Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

stockton

Üye
Siteye 1 gün giremedik neler olmuş! Ben kendi adıma 5 gün beklerim sıfırlamaktansa! İnşallah beklediğimize değecek bir yapı gelir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Siteye 1 gün giremedik neler olmuş! Ben kendi adıma 5 gün beklerim sıfırlamaktansa! İnşallah beklediğimize değecek bir yapı gelir.
Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve kamil5028347
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şunu da fark eden olmadı sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve 4MaGuS
cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar benim düşünceme göre yeni nesil cihazlarda pek sıkıntı yok gibi genel yoruma bakarsak eğer.
Mesela; 930, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL ,950,950 XL .
Bunlarda daha satabil çalışıyor sanırım.
Zaten yukarda saydıklarım ve aklıma gelmeyen yeni nesiller ilk güncelleme alacak cihazlardan olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
merlin19

merlin19

Üye
Şu anda yapı 11 ile txt formatı dosyalar açılıyor mu? Kamera ile çekim yaptıktan sonra galeriye girildiğinde saatlerce resmin işlenmesi için bekleniyormu?
@bulutsuzgece

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bugün yarın yeni bir düzenleme yapılacak.
ben edge den giriyorum hiç reklam çıkmıyor açıkçası ama chrome dan girince segmeler arasında gezerken maxicep te olduğumu fark edemiyorum desem yeridir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonu sıfırladınıznı bendede durum aynı whatsap mesenger falan kutucuklar orta boyda kalıyor.büyük olmuyor.sıfırlamak istiyorum lumia camera mağazadan yuklenmez diye sıfırlamıyorum
Hayır,
1- Yeni bir yapı çok yakın (en fazla 1 hafta).
2- Sıfırlanınca düzelen sorunlar ile bozulan kısımları karşılaştırdığımda değmeyeceğini düşünüyorum.
3- Hem sıfırlama sonrası sevdiğim bazı uygulamalar yüklenmiyor. Örneğin Mix Radio.
4- Lumia Camera ile Microsoft Kamera neredeyse birebir aynı. Tasarımları dahil. Ms Kamera çok hızlı açılıp çekime hazır hale geliyor. Odaklaması da fena değil ve çabuk.

Özetle, yeni güncelleme çok yakınken onca uğraşı gerektirecek bir durum yok diyorum.

• Beğen
Tepkiler: gardi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Insider Fast configuration güncellemesi bende gözükmüyor
Bu sabah yapı 11 kurulu iken, Windows Insider'ı yeniden kurmuştum. Ayarladıktan sonra telefon güncellemesini kontrol ettiğimde bir güncelleme bulup yükledi. Ancak neydi kontrol etme fırsatım olmadı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu sabah yapı 11 kurulu iken, Windows Insider'ı yeniden kurmuştum. Ayarladıktan sonra telefon güncellemesini kontrol ettiğimde bir güncelleme bulup yükledi. Ancak neydi kontrol etme fırsatım olmadı.

Fast Insider Konfigürasyon güncellemesi.
Yeni yapıya hazırlık.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
düzeldiyse sorun yok beyler gelmeyin üstüme tek buldunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Finale yaklaşıldımı beyler

Rygebin

Rygebin

Üye
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum windows 10 geçmek istiyorum ama korkuyorum takılıp kasar bir de sarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Yapı 10572 de batarya iyileştirmesi var diyorlar ne kadar doğru kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?

Lumia 520 kullanıcısıyım ilk açılışta kasmalar oluyor bzzen dialer açılmıyor ama çok sorun etmediğim için bu tip problemleri ki edilcek şeyler değil gayet kullanılabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Final yakın, meşaleleri yakın:kop:

Windows 10 Mobile beni yine şaşırttı. Bu tahminim tutmayacak galiba. Çünkü aradan neredeyse 3 saat geçti ve şarj hala %12 :blink:
vardır bi hata ya :D kesin yanlış ölçüyodur :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

şu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Windows 10 ile alakası olabilir mi? yoksa cihaz değişimden 14ünde geldi geri göndereceğim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

şu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Windows 10 ile alakası olabilir mi? yoksa cihaz değişimden 14ünde geldi geri göndereceğim.
ekran yanmamış kavrulmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekranda iz kalmış gibi duruyor?

emz

emz

Üye
Arkadalar şansa salı günü çıldırdım ve 8.1 kurdum akşam 20 civarı. Ama ne sinir krizi yaşattı bana o gün 525. Ya basit fun run öldürdü ya beni. Oynanmıyor ısınıp atıyordu arkadaşlar oynayalım dedi. Allahtan 2 olanı geldi rezil olmadım o konuda da ya telefon salak saçma kendini kapatıp açıyor, çok ısınıyor herşeye istisnasız iki saat bekletiyor falan dandik android telefon bile çoşunca lanet olsun böyle sisteme de telefona da dedim yani. Yok abi çekilmiyor. En son döndüm dünya varmış ya. Basit bir oyun hungry cell diye agar io tarzı bişey var mağazada. Onda bile kasıp reset atıyordu. Şimdi herşey düzeldi. Sistem rezalet ötesi hala. Şuan ön izleme kuran herkesi davet ediyorum 8.1 e bi iki gün kullanın cidden nasıl katladığınıza hayret ediyorsunuz lanet ediyorsunuz şuan sorunsuz diyoruz da artık ne çektiysek o bile sorunsuz geliyor bize hızlı diye.
Ben valla şuan bu olayı tekrar kaldıracak durumda değilim saldım bıraktım bir süre daha. stabil kullanılabilir bişey olunca geçerim. Ama note 5 aklımı acayip çeliyor. Hani bu sistemden ümit kestim ya valla tamamen. Millet önceden sövünce savunurdum korurdum nokia ms falan. Ama babamın şirketi değil yani boşa koruyorum. Arkadaş niye sitemim çünkü dandroid de o kadar kullanış kısayol kullanıcı dostluğu görüyorum ki bu aralar lanet ettiriyor ms tarafına. Çok sevmeme rağmen nefret ettirebiliyor. Her ne kadar donanımı sömürsede iş yapıyor. Hani buna flash atana kadar ona rom atsam daha iyi olur :D Bilemiyorum benim gibi çok kişi var ve bunu ele almalı. Market farkı herşeyi alt üst ediyor. En az bir iki sene daha lazım açığın kapanması için. Ve bu sürede bence yeni lumia alana kadar başka sistemde geçirmek en azında paranla rezillik yaşamamak yani. Gelişince affetmem olurum ama şimdiki hali bilmiyorum değmez verdiğimiz paraya.
Kusura bakmayın adminlerim içimde kaldı doldum kaç gündür. Okuyup okuyup yazmadım ama okuyanların belli noktalarda hak vereceğine eminim. Ya el insaf 2 yılımız bitti bu ay wp de telefonumla hemde ikinci bu. Niye çünkü 1 GB ram olayına çıldırdım değiştirdim.2 yıl önce uyduruk bir uygulama bile yoktu şimdi az buçuk var. Neyse ama o zaman Android 4 vardı ve şimdiye bakıyorum onlar bizden daha fazla yol aldı biz geri olmamıza rağmen bu sinir bozucu. Neyse çok konuştum konuştukça da çıkar. Susayım ben :-X

Üst Alt