Arkadalar şansa salı günü çıldırdım ve 8.1 kurdum akşam 20 civarı. Ama ne sinir krizi yaşattı bana o gün 525. Ya basit fun run öldürdü ya beni. Oynanmıyor ısınıp atıyordu arkadaşlar oynayalım dedi. Allahtan 2 olanı geldi rezil olmadım o konuda da ya telefon salak saçma kendini kapatıp açıyor, çok ısınıyor herşeye istisnasız iki saat bekletiyor falan dandik android telefon bile çoşunca lanet olsun böyle sisteme de telefona da dedim yani. Yok abi çekilmiyor. En son döndüm dünya varmış ya. Basit bir oyun hungry cell diye agar io tarzı bişey var mağazada. Onda bile kasıp reset atıyordu. Şimdi herşey düzeldi. Sistem rezalet ötesi hala. Şuan ön izleme kuran herkesi davet ediyorum 8.1 e bi iki gün kullanın cidden nasıl katladığınıza hayret ediyorsunuz lanet ediyorsunuz şuan sorunsuz diyoruz da artık ne çektiysek o bile sorunsuz geliyor bize hızlı diye.
Ben valla şuan bu olayı tekrar kaldıracak durumda değilim saldım bıraktım bir süre daha. stabil kullanılabilir bişey olunca geçerim. Ama note 5 aklımı acayip çeliyor. Hani bu sistemden ümit kestim ya valla tamamen. Millet önceden sövünce savunurdum korurdum nokia ms falan. Ama babamın şirketi değil yani boşa koruyorum. Arkadaş niye sitemim çünkü dandroid de o kadar kullanış kısayol kullanıcı dostluğu görüyorum ki bu aralar lanet ettiriyor ms tarafına. Çok sevmeme rağmen nefret ettirebiliyor. Her ne kadar donanımı sömürsede iş yapıyor. Hani buna flash atana kadar ona rom atsam daha iyi olur

Bilemiyorum benim gibi çok kişi var ve bunu ele almalı. Market farkı herşeyi alt üst ediyor. En az bir iki sene daha lazım açığın kapanması için. Ve bu sürede bence yeni lumia alana kadar başka sistemde geçirmek en azında paranla rezillik yaşamamak yani. Gelişince affetmem olurum ama şimdiki hali bilmiyorum değmez verdiğimiz paraya.
Kusura bakmayın adminlerim içimde kaldı doldum kaç gündür. Okuyup okuyup yazmadım ama okuyanların belli noktalarda hak vereceğine eminim. Ya el insaf 2 yılımız bitti bu ay wp de telefonumla hemde ikinci bu. Niye çünkü 1 GB ram olayına çıldırdım değiştirdim.2 yıl önce uyduruk bir uygulama bile yoktu şimdi az buçuk var. Neyse ama o zaman Android 4 vardı ve şimdiye bakıyorum onlar bizden daha fazla yol aldı biz geri olmamıza rağmen bu sinir bozucu. Neyse çok konuştum konuştukça da çıkar. Susayım ben :-X