Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

rcxy

Üye
Microsoft Edge ile yeni sekmede Google arama sayfasını açıp öyle dene bir de istersen. O zaman yeni sayfa bulundu falan gibi bir seçenek çıkması lazım.
Google u da yandex i de çok defa denedim, belki otomatik listeye ekler diye ama olmadı. Gerçi ben henüz sıfırlamadım cihazı. Ama şu var ki mesela eksisozluk.com parantez içinde discovered olarak eklenmiş bing in yanına. Google ve alternatifleri bilinçli olarak devre dışı birakmış olabilirler mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Edge ile yeni sekmede Google arama sayfasını açıp öyle dene bir de istersen. O zaman yeni sayfa bulundu falan gibi bir seçenek çıkması lazım.
Yandex ve Google denedim sonuç alamadım.

Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi ve artık ayarları da siyah temaya sahip.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
gitti telefon. yapıyı yükledim sıfırladım acil arama ekranına geçip kalıyordu. mecbur wdr ile 8.1 döneyim dedik yükleme esnasında hata veriyor şuan. daha önce başına gelen oldumu? nasıl aşılırki şimdi bu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yani bir daha denedim, numaralardan çetin, şükrü isimli kişilerimi yazdım, buluyor.
Peki diğer cihazlarınızla eşitledi mi?

Ömer, Görkem yazıyorum çıkmıyor bende. Numarayla arama yeni gelmiş galiba. Şükrü için 78578 yazar mısınız?
Uygulamalar ekranındaki arama da Türkçe karakterden yoksun.
Onu henüz test edemedim, bildiririm buradan.

Özgür, İsmail, Şükrü gibi isimler gelmiyor maalesef.
Türkçe karakterle başlayanlar çağrılmıyor rehberden.
Bunu hala düzeltmemişler! :sinir

rcxy

Üye
Özgür, İsmail, Şükrü gibi isimler gelmiyor maalesef.
Türkçe karakterle başlayanlar çağrılmıyor rehberden.
Bunu hala düzeltmemişler! :sinir
Sizin için birkez daha denedim, 1520'de bu sorun yok. Özgür, ismail var rehberimde ve geliyor. Model farklılığı sanırım.

merlin19

merlin19

Üye
Wp 8.1 e dönenler fark ettimi Microsoft Kamera yada direk Kamera yok sadece Lumia Kamera var???

skynet

Üye
20. yapıda adam olur herhalde sistem

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizin için birkez daha denedim, 1520'de bu sorun yok. Özgür, ismail var rehberimde ve geliyor. Model farklılığı sanırım.
Siz isim mi arıyorsunuz yoksa numara mı? Özgür'ü aramak için ne yapıyorsunuz?

sahanemir

sahanemir

Üye
Şu an güzel gibi görünüyor bende gayet iyi ,saçmalamasa tabii.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kamera bende patlama yapıyor. Tek sıkıntım bu kaldı. Lumia Camera bende bu yapıda çalışıyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Kaç mb bu güncelleme?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kaç mb bu güncelleme?
10 ncu yapı yani bundan önceki 800 MB civarında idi. Bu da aşağı yukarı aynıdır.
Windows 10 Mobile Teknik Pr. yapılar için güzel bir başlangıç ekranı saat uygulaması.. ve tabi ücretsiz.

Digital Live Tile Clock

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu arada bazı arkadaşlar kilit ekranında saatin yukarı gitmesinden bahsetmişler de aklıma geldi, ben awesome lock kullanıyorum ustte ki hava durumu kısmı hiç kaybolmuyor saat yukarı sönükleşerek kayboluyor yerine parola kısmı geliyor ve 8.ci yapıdan beri böyle kullanıyorum artı bide fark ettiğim mağazadan uygulama güncellerken teli yan yatırınca indirilen uygulama adının yanında "uygula" yazısı çıkıyor dokundurtmuyor kendine ama çıkıyor, bilmem göreniniz oldumu!!!

merlin19

merlin19

Üye
İkisi de var bende.
Çok enteresan wp 8.1 deyim kaç gündür ne Microsoft Kamera var nede Kamera sadece lumia kamera var mağzada da yok bulamıyorum link atın millet bana wp 8.1 için Microsoft Kamera linki

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
E tuşuna basınca € işareti çıkıyor :ehe

Üst Alt