Faturasız aylık cepnet bitiyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
aylık cepnet bitiyormu?
Bugun Vodafone dan gelen mesaj şu şekilde ......
değerli abonemiz Aylık cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 Tl karşılığında 1,5 gb içerecek şekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olması durumunda yinelecektir.paketinizdeki haklarınız bittiğinde kullanımız durdurulur...
olursa böle şey vodafondan avea ya geciş başlar demektir

POKE

Üye
Aynen banada geldi eğer sınırsız değilse direkt turkcell'e geçiyorum orda 25 tl'ye sınırsız var

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
vodafone müşteri hizmetlerini aradım ... kota 1,5 gb ve sınırsız internet yok artık..analayacağımız artık cepnet bitti..yeni tarife bilen varsa bilgilendirirse sevinirim....öksüz çocuk olduk ...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
var mı güzel bir tarife önerebileceğiniz

Özel eğitimci

Üye
Eğer bittiyse tarife değiştireceğim. Çok üzüldüm gerçekten.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
Valla benimde bitti turkcellde hangi tarife 25 tl sınırsız bilgi verin arkadaşlar :(

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben 18 liraya 500dk 1000sms 1gb paket aldım bana yetiyor (sınırsız değil). 2gb si de var 23 liraya. Geçmiş olsun bu arada buna da mührü vurdular sonunda

Sarangni

Sarangni

Üye
Bir ara ne kullanmıştım ya hu şimdi polis referans sistemi kullanıyorum. 4 GB internet 1000 Dakika 1000 SMS 30~32 TL arası değişiyor.

skylinegti

skylinegti

Üye
Vodafone bu hamleyi yaparak kendi kaybetti.Cepnet kullananların büyük çoğunluğu diğer operatörlere gidecek.
Birde bu ülkeye 4.5 G gelecek resmen dalga geçer gibi bu kotalarla hız olsa ne olur olmasa ne olur...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Ben de anlamıyorum neden internet bu kadar pahalı taş attın kolun mu yoruldu yatırımsa yatırım baz istasyonuysa baz istasyonu zaten senelerdir bütün masrafı çıkarttılar yeni operatör gelmeli mesela orange gibi belki fiyatlar düşer

skylinegti

skylinegti

Üye
Ben de anlamıyorum neden internet bu kadar pahalı taş attın kolun mu yoruldu yatırımsa yatırım baz istasyonuysa baz istasyonu zaten senelerdir bütün masrafı çıkarttılar yeni operatör gelmeli mesela orange gibi belki fiyatlar düşer
Nerde o günler keşke başka operatör gelse.Ayrıca bu ülkede ne ucuz ki internet olsun...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1

Silinen Üye 2562494

Kapalı Hesap
Degerli abonemiz, Aylik Cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 TL karsiliginda 1,5 GB icerecek sekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olmasi durumunda yinelenecektir. Paketinizdeki haklariniz bittiginde kullaniminiz durdurulur.

BU MESAJLA VODAFONE KAYBETMİŞTİR ARKADAŞLAR HERKES MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP, ŞİRKETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNİ BELİRTSİN Kİ ONLARDA YAPILAN BU YANLIŞI BELKİ BİRAZDA OLA ANLARLAR.... BEN ARADIM YAKINLARIMI DA UYARDIM BU KAPMAYAYI KULLANAN EN AZ 10 KİŞİYE ULAŞTIM HEPSİDE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORLAR SİZDE ARAYIN ŞİKAYET OLUN İTİRAZ EDİN NE BİLİM.. EN AZINDAN B ATARLANMA YAPIN ÖYLE TÜRKCELL VODAFONE AVEA SONRA NEYSE GEÇERSİNİZ.. MÜŞTERİ KAYBETTİĞİNİ ANLAMIŞ OLSUN BU KARARI ALAN ÜST YÖNETİM... ŞİRKETTE ÜST ALT YAPI NASIL İŞLER BİLİYORSUNUZ... BU KARARI ALAN TÜRKİYE BÖLGE MÜDÜRLERİ DE OLABİLİR...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1 ve Özel eğitimci

POKE

Üye
Forumda bi yerde görnüştüm alıntıdır :

Arkadaşlar Turkcell yeni sınırsız internet paketleri çıkardı. Şartlar şu şekilde:

1 GB Sınırsız - 25 TL : 12 ay gibi herhangi bir süre sınırı yok, paket iptal edilmedikçe otomatik uzatılıyor. 1 GB'lık kullanımdan sonra, hız 96 Kbit/sn' ye düşüyor. Maksimum desteklenen hız 7.2 Mbit/sn. Paketi alabilmek için, SINIRSIZ1GB yazıp 2222'ye gönderin.

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1 ve Özel eğitimci
BRKTNL

BRKTNL

Üye
25 1gb için çok değil mi :hmmm ayrıca 96 ya düşüyor 128 olsa tamam da

gutihaz1

gutihaz1

Üye
25 1gb için çok değil mi :hmmm ayrıca 96 ya düşüyor 128 olsa tamam da
Haklisin kesinlikle ama kotünun iyisi bu maalesef opera mini uc browser mini filan yine hizli calisiyor onlarda olmasa bekle dur

askci74

askci74

Üye
Bugun Vodafone dan gelen mesaj şu şekilde ......
değerli abonemiz Aylık cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 Tl karşılığında 1,5 gb içerecek şekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olması durumunda yinelecektir.paketinizdeki haklarınız bittiğinde kullanımız durdurulur...
olursa böle şey vodafondan avea ya geciş başlar demektir

çok üzgünüm resmen ağlamak istiyorum 2010.yılından beri çok işimi gördüm cepnetle ama demek buraya kadarmıs

• Beğen
Tepkiler: mehteren ve gutihaz1

mehteren

Üye

aylık 25 liraya konuş mesajlaş sınırsız internet kullan TAVSİYE

• Beğen
Tepkiler: askci74 ve gutihaz1
gutihaz1

gutihaz1

Üye

aylık 25 liraya konuş mesajlaş sınırsız internet kullan TAVSİYE
Tesekkurler