rahatsız ediyor onu anlamadım.İnternetten kendininiz indirerek CD ye yazabilirsiniz veya bir bilgisayarcıya yükletebilirsiniz.Firma orjinal işletim sistemi yükleyeceğinden cihazın fiyatıda gereksizce yükseliyor.
Bir arkadaşımda var ve acerden şikayetçi. Sürekli mavi ekranın gelmesinden şikayetçi.
Bellek olarak 8 gb yeterlidir.(konuyu açarken belirttim).Freedoss olayına gelirsek elimde şu an herhangi bir yazılım yok.Gerçi şu an olup olmaması önemli değil.Bir şekil bulunur

technogamer2345

Üye
Bir arkadaşımda var ve acerden şikayetçi. Sürekli mavi ekranın gelmesinden şikayetçi.
Bellek olarak 8 gb yeterlidir.(konuyu açarken belirttim).Freedoss olayına gelirsek elimde şu an herhangi bir yazılım yok.

Dostum arkadaşın o zaman bozuk ve hatalı bir yazılım yüklemiş.Bunun laptopla alakası yok.Senin bir önceki yorumun,başka bir laptoba aynı yazılımı kursak sorunsuz çalışacak anlamına geliyor.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Dostum arkadaşın o zaman bozuk ve hatalı bir yazılım yüklemiş.Bunun laptopla alakası yok.Senin bir önceki yorumun,başka bir laptoba aynı yazılımı kursak sorunsuz çalışacak anlamına geliyor.
Tamam dostum sıkıntı yok yazılım konusunda.Gerekli özelliklere sahip olsun yeter.Her bilgisayarın kendine göre artıları , eksileri oluyor.
bu nasıl?

technogamer2345

Üye
Tamam dostum sıkıntı yok yazılım konusunda.Gerekli özelliklere sahip olsun yeter.Her bilgisayarın kendine göre artıları , eksileri oluyor.
bu nasıl?

bak dostum önerdiğinden daha iyi.Bütçen civarı alabileceğinin en iyisi.

Alternatif olarak :