Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu 8.1 geri döndürdüm şuan cyan var ancak ne yaptıysam denime yükseltemedim boyna güncelleme %70 lerde hata veriyor soft reset attım bölge dil değiştirdim sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı farklı internete bağlanınca bir ihtimal düzelebilir ancak oda şuan imkansız gibi ne yapacağım bilmiyorum hata kodu şöyle bir şey (801881d0) diye bir kod çıkıyor hata falan
Güncelleme yüklenirken sunucu ya da internet bağlantısı ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bağlantınızın sorunsuz olduğunu kontrol edip daha sonra yeniden deneyin.

Bağlantı hataları arasında veri indirme hızının düşük olması muhtemel. Ya Wifi bağlantınız güçlü değil ya da akk gibi kısıtlamalar olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
telefonu 8.1 geri döndürdüm şuan cyan var ancak ne yaptıysam denime yükseltemedim boyna güncelleme %70 lerde hata veriyor soft reset attım bölge dil değiştirdim sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı farklı internete bağlanınca bir ihtimal düzelebilir ancak oda şuan imkansız gibi ne yapacağım bilmiyorum hata kodu şöyle bir şey (801881d0) diye bir kod çıkıyor hata falan

Güncelleme yüklenirken sunucu ya da internet bağlantısı ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bağlantınızın sorunsuz olduğunu kontrol edip daha sonra yeniden deneyin.

Bağlantı hataları arasında veri indirme hızının düşük olması muhtemel. Ya Wifi bağlantınız güçlü değil ya da akk gibi kısıtlamalar olabilir.

Bu süreklilik arz eden bir hata değil.
Farklı bağlantı koşullarında birkaç kez tekrar denediğinizde düzelecektir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Microsoft fotoğraflar ve Windows kamera güncellendi, w10 ip 10 da.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye

Bu süreklilik arz eden bir hata değil.
Farklı bağlantı koşullarında birkaç kez tekrar denediğinizde düzelecektir.
nette sorun yok wifide de ancak arada böyle oluyor normalde farklı wifiye bağlanınca genel olarak çözüldüğünü biliyorum, yeni aklıma geldi tv de paylaşma özelliği vardı onu deniyeyim birde bakalım ne olacak
aynı nete farklı wifiden bağlanma denememde olumsuz oldu illaki farklı net gerekiyor anlaşılan bakalım onu da bir şekilde deniyeceğim

mami_61_29

mami_61_29

Üye
başlangıç ekranına sabitleyince durum nasıl? yine aynı şekilde devam ederse kaldır baştan yükle
Ana ekrana sabitleyince görünüyor da uygulama listesinde görünmüyor.kaldırılmıyorlar ama denedim

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar az önce Msn Sağlık ve Fitness'i açtığımda, 1 Kasım itibariyle uygulamanın kullanılmayacağı bildirim ekranı geldi, Ekim'de de bazı ayarları kısıtlamışlardı, ne ayak ? MS tükkanı mı kapatıyor ? :allalla:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar az önce Msn Sağlık ve Fitness'i açtığımda, 1 Kasım itibariyle uygulamanın kullanılmayacağı bildirim ekranı geldi, Ekim'de de bazı ayarları kısıtlamışlardı, ne ayak ? MS tükkanı mı kapatıyor ? :allalla:
aynen msn sağlık ve seyahatler uygulamaları kapatılıyor kullanılamayacak neden yapılıyor bende anlamış değilim galiba kullanan fazla kimse yok diye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6319.42022.0 > 17.6322.42082.0) güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kimbilir_01
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6319.42022.0 > 17.6322.42082.0) güncellendi.
Epey bir yenilik var.
Ayrıca 11 nci yapıya daha doğrusu kullanılabilirliği olabildiğince yüksek düzeyde olacak yapıya hazırlık çalışmaları son hızla devam ediyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum merağımdan dolayı.iphone tanıtılıyor 1ay içerisinde Türkiye de satışa sunuluyor ama lumia tanıtılınca ülkemizde 2 3 sonra geliyor neden ki arkadaşlar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum merağımdan dolayı.iphone tanıtılıyor 1ay içerisinde Türkiye de satışa sunuluyor ama lumia tanıtılınca ülkemizde 2 3 sonra geliyor neden ki arkadaşlar
Apple Türkiye işinin hakkını veriyor çünkü, MS Türkiye maaşını alıp yatıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sistem tamamen hazır olduğunda eminim bizim cihazlarda daha hızlı giriş yapacaktır ülkemize.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu euro simgesini nasıl düzeltiyorduk? @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu euro simgesini nasıl düzeltiyorduk? @Sensation
Düzelmiyor bende de arada gelip gitmeye başladı. Klavyeyi kapatıp açınca normale dönüyor. Geri bildirim yapıldı, salı günü düzelir umarım.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

stockton

Üye
Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.
Hayır hocam, 10. yapı kullanıyorum, tekrarda 8.1'e geç, yükle, uzun iş. 3 gün daha beklerim.
Joe Belfiore bile anladi heralde bu sistemden adam olmaz tatile cikiyorum diye kaciyor :D 6 ay izinmi olurmus.
Ya senin dediğin doğru ya da adam 6-7 yıldır izin kullanmamış (ya da kullandırmamışlar) hepsini bir anda kullanacak :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayır hocam, 10. yapı kullanıyorum, tekrarda 8.1'e geç, yükle, uzun iş. 3 gün daha beklerim.

Ya senin dediğin doğru ya da adam 6-7 yıldır izin kullanmamış (ya da kullandırmamışlar) hepsini bir anda kullanacak :D
Eğer 10. Yapıdaysanız tabi ki uğraşmaya gerek yok.

Ayrıca Joe Belfiore'un en az üç yıldır doğru dürüst izin kullanmadığını iyi biliyorum. Ondan öncesi bilmem. Ayrıca izine çıktığı döneme bakarsak, Windows 10 ve Windows 10 Mobile tamamlanmış oluyor. Bu da işini bitirip iyi bir tatili hak etti anlamında da yorumlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve stockton
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

adam 6 ay izin kullansa bile o izin 1-2 aya tekabül eder adam dünyayı gezecekmiş. Misal bi Türkiye ye gelse yolda çevirip format attıranlar mı dersin , bir şeyler sorup dert anlatanlar mı dersin yani o tatilin tamamı tatil sayılmaz , çok zaman çalışır adam yine :)

• Beğen
Tepkiler: stockton
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bildirim gelmeme sorunu Whatsapp ile bende de başladı :) Hayırlı olsun. Bakalım sonraki yapıda neler olacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kim ne derse desin bugüne kadarki en iyi yapı bu. Hem şarj hem de hız muazzam.

• Beğen
Tepkiler: m542tf, serinaga ve kimbilir_01

Üst Alt