Turkcell pahalıya geliyor sana dk ileAnladim dostum yardimlarin icin arastirmaya devam edecegim tesekkurler
benim turkcell linkleri bunlar sen ne dersin bunlara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardimin icin tesekkurler
Avea cekim sıkıntı etme gelişiyorEyvallah dostum yardımların için tesekkurler
Avea bimcell pttcell uygun pttcell de 1 gb 14.5 tlBen turkcellden asiri pahali oldugundan , kazikci oldugundan bimcelle gecdim250 mb 5 tl
![]()
Fiyat uygun ama çekim gücünün berbat olduğu söyleniyorAvea bimcell pttcell uygun pttcell de 1 gb 14.5 tl
Eskiden ben de oyle dusunuyorum bu yıl gelişme var ankara genelinde evimde iyi çekiyor sizin orayı bilememFiyat uygun ama çekim gücünün berbat olduğu söyleniyor
Tüm cepnet sınırsız paketleri iptal oldu. Vodafone öldürdü kısaca. Twitter da atar gider yapıyorlar. Paketin bitmesine 1 hafta kala operatörümü değiştireceğim. Avea aynı b.kun laciverti. Hiç bulaşmam ona. Gene kazıkcell e kalacaz yada Vodafone kotalı da kalacam! !!Soru: iptal olayı 13 TL lık paket icin de geçerli mi? Bana mesaj gelmedi Oneri: bol net uygun fiyat arayanlar avea büyük fırsat 4gb paketine geçin derim faturasız 4gb/1000dk/1000sms 35tl
Vodafone de cepnet yok artık yanı sınırsızSoru: iptal olayı 13 TL lık paket icin de geçerli mi? Bana mesaj gelmedi Oneri: bol net uygun fiyat arayanlar avea büyük fırsat 4gb paketine geçin derim faturasız 4gb/1000dk/1000sms 35tl
Avea cok alım yapacak vodafone cok abone kaybederSoru: iptal olayı 13 TL lık paket icin de geçerli mi? Bana mesaj gelmedi Oneri: bol net uygun fiyat arayanlar avea büyük fırsat 4gb paketine geçin derim faturasız 4gb/1000dk/1000sms 35tl
2gb sonrası hız düşmüyor internet duruyor ama.Avea da yeni gecenlere 20 tl 400 dk 2000 sms 2 gb var
Suan paket olarak sınırsız yok dıye biliyorum2gb sonrası hız düşmüyor internet duruyor ama.
Avea woops yeni yıl kampanyası var. 23 lira aylık 12 ay taahhütlü. Ondan alacağım ben. 500dk 5000sms 2gb sınırsız internet. Faturalı olması daha iyi ayrıca. Vergiler falan içinde ekstra ücret yok.Suan paket olarak sınırsız yok dıye biliyorum
Avea da sınırsız olması daha guzel yoksa cok fazla fatura gelirAvea woops yeni yıl kampanyası var. 23 lira aylık 12 ay taahhütlü. Ondan alacağım ben. 500dk 5000sms 2gb sınırsız internet. Faturalı olması daha iyi ayrıca. Vergiler falan içinde ekstra ücret yok.
Aynen bu woops kafama yattı. Dayım kullanıyor bu tarifeyi ve hız düşmeden önce sn de 1mb rahat indiriyor.Avea da sınırsız olması daha guzel yoksa cok fazla fatura gelir