ömeryalçın
Üye
internet üzerinden mi peki sporit radio ?sporit radio kurup kullanabilirsin radyoyu,apk dosyasi mevcut
internet üzerinden mi peki sporit radio ?sporit radio kurup kullanabilirsin radyoyu,apk dosyasi mevcut
hayir kendi fm radio suinternet üzerinden mi peki sporit radio ?
teşekkürlerhayir kendi fm radio su

rica ederim,yukleme yaparken oncesinde tum wipeleri yap,kirulumdan sonra tekrar wipeleri yap,sonra hafiza kartindaki android klasoru ve data klasorunu sil,cihaz hafizasindaki ise herseyi sil,bu sekilde cok temiz bir kirulum yapmis olursun,ayrica kernel yukleme,note4 5.1 ile gelen kernel cok iyi ve stabil su an,ok.teşekkürler
Bir de ben S5 lite kullanıyorum da romu birazdan yukleyeceğim direkt yukleme yapayım mı ? yukleme öncesi yapmam gereken önerdiğiniz bişey var mı ?
Şu anda baya kasmalar var da ondan sordum
herşey tamam da tüm wipe ları yap derken o olay tam olarak nasıl oluyor WİPE DATA/FACTORY RESET olayı mı bundan başka bişey yapmam gerekiyor mu? sizi çok meşgul etmeyecekse anlatabilir misinizrica ederim,yukleme yaparken oncesinde tum wipeleri yap,kirulumdan sonra tekrar wipeleri yap,sonra hafiza kartindaki android klasoru ve data klasorunu sil,cihaz hafizasindaki ise herseyi sil,bu sekilde cok temiz bir kirulum yapmis olursun,ayrica kernel yukleme,note4 5.1 ile gelen kernel cok iyi ve stabil su an,ok.
birde wipe cache var onuda yap,baska bisey yokherşey tamam da tüm wipe ları yap derken o olay tam olarak nasıl oluyor WİPE DATA/FACTORY RESET olayı mı bundan başka bişey yapmam gerekiyor mu? sizi çok meşgul etmeyecekse anlatabilir misiniz
çok teşekkürlerbirde wipe cache var onuda yap,baska bisey yok
Bu romumu yoksa dokto romumu tavsiye edersin?Ayrica bu romun uzerinde gelen kernel ile kapali sarj yapiliyor mu?birde wipe cache var onuda yap,baska bisey yok
bu romu tavsiye ederim,kapali sarj olmuyor,kernel degistorebilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum,deneyimlerime gore boeffla kernel tüm romlari sapittiriyor,uzak durunBu romumu yoksa dokto romumu tavsiye edersin?Ayrica bu romun uzerinde gelen kernel ile kapali sarj yapiliyor mu?
Romda türkçe seçeneği mevcutTürkçe dimi ?
internet üzerinden mi peki sporit radio ?
Arama ayarlarinda kilit ekrani bildirimleri aktif mi?Rom nasil memnunmusun hangi kerneli kullaniyorsun?arkadaslar onceden cevapsiz cagrilar oldugunda kilit ekraninda kimin aradigi yaziyordu,simdi sadece cevapsiz cagri yaziyor ve kim oldugunu kilit ekranini acip goruyoz,bunu duzeltmenin bir yolu varmi acaba
Herhangi bir wipe islemi yapmadan romu tekrar kur romu kurarken full screen i secme...bu islemde herhangi bir veri kaybin olmaz...arkadaşlar merhabalar romu kurdum fakat fu ll screen dialer yapmıştım romu tekrar kurmadan normale nasıl dönüştürebilirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

kikit ekrabi bildirimi acik su an,romdan cok memnunum,5 gundur teli resetlemedim ve sisme yapmadi,ustundeki kernel i kullaniyorum,arter,boeffla kernel kullanmayin kullandirtmayinArama ayarlarinda kilit ekrani bildirimleri aktif mi?Rom nasil memnunmusun hangi kerneli kullaniyorsun?
Klon imei telim bu kernelle hat gelmiyor cozum V ar mi?kikit ekrabi bildirimi acik su an,romdan cok memnunum,5 gundur teli resetlemedim ve sisme yapmadi,ustundeki kernel i kullaniyorum,arter,boeffla kernel kullanmayin kullandirtmayin
arterin diger kernellerini dene istersenKlon imei telim bu kernelle hat gelmiyor cozum V ar mi?
Denicem ama boeffla harici bir cozum olmuyor sadece boefflada hat geliyor.arterin diger kernellerini dene istersen
affedersin ama borffla tum romlarin icine ediyor,deneyimlerime gore boeflla kullanulmaz kesinlikleDenicem ama boeffla harici bir cozum olmuyor sadece boefflada hat geliyor.