ismail
Üye
Bu uygulama için değilde facebook resmi uygulamasında mesajlaşmak için yama vardı yani messengeri kurmak gerekmiyordu o var mı sende yada hala kullanılabiliniyor muBu sürüm için enabler yok.
Yeni versiyonu yok.
Bu uygulama için değilde facebook resmi uygulamasında mesajlaşmak için yama vardı yani messengeri kurmak gerekmiyordu o var mı sende yada hala kullanılabiliniyor muBu sürüm için enabler yok.
Yeni versiyonu yok.
Bu uygulama için değilde facebook resmi uygulamasında mesajlaşmak için yama vardı yani messengeri kurmak gerekmiyordu o var mı sende yada hala kullanılabiliniyor mu
Var ben buldum google playde vardı kaldırılmış şimdi. Ben kullanıyorum son sürümde de ve face 2 de işe yarıyor chat enabler
bu var ama bilemedimOlsa xda da denk gelirdim herhalde yeni sürümü var ama konuda hala 27 sürümünden sonra işe yaramadığı yaziyor.
Madem kullaniyorsun apk sini mesajına eklede bizde faydalanalim.
bu var ama bilemedimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben denedim oldu güzelde olduDenemek lazım v50.0.0.10.54 sürümü için sanırım.

facebook kullanmıyorum ama lucky patcher la klonlanırsa sıkıntı olmaz sanırım denemenizi tavsiye ederimTarayıcıdan Girseniz Daha İyi Değilmi Bu Tür Uygulamalarda Başiniz Ağrıyabilir
Android Cihazım Olmadığı İÇin Sorun YOk Benim İÇinfacebook kullanmıyorum ama lucky patcher la klonlanırsa sıkıntı olmaz sanırım denemenizi tavsiye ederim
Sonuçta Ek Şeyler Yüklemek Fİlan Sıkıntı Diye Düşünüyorum Ayrıca Dediğim Gibi Tarayıcıdan Girin Aynı Fark Yok Yada Operadan Gir Chromeden Gir Dolu Tarayıcı varNasıl iş anlamadım fotoğraf bile ekleyemiyorum yetkiniz yok diyor apk nın resmini paylaşcaktım

yada tarayıcı + gizli sekmeAndroid Cihazım Olmadığı İÇin Sorun YOk Benim İÇinSonuçta Ek Şeyler Yüklemek Fİlan Sıkıntı Diye Düşünüyorum Ayrıca Dediğim Gibi Tarayıcıdan Girin Aynı Fark Yok Yada Operadan Gir Chromeden Gir Dolu Tarayıcı var