Sygic Navi v 15.5.4 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.06 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.06 Maplari indirebilirsiniz.

arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni iindrirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.06
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulentcan ve ostsee

ostsee

ostsee

Üye
iyi aksamlar memoli6767, mümkünse sadece sygic dosyasi ve ilacli apk zippyshare, ye yükleyip paylasman süper olur, tesekkür

• Beğen
Tepkiler: bulentcan ve memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
iyi aksamlar memoli6767, mümkünse sadece sygic dosyasi ve ilacli apk zippyshare, ye yükleyip paylasman süper olur, tesekkür
Apk var arkadasim sy 1554 rar yazan
Sygic klasörünüde ekledim.....

Son düzenleme:
ostsee

ostsee

Üye
Apk var arkadasim sy 1554 rar yazan
Sygic klasörünüde ekledim.....
sagolasin memoli6767 usta, temiz kurulum icin bana sygic dosyasi ve apk yetiyor, kurulumu yapinca sonucu paylasirim Tesekkür
sagolasin memoli6767 usta, temiz kurulum icin bana sygic dosyasi ve apk yetiyor, kurulumu yapinca sonucu paylasirim Tesekkür
Eline saglik memoli6767, temiz kurulumu sadece sygic dosyasi ve apk ile hallettim ilk kurulumda hersey acik ve tts,de yükledim tesekkür

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

delimacur

Üye
sa memoli 6767 benim tel samsunf s6 edge 5.1.1 sistem de sygic uygulama yuklenemedi diyor surekli eski surumleri yukluyorum sorun yok ama yeni surumler 15.5.2 den itibaren yuklenmiyor tele format attim oyle denedim yine ayni hata sence sorun nerde olabilir tesekkurler

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sa memoli 6767 benim tel samsunf s6 edge 5.1.1 sistem de sygic uygulama yuklenemedi diyor surekli eski surumleri yukluyorum sorun yok ama yeni surumler 15.5.2 den itibaren yuklenmiyor tele format attim oyle denedim yine ayni hata sence sorun nerde olabilir tesekkurler
a.slm
arkadasim google,google+ vede google playstore kayitlimisin bunlari kontrol edeceksin öncelikle
ondan sonrada güvenlik ayarlarini tekrar kontrol edersin ondan sonra benim en son yükledigim
Sygic v15.5.4,dü denersin problem cikarsa orjinal olan Sygic apk var onu denersin crk,li olmayanda
yüklenmezse google kayitlimisin bunlari kontrol et yüklemede problem varsa sil kaldir tekrar yükle
google vede google play storeyide tekrar giris yap ondan sonra denersin sygic veye diger ekledigim navilerde
bir tanesini mesela Navigono

delimacur

Üye
hepsine kayitliyim guvenlik ayarlarina bakiyorum iki tel var s5 s6 edge ayarlari ayni s5 de sorunsuz yukluyor s6 edge uygulama yuklenemedi diyor s5 5.0..0 kullaniyor s6 ed 5.1.1

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hepsine kayitliyim guvenlik ayarlarina bakiyorum iki tel var s5 s6 edge ayarlari ayni s5 de sorunsuz yukluyor s6 edge uygulama yuklenemedi diyor s5 5.0..0 kullaniyor s6 ed 5.1.1
arkadasim elimde S6 olmadigi icin kesin bilgi veremem GPS ac ondan sonra yükle birde yukarida yazdigim gibi birde Navigonu dene
ona göre tekrar bakarsin ayarlarina Navigonda güvenlik ayarlarini yaptiktan sonra Navigon Apk yükliyeceksin
wi-fi üzerinden indirecek ekstira baska bir sey indirmene gerek yok Apk yüklendikten sonra indirmesi gerekenleri
indire bilirsin..

Son düzenleme:
ahmet meço

ahmet meço

Üye
Selamlar memoli nedense gps i çok geç bulmaya başladı telefonum (Discovery) bunun için bir çözümün varmı acaba?

delimacur

Üye
ilgilendigin icin tesekkurler sygic in 15.4.10 surumu ve eski surumlerde sorun yok yukluyor ben sadece bluetet icin yukluyecektim surekli kullaniyorum cunki olsun navigon yuklu su an sygic inde 15.4.10 surumunu yukledim belki android 5.1.1 surumuyle alakali olabilir emegin icin TESEKKURLER

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar memoli nedense gps i çok geç bulmaya başladı telefonum (Discovery) bunun için bir çözümün varmı acaba?
arkadasim bulundugun yerle havayla su anda uydularin belli noktalara sabitlenmesiylede yada senin tlf,na yükledigin
diger proogramlarlada yada klasik Sygic bir yerleri yenilerken diger yerlerinde karistigi oluyor onun icin kesin bilgi vere bilmek mümkün degil..

ahmet meço

ahmet meço

Üye
Çözümü buldum süper oldu çok hızlı buluyor artık internet olsun olmasın anında buluyor
GPS UYDULARINA BAĞLANTIYI HIZLANDIRMAK
Nelere ihtiyacınız var :
Root Erişimi
Mobileuncle Tools MTK
Root Explorer ( Dosya Yöneticisi )
Mutlaka Açık Alanda Yapınız.
1 . Telefonunuzda GPS'i kapatın .
2 . Root Explorer ile /data veya / data / misc içindeki mtkgps.dat bulun.
3 . mtkgps.dat Silin
4 . Telefonu yeniden başlatın.
5 . Mobileuncle Tools
6 . 'Engenering Mod
7 . 'Engenering Mod ( MTK ) ' üzerine dokunun
8 . 'Location' a gidin
9 . ' Location Based Service ' üzerine dokunun
10 . ' AGPS sekmesinde de A-GPS On-Off Enable A-GPS işaretleyin.
11 . ' EPO ' üzerine dokunun ve ' Enable EPO ' işaretleyin.
12 . Üst bilidirimi aşağıya çekerek GPS'i açın.
13 . ' YGPS ' sekmesine geçin.
14 . GPS kilitlenene kadar bekleyin 2-3 dk. sürebilir.
15 . Bu süreçte yeni bir mtkgps.dat dosyası oluşturulur.
16 . Kilitlenme tamamlandıktan sonra programdan çıkabilirsiniz. .
17 . İgo gibi bir programda deneyebilirsiniz. Açık alanda 5-6 sn. de bağlanacaktır..

Kesinlikle işe yarıyor denedim

Son düzenleme:
  • Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
problem yasayan arkadaslar yukaridaki aciklamaya göre deneye bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ahmet meço
Hasand.