Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
Şahsen ben hız istemiyorum zaten 4.5g ya da 5g arkaplanda o paketi bitirir. Ben whatsapp, forum yazıları vs gibi az harcayan işler yapıyorum. Çok fazla iş yapsam zaten parayı basar alırım ne gerek ama öyle değil bu şekilde kafam rahat hesabımı biliyorum her an bana ulaşabileceklerini de biliyorum. Ama kota olayı olursa ikidebir kontrol et yok paketi arkaplanda uygulama aaçık kalmış bitirmiş yok çocuk girmiş bitirmiş yok bilmemne diye uğraşıp duracağım =/

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka ve Buraxlive

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pttcell var sınırsız internet olarak. Avea alt yapısı nedeni ile geçmiyorum. Birde kota vardı sanırım...
Bir araştırma yapmak lazım

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell var sınırsız internet olarak. Avea alt yapısı nedeni ile geçmiyorum. Birde kota vardı sanırım...
Bir araştırma yapmak lazım
Pttcell bildiğim kadarıyla faturalı keşke faturasızda olsa...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1

Silinen Üye 2562494

Kapalı Hesap
Degerli abonemiz, Aylik Cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 TL karsiliginda 1,5 GB icerecek sekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olmasi durumunda yinelenecektir. Paketinizdeki haklariniz bittiginde kullaniminiz durdurulur.

BU MESAJLA VODAFONE KAYBETMİŞTİR ARKADAŞLAR HERKES MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP, ŞİRKETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNİ BELİRTSİN Kİ ONLARDA YAPILAN BU YANLIŞI BELKİ BİRAZDA ONLAR ANLARLAR.... BEN ARADIM YAKINLARIMI DA UYARDIM BU KAPMAYAYI KULLANAN EN AZ 10 KİŞİYE ULAŞTIM HEPSİDE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORLAR SİZDE ARAYIN ŞİKAYET OLUN İTİRAZ EDİN NE BİLİM.. EN AZINDAN B ATARLANMA YAPIN ÖYLE TÜRKCELL VODAFONE AVEA SONRA NEYSE GEÇERSİNİZ.. MÜŞTERİ KAYBETTİĞİNİ ANLAMIŞ OLSUN BU KARARI ALAN ÜST YÖNETİM... ŞİRKETTE ÜST ALT YAPI NASIL İŞLER BİLİYORSUNUZ...

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Da®kness

Da®kness

Üye
Turkcell hazırkarta geçtik diyelim. Bu paket cepnetteki gibi kendini yeniliyor mu yoksa her ay ne yaparak bu paketi alabiliyoruz. Turkcellin sayfalarına baktım ama sınırsız 1gb sadece faturalıda var. Birde garanti bankası online işlemlerde satın almak için faturalı faturasız paketler var. Sadece garanti online işlemlerde görünüyor.

androfilex

androfilex

Üye
Sınırsız yok galiba ben goremedim. Ben şuna bakıyorum ama sormak lazım kullananlara

Aveaya geçmeyi düşünüyorum. Oda arkadaşım avea kullanıyor. Onun iphone6sında 4çizgi çekiyor. Benim s4minide de 4 çizgi çeker sanırım.
" Paketi çok sevdim, yararlanmaya devam etmek istiyorum dersen tekrar satın alman lazım." Paket bilgilerinde yazan bu bilgi biraz düşündürdü. Paket bittiğinde otomatik yenileme olmuyor sanırım.

Son düzenleme:
Da®kness

Da®kness

Üye
Aşağıdaki linkten Sıkça sorulan sorular bölümünde faturalı faturasız tüm abonelerimiz bu paketi satın alabilirler yazıyor. [SINIRSIZ1GB] yazıp 2222 ye gönderiliyormuş..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Vodafonetr , @VodafoneDestek twitter üzerinden vurun arkadaşlar. Ben yaptım yapacağımı....

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Şimdi 1.8 gb paketi ile gb bitince yavaş sınırsız devam edecek ise değer ama sınırsız değil ise cacık . Iptal edin

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 1.8 gb paketi ile gb bitince yavaş sınırsız devam edecek ise değer ama sınırsız değil ise cacık . Iptal edin
sınırsız olmayacakmış artık...
Benim cepnet halen daha devam ediyor,sözde bugün itibariyle bitecekti.Acaba bu gecemi bitecek veya dönem sonunda paket yenilenirken mi bitecek ?
@Vodafonetr , @VodafoneDestek twitter üzerinden vurun arkadaşlar. Ben yaptım yapacağımı....
En iyisini yapmışsın tebrikler.Ama bu ülkede hiçbir zaman firmalar tüketicinin taleplerine karşılık birşey yapmamışlardır , onlar gelen paraya bakarlar...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
gutihaz1

gutihaz1

Üye
Vodafone kendi kaybetti bir şekilde bur yol buluruz artık bizde

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Senin önerdiğin 1gb sinirsiz turkcell iyi gibi duruyor bakalım duruma belki vodafone tövbe edip af diler☺

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2562494
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Senin önerdiğin 1gb sinirsiz turkcell iyi gibi duruyor bakalım duruma belki vodafone tövbe edip af diler☺
nerde o günler keşke öyle birşey olsa ama bu kadar aboneyi kaybetmeyi göze aldılarsa bir daha geri dönmezler hatalarından...

phasan

phasan

Üye
Sizde avea geçin

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Avea aklımı çeldi aslında ama çekim gücü sıkıntılı galiba. Turkcell iyi gibi duruyor.
Bir hattı kaç kere taşıma hakkımız var bunun için süre sınırı var mı mesela en az kaç ay kullanılmalı hat