Uydu alıcı tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

iizzz

iizzz

Üye
Hiremco Zapper HD Plus bu cihazı araştır

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Bulunduğun yerde hiremco bulursan gönül rahatlığıyla alabilirsin.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Bu markayıda ilk senden duydum ama olumlu duyumlar aldım galiba Türk firmasıymış...

Dostum ben hep next aliyordum bana uyducu tavsiye etmişti galiba 6 7 sene oldu bu markaya geceli önceden hep next& nextstar kullanıyordum.Uyducu ile yaptığım konuşmada en iyi ithal cihazın jameson oldugunu eger maddi gücün yetmezse hiremco al demisti o yuzden öneriyorum sorun cıksaydı camdan atardım cihazi parayı zor kazanıyoruz yanlış yönlendirmek istemem kimseyi dandik olsa yazmazdım

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben hep next aliyordum bana uyducu tavsiye etmişti galiba 6 7 sene oldu bu markaya geceli önceden hep next& nextstar kullanıyordum.Uyducu ile yaptığım konuşmada en iyi ithal cihazın jameson oldugunu eger maddi gücün yetmezse hiremco al demisti o yuzden öneriyorum sorun cıksaydı camdan atardım cihazi parayı zor kazanıyoruz yanlış yönlendirmek istemem kimseyi dandik olsa yazmazdım
tavsiyelerin için teşekkürler teknomarketlerde satılıyor bu marka ama nedense hiç stok yok olmadı zaten uyduculara bakacağım...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
tavsiyelerin için teşekkürler teknomarketlerde satılıyor bu marka ama nedense hiç stok yok olmadı zaten uyduculara bakacağım...
Rica ederim dostum bilmiyorum Istanbul da oturuyorsan adresi tarif edeyim sana

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim dostum bilmiyorum Istanbul da oturuyorsan adresi tarif edeyim sana
Yok sağol istanbulda oturmuyorum zaten bulunduğum şehirde hiremco nun yetkili satıcısı varmış oraya bakarım artık...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Goldmasterdan yana seçiminizi yaparsanız iyi olur

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
İstediğim özelliklere göre uygun fiyatlı Hiremco ve Goldmaster bulamadığım için Nextstar YE-5000 HD CX PLUS almış bulunuyorum.Yardım eden herkese çok teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: iizz ve BRKTNL
gutihaz1

gutihaz1

Üye
İstediğim özelliklere göre uygun fiyatlı Hiremco ve Goldmaster bulamadığım için Nextstar YE-5000 HD CX PLUS almış bulunuyorum.Yardım eden herkese çok teşekkürler....
Iyi günlerde kullan

Üst Alt