Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar bildirimler telefon kitliyken görünmüyor çözüm varmı?
arkadaşlar bildirimler telefon kitliyken görünmüyor çözüm varmı?

skynet

Üye
Resimlere zoom yaparken yine takılma olayı var mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağazada yine sorun mu var. Hiç bir şey indirilmiyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok artık hiçbir yapıda inmeyen Nokia hesabı güncellemesi şimdi sorunsuz indi :ehe Hareket verisi hala duruyor, galiba yavaştan çözüyorlar. Göz atma ekranı olanlar deneyin bakalım bende yok.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün tüm güncellemeleri yapmama rağmen bu Gün 20 tane güncelleme buldu. Dediğiniz gibi bi sorun var ama benimkinin türü farklı
Görüntü ayarlarından boyut değiştirirseniz Microsoft uygulamalarında güncelleme olduğu görünüyor, bundan olabilir. Aslında aynı sürümü yüklüyor :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Joe Belfiore bile anladi heralde bu sistemden adam olmaz tatile cikiyorum diye kaciyor :D 6 ay izinmi olurmus.

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Görüntü ayarlarından boyut değiştirirseniz Microsoft uygulamalarında güncelleme olduğu görünüyor, bundan olabilir. Aslında aynı sürümü yüklüyor :)
aynn ya ondan demekki. 10. Yapıyı kuramamanın ezikliği hissediyorum:(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yok artık hiçbir yapıda inmeyen Nokia hesabı güncellemesi şimdi sorunsuz indi :ehe Hareket verisi hala duruyor, galiba yavaştan çözüyorlar. Göz atma ekranı olanlar deneyin bakalım bende yok.
Göz atma ekranı inmiyor, inmez. (HereMaps ve HereDrive da öyle)
Çünkü şu an mağazada yok.
İkide bir görünüp sinir bozmasın diye depolama'dan komple kaldırdım ben.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Resim paylaşmak istiyorum bişey sormak için nasıl paylaşılıyor ekleniyor resim
Cevap veren yok galiba en iyisi soru olarak sorayım bari groove müzik ve hava durumunun uygulamalar listesinde görüntüleri yani logoları görünmüyor neden acaba? Telefonu kapattım açtım gelmedi görüntüleri yine

remzi33

remzi33

Üye
Cevap veren yok galiba en iyisi soru olarak sorayım bari groove müzik ve hava durumunun uygulamalar listesinde görüntüleri yani logoları görünmüyor neden acaba? Telefonu kapattım açtım gelmedi görüntüleri yine
başlangıç ekranına sabitleyince durum nasıl? yine aynı şekilde devam ederse kaldır baştan yükle

drangela61

drangela61

Üye
aynı durum herkeste var zannımca çünkü bende de aynı fakat ana ekrana sabitleyince gözüküyor sıkıntı yok..

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar hattım açık internete girip ve arama yapabiliyorum ama mesaj atamıyorum iletilmiyor.Bunun sebebi telefondan mıdır? Gece güncelleme yapmış sabah kapalı diyorlardı patronum aradığında(halbuki şarjdaydı telefon).Ve yazdıklarıda akşam telefonu soft reset atınca geldi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar hattım açık internete girip ve arama yapabiliyorum ama mesaj atamıyorum iletilmiyor.Bunun sebebi telefondan mıdır? Gece güncelleme yapmış sabah kapalı diyorlardı patronum aradığında(halbuki şarjdaydı telefon).Ve yazdıklarıda akşam telefonu soft reset atınca geldi.
Bazen bana da oluyor öyle.
Sistemin operatörle henüz uyumlu olmamasından yada doğrudan operatörden kaynaklı olabilir.
Hücresel veriyi aç kapat, tekrar dene mesajı...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
11. yapıdan sonra Windows Mobile kullanıcıları :kop2: @Sensation

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, Mr.Sun, Dexter Morgan ve 7 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.
L 535 de bunlara dahil edebiliriz, 1 aydır evde kullanıyorlar, hiç bir sorun yok..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Merakla bekliyorum ne zaman gelecek diye Pc yede ayırttım yer ama daha gelmedi bakalım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu 8.1 geri döndürdüm şuan cyan var ancak ne yaptıysam denime yükseltemedim boyna güncelleme %70 lerde hata veriyor soft reset attım bölge dil değiştirdim sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı farklı internete bağlanınca bir ihtimal düzelebilir ancak oda şuan imkansız gibi ne yapacağım bilmiyorum hata kodu şöyle bir şey (801881d0) diye bir kod çıkıyor hata falan

Üst Alt