Benimde ilk aklıma bunu almak geldi ama sorunlu diyorlar bunun için...Zamanında buna bakmıştım:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbiss işlevi de var ilgilenirseniz
Vatan'da da aşağı yukarı aynı fiyatlarda
Aynen şöyle sağlam birşey bulsam...As Geneli Aynı Bence USB Kayıt Filan Olsun F HD Olsun Yeterli Bencve
Verdiğin bilgiler için teşekkürler...Yıllar önce Gold Master almış ve yine yıllarca sorunsuz olarak kullanmıştım.
Uydu alıcı alırken,
1- Menüdeki akıcılığa ve anlaşılır olmasına
2- Favori kanal sıralaması yapıp yapmadığına
3- Kanal ekleme, eklenen kanal üzerinden düzeltme yapılıp-yapılmadığına
4- Uydu dan otomatik güncelleme yapıp-yapmadığına
5- Kullanımla ilgili şifreleme sistemlerinin olabildiğince ayrıntılı olması
Gibi hususlara özellikle dikkat et.
TÜRKSAT üzerinden güncelleme yapıp-yapmamasını ben önemli bulmuyorum.
Çünkü, oraya yazdıkları ve kullanıcıların güncellemesine sundukları kanal listesini istedikleri gibi dizayn edebilir, kısıtlı kanal listesi koyabilirler.
O yüzden de hem TÜRKSAT ın ki olsun, hem de kişinin kendi eliyle uydudan sağlıklı bir şekilde güncelleme imkanı olsun.
Tavsiyen için teşekkürler aslında hoşuma gitti.Ama vatan bilgisayarda şöyle birşey başıma geldi geçen sene bir mouse almaya kalkmıştım ve benden adresim ile tc no mu istemişlerdi bende alışverişten vazgeçmiştim.Halen daha böyle birşey var mı ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buna bak derim hiremco diye yabana atma senelerdir kullanıyorum tanıdıklarıma aldırdım hepsi memnun kaldı hiç sorun çıkartmadı ismine aldanma dandik değil
Istanbul'da isen Karaköy de belki daha ucuza bulunabilir bayisi orada çünkü ben oradan alıyorum.
Anladım bende nefret ediyorum kişisel bilgilerin alinmasından bende bu tarz ürünleri Karaköy'den uyduculardan alıyorum sadece incelemen için link verdim. Internette Hiremco diye arat seoul, hiremco, merih video diye bir site çıkması lazım ürünler var teknik destek iletişim filan cihaz yerli malıVerdiğin bilgiler için teşekkürler...
Tavsiyen için teşekkürler aslında hoşuma gitti.Ama vatan bilgisayarda şöyle birşey başıma geldi geçen sene bir mouse almaya kalkmıştım ve benden adresim ile tc no mu istemişlerdi bende alışverişten vazgeçmiştim.Halen daha böyle birşey var mı ?
Aynen bende o zaman bu markayı uyduculardan araştırayım bakalım, kesinlikle bilgilerimi öyle yerlere vermem...Anladım bende nefret ediyorum kişisel bilgilerin alinmasından bende bu tarz ürünleri Karaköy'den uyduculardan alıyorum sadece incelemen için link verdim. Internette Hiremco diye arat seoul, hiremco, merih video diye bir site çıkması lazım ürünler var teknik destek iletişim filan cihaz yerli malı
Ben bu markanın cihazlarından belki 10 tane almışımdır daha üst bir model çıkınca eskisini ihtiyacı olana bedavaya verdim onun haricinde sıfır uydu alıcı isteyenlerede aldırdım belki 6 7 sene oldu hiç kimseden arıza şikayeti gelmedi tecrübe etmesem önermezdim sonuçta parayı zor kazanıyoruz bu firmada babamın firması değil yaniAynen bende o zaman bu markayı uyduculardan araştırayım bakalım, kesinlikle bilgilerimi öyle yerlere vermem...
Bir ton güncelleme geldi onun üstüne çözüldü deniliyordu en son.Benimde ilk aklıma bunu almak geldi ama sorunlu diyorlar bunun için...
Aynen şöyle sağlam birşey bulsam...
Evet hala devam ediyor o prosedürleriVerdiğin bilgiler için teşekkürler...
Tavsiyen için teşekkürler aslında hoşuma gitti.Ama vatan bilgisayarda şöyle birşey başıma geldi geçen sene bir mouse almaya kalkmıştım ve benden adresim ile tc no mu istemişlerdi bende alışverişten vazgeçmiştim.Halen daha böyle birşey var mı ?
Yok hiç zor değil Allah a şükür her işimi hallediyorum. Sıfır hata nokta atış hem de bu devirde.Adam size ürün satıyor Fatura için tabiki adres ve TC kimlik isteyecek. Bu devir de hala bu kafa işiniz biraz zor.
Diğer tekno marketler bu bilgiler olmadanda satış yapabiliyorsa benim için sorun vatan bilgisayardadır...Adam size ürün satıyor Fatura için tabiki adres ve TC kimlik isteyecek. Bu devir de hala bu kafa işiniz biraz zor.
Aslında ben genel olarak bu tarz marketlerden alışveriş yapmayı sevmiyorum tanıdık dükkanlar esnaf arkadaşlarla iş yapmak daha iyi sorun çıksa bile kişisel olarak anında çözüyorlar hem muhabbetin oluyor fiyatta indirimde oluyor böylesi daha iyi benim için esnaf kazansınHer tekno marketin belli prosedürleri var bunu herkes bilir. O kafa bu kafa yok. Niye işimiz zor olacak, isteyen alır almaz napalım şimdi.
Haklısınız tabi hocamAslında ben genel olarak bu tarz marketlerden alışveriş yapmayı sevmiyorum tanıdık dükkanlar esnaf arkadaşlarla iş yapmak daha iyi sorun çıksa bile kişisel olarak anında çözüyorlar hem muhabbetin oluyor fiyatta indirimde oluyor böylesi daha iyi benim için esnaf kazansın
Otomatik frekans geçişi için tkgs den bahsediyorsun sanırım.Peki max 150 tl sunny uydu alıcı tavsiyen var mı ?O zaman siz hiç internet alışveriş yapmıyorsunuz. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Hem bit faturada isim yazmayı, TC kimlik olması garanti sürecin de de çok işe yarıyor. Tabi herkesin kendi tercihi ama artık bu tarz şehir efsanelerinden kurtulmak gerek. Kişisel bilgilerinizin başkasında olması çok korkulacak bir durum değil.
Konu biraz amacından saptı kusura bakmayın. Sunny 3 yıldır HD alıcı kullanıyorum ve oldukça mamnunum benim aldığımda HD yayın daha gelmemişti yeni gelecekti galiba. Tepki süresi felan çok iyi. Dayımlara sıradan bir HD alıcı aldık berbat ötesi tepki süresi var. Onun için iyi markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Özellikle bir lans var adı neydi tam hatırlamıyorum ama frekanslar değiştiğinde otomatik geçiş yapıyor. O lisansa sahip olan ürünlerden alın derim.