O zaman küçültünce görev değiştirici de 1520'deki gibi olacak bizde de . İyi oldu bu. Umarım klavye küçültme filan bize de gelmiştir.@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
1520 de simgelerin küçük olmasından yakınıyorduk ekranı büyütünce baya güzel oldu 8.1 gibi
Olabilir. Büyük gayet güzel duruyor 1520de küçük iyi değilO zaman küçültünce görev değiştirici de 1520'deki gibi olacak bizde de . İyi oldu bu. Umarım klavye küçültme filan bize de gelmiştir.
Görev yöneticisi 4 lü olunca kapaması zor oluyor çekiyosun gelmiyor
sinir ediyorAlakan için çok sağol kardeş,çok kere denedim ama yemiyor cihaz hemen açılıyor ve tuşlara basmamı istiyor yineWrt ile yada nsu ile teli hiç bağlamadan (hangisi bu işi tam yapıyor emin değilim) lumia cihazı seçip cihaz bulunamadı dediğinde telini kapat yada kapatılamıyorsa bile bu ayarları pc de yap tam kendini resetleye geçtiğinde bağla pc ye bakalım o mu uyanık biz mi?
cihaz doluluğuna göre değişiyor. ben boş haliyle yükledim 19 du bendeVeri taşınma kısmı 24'ten 9'a düşmüş. İyi olmuş böyle. Önceden çoğunu boş boş geçiyorduTam böyle derken şimdi 21'e çıktı
![]()

Az doldurdum lazım olan bazı uygulamalar W10'dan inmiyor diyecihaz doluluğuna göre değişiyor. ben boş haliyle yükledim 19 du bende![]()
Açılsın da görelim artık 13/21Yok artık@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation ve karşınızadaMicrosoft edge Ekran boyutunu küçültünce bu şekilde oldu
Süper görünüyor fakat biraz daha uğraşılması lazım gibi 
İlk bende şaşırdım sonra ileri geri tuşlarını görünce dedimYok artıkSüper görünüyor fakat biraz daha uğraşılması lazım gibi
![]()
tam istediğim bilgisayardaki edge görünümü aldı 
MalesefEdge'de anasayfa ayarı da gelmiş mi?
arkaplanda da oynatma yok ve sekmede müzik oynatırken diğer sekmeye geçersek durduruyor müziğiYok artıkSüper görünüyor fakat biraz daha uğraşılması lazım gibi
![]()
Demek ki evrensel edge kapıda. Continuum özelliği fena olacakİlk bende şaşırdım sonra ileri geri tuşlarını görünce dedimtam istediğim bilgisayardaki edge görünümü aldı
![]()