aynen bahadir da da ayni sorun mevcutNiye konu çöp olsun ?
Sizi ilgilendirmeyen konular başkalarını ilgilendirebilir. Mesela ben kameradan gelen ses ve şarj soketi hakkında ne gibi bir işlem yapılacak sonucu bekliyorum.
Bence gereksiz yorum yapana kadar sorununuz varsa şikayet butonunu kullanin.
alacak kullanıcılar için bir bilgilendirme gibi bir şey o kadar da gereksiz bir şey değil ki ?Sen Ne Agrasif Bir İnsansın... Her Konuda Karşıma Çıkmak Zorunda mısın Arkadaşım. Konuyu Açan Şahıs, Ne Bir Yardımda veya Yardım Talebinde Bulunmuş Ne de Bir Bilgi Paylaşımında. Burası Yardımlaşma İçin Var. "Telefonu Garantiye Gönderdim" :P Ne Yapalım Abi. Boş Boş Konu Açıp Burayı Çöplüğe Çeviriyorsunuz.
Sen Ne Agrasif Bir İnsansın... Her Konuda Karşıma Çıkmak Zorunda mısın Arkadaşım. Konuyu Açan Şahıs, Ne Bir Yardımda veya Yardım Talebinde Bulunmuş Ne de Bir Bilgi Paylaşımında. Burası Yardımlaşma İçin Var. "Telefonu Garantiye Gönderdim" :P Ne Yapalım Abi. Boş Boş Konu Açıp Burayı Çöplüğe Çeviriyorsunuz.
Konuda Belirtilmemiş Şeyin Neyini Bekliyorsun ki![]()
Tamam Kardeş. Sen Takip Et Burayı. Cihaz Gelince Arkadaş Yazar Neyin Ne Oluduğunu, Sen de BilgilenirsinOldu mu
![]()

Cihazı şarj'a tak kabloya takıl bak nasıl kopuyorKablonun Başi Nasıl KIrlıyor Sorması AyıptA?
telefonu masay koyuyorum adaptor aşagıda aşağıya doğru bayık olunca içinden kırılmış herhalde şarj etmiyorKablonun Başi Nasıl KIrlıyor Sorması AyıptA?
ilk aldığımda yoktu böyle sorun sonradan çıktı meydana hiç düşürmedim youtube de canlı yayın yaparken çıktı bu kamera sorunuAna kartın degişmesi gerekiyor, servis ana kartı degiştirip geri gönderecektir
Sorun kücük degil %100 fabrika hatası var
Yada düşüp darbe aldı.

Yatarken Hep Dolanıyor Elime Ayağima Ama Hiç Öyle Bişeye Denk Gelmedim Görende Araba Çekiyorsunuz SanirCihazı şarj'a tak kabloya takıl bak nasıl kopuyor
ben kapıya takılmıştım.

Fabrika hataları oluyor, ilk gün olmaz ama bir ay veya bir hafta içinde olay patlak veriyor.telefonu masay koyuyorum adaptor aşagıda aşağıya doğru bayık olunca içinden kırılmış herhalde şarj etmiyor
ilk aldığımda yoktu böyle sorun sonradan çıktı meydana hiç düşürmedim youtube de canlı yayın yaparken çıktı bu kamera sorunu
Konun ismi değişmiş hiç haberim yok![]()

Yatarken Hep Dolanıyor Elime Ayağima Ama Hiç Öyle Bişeye Denk Gelmedim Görende Araba Çekiyorsunuz Sanir![]()
çok kablo kopardım öyle, hele gmd kablosu tam fiyasko lastik gibi az çektim içerden koptu 
Çok ve gereksiz konuşuyorsun dostum bi sıkıntı varsa post atmak yerine şikayet edebilirsin iyi forumlarSadece Benim Mesajlarım Silinmiş. Teşekkürler MaxiCep![]()