Öneri s6 Yı Garantiye verdim sorun ve gelişmeleri buradan belirteceğim.

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
s6 Yı Garantiye verdim sorun ve gelişmeleri buradan belirteceğim.
kamera nın içinden ekrana sert vurdugunda söyle sesler geliyordu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ve şarj kablosu başı kırıldı :D

Rygebin

Rygebin

Üye
Üzücü ama sorunu halledeceklerdir tabiki :D , ŞARJ kısmı her telefonda oluyır benim baya telefonda kırıldı :ehe.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Niye konu çöp olsun ?
Sizi ilgilendirmeyen konular başkalarını ilgilendirebilir. Mesela ben kameradan gelen ses ve şarj soketi hakkında ne gibi bir işlem yapılacak sonucu bekliyorum.

Bence gereksiz yorum yapana kadar sorununuz varsa şikayet butonunu kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut, baby_face_, Murdoc Massaka ve 2 diğerleri
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Niye konu çöp olsun ?
Sizi ilgilendirmeyen konular başkalarını ilgilendirebilir. Mesela ben kameradan gelen ses ve şarj soketi hakkında ne gibi bir işlem yapılacak sonucu bekliyorum.

Bence gereksiz yorum yapana kadar sorununuz varsa şikayet butonunu kullanin.
aynen bahadir da da ayni sorun mevcut

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ana kartın degişmesi gerekiyor, servis ana kartı degiştirip geri gönderecektir
Sorun kücük degil %100 fabrika hatası var
Yada düşüp darbe aldı.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

KAYIP-ADAM

Üye
Sen Ne Agrasif Bir İnsansın... Her Konuda Karşıma Çıkmak Zorunda mısın Arkadaşım. Konuyu Açan Şahıs, Ne Bir Yardımda veya Yardım Talebinde Bulunmuş Ne de Bir Bilgi Paylaşımında. Burası Yardımlaşma İçin Var. "Telefonu Garantiye Gönderdim" :P Ne Yapalım Abi. Boş Boş Konu Açıp Burayı Çöplüğe Çeviriyorsunuz.
alacak kullanıcılar için bir bilgilendirme gibi bir şey o kadar da gereksiz bir şey değil ki ?

The Pancar

The Pancar

Üye
telefondaki problemin neyden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum yeterli değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Rygebin

Rygebin

Üye
Cihazdaki problemleri görüyoruz , ayrıca ne kadar çok kullanici da çikip cikmadiginda ve kafamizda bir degerlendirme olusturuyoruz bence yeter.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sen Ne Agrasif Bir İnsansın... Her Konuda Karşıma Çıkmak Zorunda mısın Arkadaşım. Konuyu Açan Şahıs, Ne Bir Yardımda veya Yardım Talebinde Bulunmuş Ne de Bir Bilgi Paylaşımında. Burası Yardımlaşma İçin Var. "Telefonu Garantiye Gönderdim" :P Ne Yapalım Abi. Boş Boş Konu Açıp Burayı Çöplüğe Çeviriyorsunuz.

Senin çöp yorumlarinla bence konu yeterince çöpe dönüşmüş. Biraz konudan uzak durda konuyu açan arkadaşımız da servis dönüşü bizi bilgilendirsin. Tabi musaden olursa...
Bu arada her konuya baliklama dalmazsan karsina cikmam.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Konuda Belirtilmemiş Şeyin Neyini Bekliyorsun ki :D

Video koymus daha ne yapsin?
Birde servis kaydinin resmi var yani sorunu yaziyor.
Sen farkli bir konudan mi bahsediyorsun acaba???

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve Reşwan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kablonun Başi Nasıl KIrlıyor Sorması AyıptA?

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kablonun Başi Nasıl KIrlıyor Sorması AyıptA?
telefonu masay koyuyorum adaptor aşagıda aşağıya doğru bayık olunca içinden kırılmış herhalde şarj etmiyor
Ana kartın degişmesi gerekiyor, servis ana kartı degiştirip geri gönderecektir
Sorun kücük degil %100 fabrika hatası var
Yada düşüp darbe aldı.
ilk aldığımda yoktu böyle sorun sonradan çıktı meydana hiç düşürmedim youtube de canlı yayın yaparken çıktı bu kamera sorunu
Konun ismi değişmiş hiç haberim yok :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihazı şarj'a tak kabloya takıl bak nasıl kopuyor ;)
ben kapıya takılmıştım.
Yatarken Hep Dolanıyor Elime Ayağima Ama Hiç Öyle Bişeye Denk Gelmedim Görende Araba Çekiyorsunuz Sanir :D

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
telefonu masay koyuyorum adaptor aşagıda aşağıya doğru bayık olunca içinden kırılmış herhalde şarj etmiyor

ilk aldığımda yoktu böyle sorun sonradan çıktı meydana hiç düşürmedim youtube de canlı yayın yaparken çıktı bu kamera sorunu
Konun ismi değişmiş hiç haberim yok :)
Fabrika hataları oluyor, ilk gün olmaz ama bir ay veya bir hafta içinde olay patlak veriyor.
benim başıma çok geldi servise bir kere gittim kullanıcı hatası deyince duvara vurdum cihazı :D
o günden sonra garantili cihaz almıyorum yurt dışı alıp keyfime bakıyorum, sorun çıkmadı cıksada çok da önemli değil ;)
Yatarken Hep Dolanıyor Elime Ayağima Ama Hiç Öyle Bişeye Denk Gelmedim Görende Araba Çekiyorsunuz Sanir :D
:D çok kablo kopardım öyle, hele gmd kablosu tam fiyasko lastik gibi az çektim içerden koptu :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Sadece Benim Mesajlarım Silinmiş. Teşekkürler MaxiCep ;)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Benim mesajım da güme gitmiş anlam veremedim açıkçası :ehe Halbuki tartışmaya dahil değildim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
14 senedir cep telefonu kullanıyorum bugüne kadar ne şarj girişi bozuldu nede şarj aletim bozuldu kullandığım telefonlarda. Şarj girişinin bozulması tamamen kullanıcının kendi hatalarından dolayı oluyor.

Üst Alt