Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Türkçe Cortanayı tutupta Androidlere önce verirlermiş. sopa::zong:
olabilirde olmaya bilirde ama şahsi fikrim cortananın TR si geldiğinde bütün platformlara aynı anda dil desteği gelir diye düşünüyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
920 kullanıyorum 10. Yapıdaydım bir haftadır denimdeyim şarj mükemmel sizce şimdi 11. Yapıya geçsem mi yoksa bekleyip 12. Yapıya mı geçeyim direkt

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
12 derim ben

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
mp2934

mp2934

Üye
920 kullanıyorum 10. Yapıdaydım bir haftadır denimdeyim şarj mükemmel sizce şimdi 11. Yapıya geçsem mi yoksa bekleyip 12. Yapıya mı geçeyim direkt
ben 12 yi bekliyorum şahsen uğraşmaya değmez iki gun için

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
It was really an Amazing Playday with the Mobile team today!

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Yapı 9 artık iyice şişti.salıya kadar sabrediyorum :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
son yapı gerçekten çok iyi olmuş kullanım ve şarj bakımından sabah 9 da şarjdan çektim telefonu şuan %45 dokunmasan sabaha %40a iner galiba yeni yapı dahada iyi olacaktır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ne kadar önemli bilmiyorum ama aramalarda cevapsız aramaların kaç kere çaldırıldığı da gösteriliyor. Artık bu konuda Lumia sahiplerine yalan söylemek de zor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, murooo55, trepcan ve 1 kişi daha

isamey

Üye
Ben l920 kullanıyorum. Önceki yapıların çoğunu yükledim. Daha kullanılacak duruma gelmediğinden tekrar 8.1 yükledim. 11. Yapıyıda dayanamadım yükledim. Telefonum hiç bu kadar hoşuma gitmemişti bana. 11. Yapı tam stabil değil eksik ve hata çok. Yalnız ekranı %75 küçültülmesiyle ve 4 kolon telefonu değiştir. Ve halen 11. Yapıdayım.

braayn

braayn

Üye
Bakalım 12.Yapıda neler gelecek artık bir takım yeni özellikler görmek istiyoruz...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bakalım 12.Yapıda neler gelecek artık bir takım yeni özellikler görmek istiyoruz...
Yeni özellik olmayacak muhtemelen.
Eski yapılardan güncellenebilme sorunu giderilecek, bir de 11. yapıdaki ufak tefek hata gidermeleri ile performans iyileştirmeleri...

ArMaGeDdOn_87

Üye
yeni özellikler muhtemelen offical sürüm ile gelecektir,tabi eğer gelirse !!!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende hiç ısınma olmadı bu güne kadar 830'da
Isınma çok nadiren olabilir.
Genellikle internet ve konum bilgisi kullanan arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor.
O yüzden konum izni verdiğiniz uygulama sayısını düşük tutmakta fayda var. (Facebook, twitter, kamera vs.)

Bende Haritalar dışında hepsi kapalı.

• Beğen
Tepkiler: ishanemir
Toros542

Toros542

Üye
Selam arkadaşlar :) maşallah konu baya Bi ilerlemiş :) L820 kullanıyorum 3 yıldır.bu zamana kadar bazı yapıları yükledim. Fakat stabilite ve batarya performansı yaşadığım için tekrar 8.1 e dönüş yaptım. Şuan en son yayınlanan sürümü kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Batarya anlamında normal bir kullanımda idare eder mi? Özellikle L820 kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Selam arkadaşlar :) maşallah konu baya Bi ilerlemiş :) L820 kullanıyorum 3 yıldır.bu zamana kadar bazı yapıları yükledim. Fakat stabilite ve batarya performansı yaşadığım için tekrar 8.1 e dönüş yaptım. Şuan en son yayınlanan sürümü kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Batarya anlamında normal bir kullanımda idare eder mi? Özellikle L820 kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
Bugün yarın yeni bir yapı daha yayınlanacak o yüzden şu anki durumu dikkate almadan direk yeni yapıyı yükleyin bence.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Toros542
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İyice uzadı final gelsin artık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Şu anki yapı günlük kullanıma uygun.
Ancak Ali Kemal'in de belirttiği gibi bugün ya da yarın (muhtemelen yarın akşam) yeni bir yapı yayınlanacak.
Onu bekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Toros542
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O sağa sola kaydırarak uygulamalara giriş yapmak isteyenler var ya!... Çağırun hepsini gelsinler :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, BomberMAn TR01, serinaga ve 8 diğerleri

Üst Alt