Facebook 2 (Aynı Telefonda 2 Ayrı Facebook Hesabı Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
Bu sürüm için enabler yok.

Yeni versiyonu yok.
Bu uygulama için değilde facebook resmi uygulamasında mesajlaşmak için yama vardı yani messengeri kurmak gerekmiyordu o var mı sende yada hala kullanılabiliniyor mu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
reductil

reductil

Üye
Var ben buldum google playde vardı kaldırılmış şimdi. Ben kullanıyorum son sürümde de ve face 2 de işe yarıyor chat enabler

• Beğen
reductil

reductil

Üye
Facebook 2 nin yeni versiyonunu bulamadım ama olması lazım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Var ben buldum google playde vardı kaldırılmış şimdi. Ben kullanıyorum son sürümde de ve face 2 de işe yarıyor chat enabler

Olsa xda da denk gelirdim herhalde yeni sürümü var ama konuda hala 27 sürümünden sonra işe yaramadığı yaziyor.
Madem kullaniyorsun apk sini mesajına eklede bizde faydalanalim.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Olsa xda da denk gelirdim herhalde yeni sürümü var ama konuda hala 27 sürümünden sonra işe yaramadığı yaziyor.
Madem kullaniyorsun apk sini mesajına eklede bizde faydalanalim.
bu var ama bilemedim

WayARKadaSh

Üye
Teseekkurler

reductil

reductil

Üye
nasıl ekleniyor burdan

reductil

reductil

Üye
Şuan v53 sürümünü kullanıyorum onda da çalışıyor

reductil

reductil

Üye
Uygulama kaldırılmış linki yok yani bendeki uygulamayı paylaşma şansım varmı buraya

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tarayıcıdan Girseniz Daha İyi Değilmi Bu Tür Uygulamalarda Başiniz Ağrıyabilir

reductil

reductil

Üye
Ne gibi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bilgilerinizde Klonlar :)

H0lligan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
facebook kullanmıyorum ama lucky patcher la klonlanırsa sıkıntı olmaz sanırım denemenizi tavsiye ederim
Android Cihazım Olmadığı İÇin Sorun YOk Benim İÇin :ehe Sonuçta Ek Şeyler Yüklemek Fİlan Sıkıntı Diye Düşünüyorum Ayrıca Dediğim Gibi Tarayıcıdan Girin Aynı Fark Yok Yada Operadan Gir Chromeden Gir Dolu Tarayıcı var

reductil

reductil

Üye
Nasıl iş anlamadım fotoğraf bile ekleyemiyorum yetkiniz yok diyor apk nın resmini paylaşcaktım

H0lligan

Üye
Nasıl iş anlamadım fotoğraf bile ekleyemiyorum yetkiniz yok diyor apk nın resmini paylaşcaktım

burdan yükleyip forum linkini al yapıştır işini görür foruma ekleme yapmak için yetkin olmalı admin abi ler veriyor yetkiyi :ehe
Android Cihazım Olmadığı İÇin Sorun YOk Benim İÇin :ehe Sonuçta Ek Şeyler Yüklemek Fİlan Sıkıntı Diye Düşünüyorum Ayrıca Dediğim Gibi Tarayıcıdan Girin Aynı Fark Yok Yada Operadan Gir Chromeden Gir Dolu Tarayıcı var
yada tarayıcı + gizli sekme :oke:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
reductil

reductil

Üye
Ozaman adminlere sesleniyorum buradan yetki istiyorum işe yarıycak baya uygulama var bende

Üst Alt