KırmızıBeyaz60
Üye
Nasıl yani E harfi kullanılamıyor mu şimdiE tuşuna basınca € işareti çıkıyor![]()

Nasıl yani E harfi kullanılamıyor mu şimdiE tuşuna basınca € işareti çıkıyor![]()

İşleri güçleri para bunlarınE tuşuna basınca € işareti çıkıyor![]()

Hayır ya numaralardan direkt. özgür'ü aramak için 69487 yi tuşluyorum ve geliyor.Siz isim mi arıyorsunuz yoksa numara mı? Özgür'ü aramak için ne yapıyorsunuz?
Kitaplığıma bakın Mağazadan artık çoğu iniyor. Arama cidden sıkıntı. Hem tüm uygulamalar listesi, hem de Telefon Türkçe karakterlerde arama yapamıyor.bende silme de sıkıntı var. silme işlemi bazen yapmıyor. bariz bir hızlanma var. hatta çok hızlanmış diye bilirim. Türkçe karakterlerle arama yapınca gelmiyor. şu silme sıkıntısı ilk yapıda vardı. bazı şeyleri ileri götürürken bazı şeyleri nasıl geri götürüyorlar anlamıyorum. birde bu nokia uygulamaları falan 10'a gelmeyecek mi? lumia selfie, panorama, kamera here city lens gibi bir bilgi var mı? @Sensation
mağazada bulanamıyor diyor. ayrıca bana mesaj geldi mesaj da büyük harfle i harfi vardı onu bile göstermiyorduKitaplığıma bakın Mağazadan artık çoğu iniyor. Arama cidden sıkıntı. Hem tüm uygulamalar listesi, hem de Telefon Türkçe karakterlerde arama yapamıyor.
şarj bitti yaparken dolsun bi sıfırlama yapacağımSıfırlama iyi oluyor. Çoğu kişide olan Euro simgesi bile gelmedi E harfine basınca. O da dili değiştirince çözülüyormuş.mağazada bulanamıyor diyor. ayrıca bana mesaj geldi mesaj da büyük harfle i harfi vardı onu bile göstermiyorduşarj bitti yaparken dolsun bi sıfırlama yapacağım
kendi ürününü kullanmayan dışarı nasıl satacakEkipte çoğunluk iPhone yani iOS kullanıyor.
Dediğin gibi şöyle her telefonu 1 ay test edecek 5'er kişilik bir grup oluştursalar (920 grubu, 820 grubu, 930 grubu vs), sorunların çoğu bir yapıda halledilir.

kendi ürününü kullanmayan dışarı nasıl satacak![]()
Bende sorun yok sıfırlama yapmadım. Tek sorun 1520 de DPI ayarını küçültünce edge barı yukarı çıkmıyorWhatsapp bildirim sorunu var. Diğer yapıda yoktu. Sizde varmı

Whatsappta bildirim sorunu yasıyorum. Sizde durum nedirEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsi yeni mi bilmiyorum ama az önce gelen güncellemeler şu şekilde...
Not: İlk kurulduktan sonraki güncellemeleri zaten yapmıştım, bunlar yeni olabilir, sizler de bir kontrol edin.
Maalesef hepsi eskiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsi yeni mi bilmiyorum ama az önce gelen güncellemeler şu şekilde...
Not: İlk kurulduktan sonraki güncellemeleri zaten yapmıştım, bunlar yeni olabilir, sizler de bir kontrol edin.
Şimdi denetledim. Tekrar görüyorsa hata vardır. Eski sürüm ve son sürüm arasında gezer.Maalesef hepsi eskiŞimdi denetledim. Tekrar görüyorsa hata vardır. Eski sürüm ve son sürüm arasında gezer.