S3 Neo Şarj sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
S3 Neo Şarj sorunu..
Arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum bu telefonu 20 dk müzik dinlerim % 2 sarj yerdi şimdi gece yatarken sarja takmadım Şarj % 28 di sabah baktım % 24 olmuş bide şarj % 15 e düştüğünde 15 dakika daha uğraşıyordum şimdi hemen % 9 sonra % 2 ye düşüyor aniden

Not : Şarj makinesini bataryayı hiç değiştirmedim bide root attım ama root atmadan önce de böyleydi
(telefonda 30 uygulama yüklü)
Yardım ederseniz sevinirim..

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum bu telefonu 20 dk müzik dinlerim % 2 sarj yerdi şimdi gece yatarken sarja takmadım Şarj % 28 di sabah baktım % 24 olmuş bide şarj % 15 e düştüğünde 15 dakika daha uğraşıyordum şimdi hemen % 9 sonra % 2 ye düşüyor aniden

Not : Şarj makinesini bataryayı hiç değiştirmedim bide root attım ama root atmadan önce de böyleydi
(telefonda 30 uygulama yüklü)
Yardım ederseniz sevinirim..
Dostum selamun aleykum bende bu sorundan muzdariptim.Telefonun sarjı %1 %2 seviyesine gelene kadar kullan. Sonra telefonu kapat bataryayı çıkarttıp yarım saat filan beklet. Sonra yeniden bataryayı yerlestir sarja tak.Daha iyi olacaktır. Bunu ayda bir yapıyorum ben faydasını gördüm. Daha uzun gidiyor sarj. Battery doctor filan işe yaramıyor.

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
Dostum selamun aleykum bende bu sorundan muzdariptim.Telefonun sarjı %1 %2 seviyesine gelene kadar kullan. Sonra telefonu kapat bataryayı çıkarttıp yarım saat filan beklet. Sonra yeniden bataryayı yerlestir sarja tak.Daha iyi olacaktır. Bunu ayda bir yapıyorum ben faydasını gördüm. Daha uzun gidiyor sarj. Battery doctor filan işe yaramıyor.

Dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim, yok zaten Battery doctor falan kullanmıyorum onlar daha çok harcıyor pili.

MaxipmaN

Üye
ısınma sorunu var mı?
Kullanmiyoken uykudan uyanıyor mu veya uykuya gecebiliyor mu cihaz?
Wifi tarama surekli aciksa wifi pil bilgilerinde kapatsan bile hep acık gibi durur

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu var mı?
Kullanmiyoken uykudan uyanıyor mu veya uykuya gecebiliyor mu cihaz?
Wifi tarama surekli aciksa wifi pil bilgilerinde kapatsan bile hep acık gibi durur

Isınma sorunu yok Clash of clans ta bile.

Uyku bölümünü anlamadım

Wifi hep kapalı sadece mobil veri kullanıyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim s3 neo kullandığına emin misin? Bende de var seninkilerin tersine ısınma her s3 neo da var çevremde pil sorunu yok

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim s3 neo kullandığına emin misin? Bende de var seninkilerin tersine ısınma her s3 neo da var çevremde pil sorunu yok

Adım kadar eminim Clash of clansta full parlaklık açtım ısınmadı asfhalt 8 de de ısınmadı pil sorununa gelince abartcak kadar yok ama eski formunda değil % 15 den % 9 a düşmüyordu.

Dediğinizi yaptım 7.5 dakikada % 2 sarj harcadı galiba yaradı teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun devam ediyor gece yatarken 38 di şarj sabah 13 olmuş hersey kapalı olduğu halde

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Pil kötü kullanımdan dolayı ölüyor düzeltmenin tek çaresi yeni orijinal pil almak aynı sorunlar hem note 2 de hem de s3 mini de başıma geldi
Pil değiştirdikten sonra sorun kalktı

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
Pil kötü kullanımdan dolayı ölüyor düzeltmenin tek çaresi yeni orijinal pil almak aynı sorunlar hem note 2 de hem de s3 mini de başıma geldi
Pil değiştirdikten sonra sorun kalktı

Telefon uyku moduna gimiyormus sıkıntı bu bide pilim şişmiş garantiye götürsem değiştirirler mi acaba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şarj kablosunda da yırtılma oldu şarj kablosu da oluyor mu? teşekkür ederim yorumunuz için
Eğer kullanıcı hatası ise kabul etmezler
Yani kabloda fiziksel bi hasar yoksa
Ve kablo çalışmıyorsa kabul ederler

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
Garanti'ye verdim, " 2 hafta sonra gel bi sor " dediler :(