Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Anladim dostum yardimlarin icin arastirmaya devam edecegim tesekkurler
benim turkcell linkleri bunlar sen ne dersin bunlara

Yardimin icin tesekkurler

phasan

phasan

Üye
Anladim dostum yardimlarin icin arastirmaya devam edecegim tesekkurler
benim turkcell linkleri bunlar sen ne dersin bunlara

Yardimin icin tesekkurler
Turkcell pahalıya geliyor sana dk ile

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
phasan

phasan

Üye
Avea da yeni gecenlere 20 tl 400 dk 2000 sms 2 gb var

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Eyvallah dostum yardımların için tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: phasan
general4242

general4242

Üye
Ben turkcellden asiri pahali oldugundan , kazikci oldugundan bimcelle gecdim ;) 250 mb 5 tl :D

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bimcell, Pttcell avea altyapısını kullanıyor. Çekim konusu biraz sıkıntılı olur gibime geliyor.
Şu türkcell 1 gb sınırsızda 1gb geçince hız düşüyor mu yoksa ilave ücret mi istiyor? Misal 3-4 gb kullanan biri kaç tl ücret öder?

blastx

blastx

Üye
Soru: iptal olayı 13 TL lık paket icin de geçerli mi? Bana mesaj gelmedi Oneri: bol net uygun fiyat arayanlar avea büyük fırsat 4gb paketine geçin derim faturasız 4gb/1000dk/1000sms 35tl

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Soru: iptal olayı 13 TL lık paket icin de geçerli mi? Bana mesaj gelmedi Oneri: bol net uygun fiyat arayanlar avea büyük fırsat 4gb paketine geçin derim faturasız 4gb/1000dk/1000sms 35tl
Tüm cepnet sınırsız paketleri iptal oldu. Vodafone öldürdü kısaca. Twitter da atar gider yapıyorlar. Paketin bitmesine 1 hafta kala operatörümü değiştireceğim. Avea aynı b.kun laciverti. Hiç bulaşmam ona. Gene kazıkcell e kalacaz yada Vodafone kotalı da kalacam! !!

phasan

phasan

Üye
Vodafone de cepnet yok artık yanı sınırsız

phasan

phasan

Üye
Avea cok alım yapacak vodafone cok abone kaybeder

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
BjkCell e geçeyim diyorum avea var alt yapı da! !! Bir Bakınayım bakim ücretlendirme nasıl :)
29 tl 2gb sonrası hız düşümü 96 kbps ve hat faturalı ololacak. Konuşma paketi buna dahil değil!!! Beşiktaş Cell yattı..

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Suan paket olarak sınırsız yok dıye biliyorum
Avea woops yeni yıl kampanyası var. 23 lira aylık 12 ay taahhütlü. Ondan alacağım ben. 500dk 5000sms 2gb sınırsız internet. Faturalı olması daha iyi ayrıca. Vergiler falan içinde ekstra ücret yok.

• Beğen
Tepkiler: genco15
phasan

phasan

Üye
Avea woops yeni yıl kampanyası var. 23 lira aylık 12 ay taahhütlü. Ondan alacağım ben. 500dk 5000sms 2gb sınırsız internet. Faturalı olması daha iyi ayrıca. Vergiler falan içinde ekstra ücret yok.
Avea da sınırsız olması daha guzel yoksa cok fazla fatura gelir

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Avea da sınırsız olması daha guzel yoksa cok fazla fatura gelir
Aynen bu woops kafama yattı. Dayım kullanıyor bu tarifeyi ve hız düşmeden önce sn de 1mb rahat indiriyor.