bende 8 bakıyorum dostum senin önerdiğin 12Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya bütçenizi zorlayarak bunu alın
ya da Ram durumunu 12 den 8 e indirerek istediğiniz fayata çekebilirsiniz...
Araştırmakta fayda var.
12 ram koydun mu ona bi de uçak gibi olur. Bence de kaçırmayın @By geceşu laptopu kaçırma özellik olarak sağlam oyunda oynarsın yazılımda yazarsın. sınırlı sayıda yanlız belirteyim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saol dostum takip edecem en kısa sürede almayı planlıyorum.Daha varsa öneri alabilirim.büyük ihtimal yetişmeyebilir.Yıl başından sonra almayı planlıyorumşu laptopu kaçırma özellik olarak sağlam oyunda oynarsın yazılımda yazarsın. sınırlı sayıda yanlız belirteyim.
Bence güzel ama ekran kartını da belirtselermiş iyiymiş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nasıl?
EKRAN BELLEĞİ 2 GB DDR3Bence güzel ama ekran kartını da belirtselermiş iyiymiş.
Tamam 2 gb ben de gördüm de marka model nedir yazmıyorEKRAN BELLEĞİ 2 GB DDR3
EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768

Acerin bilgisayarlari iyi değil. İsinma sorunu ve yazılı sal hatalar oluyor..Asusun da belleği düşük.bide freedoss.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Veya
Alternatif :
Birazda ne için kullanacağına bağlı.3. gördüğüm baya iyi alınır.Ama ilk verdiğim bambaşka bişey.![]()
Acerin bilgisayarlari iyi değil. İsinma sorunu ve yazılı sal hatalar oluyor..Asusun da belleği düşük.bide freedoss.
Bir arkadaşımda var ve acerden şikayetçi. Sürekli mavi ekranın gelmesinden şikayetçi.Daha önce kullandınız mı ? Yazılımsal olarak ne demek istiyorsunuz ?
Asusun sıkıntısı yoktur asus gayet iyi bir bilgisayar x550jk şuan o fiyata alınabilecek en iyi gaming - yazılım bilgisayarıdır.
Bellek olarak kaç GB istiyorsunuz ? Şuan günümüzde bütün oyunlar ve işler için 8 GB yeterlidir ki endişelerin varsa 12 GB yaparsın.
Freedos olması niçin rahatsız ediyor onu anlamadım.İnternetten kendininiz indirerek CD ye yazabilirsiniz veya bir bilgisayarcıya yükletebilirsiniz.Firma orjinal işletim sistemi yükleyeceğinden cihazın fiyatıda gereksizce yükseliyor.
Bir arkadaşımda var ve acerden şikayetçi. Sürekli mavi ekranın gelmesinden şikayetçi.
Bellek olarak 8 gb yeterlidir.(konuyu açarken belirttim).Freedoss olayına gelirsek elimde şu an herhangi bir yazılım yok.
Tamam dostum sıkıntı yok yazılım konusunda.Gerekli özelliklere sahip olsun yeter.Her bilgisayarın kendine göre artıları , eksileri oluyor.Dostum arkadaşın o zaman bozuk ve hatalı bir yazılım yüklemiş.Bunun laptopla alakası yok.Senin bir önceki yorumun,başka bir laptoba aynı yazılımı kursak sorunsuz çalışacak anlamına geliyor.
Tamam dostum sıkıntı yok yazılım konusunda.Gerekli özelliklere sahip olsun yeter.Her bilgisayarın kendine göre artıları , eksileri oluyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nasıl?