Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
1520 de simgelerin küçük olmasından yakınıyorduk ekranı büyütünce baya güzel oldu 8.1 gibi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS, saynesim ve 3 diğerleri

zaakaan

zaakaan

Üye
Maalesef olmuyor, APK yüklemek için yeni WConnect aracı yayınlanır herhalde yarın, ertesi gün falan.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
1520 de simgelerin küçük olmasından yakınıyorduk ekranı büyütünce baya güzel oldu 8.1 gibi
O zaman küçültünce görev değiştirici de 1520'deki gibi olacak bizde de . İyi oldu bu. Umarım klavye küçültme filan bize de gelmiştir.

serinaga

serinaga

Üye
Vay beee konuyu okuyan sayısı az evvel 70'i gördü :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Wrt ile yada nsu ile teli hiç bağlamadan (hangisi bu işi tam yapıyor emin değilim) lumia cihazı seçip cihaz bulunamadı dediğinde telini kapat yada kapatılamıyorsa bile bu ayarları pc de yap tam kendini resetleye geçtiğinde bağla pc ye bakalım o mu uyanık biz mi?

afwerker

afwerker

Üye
O zaman küçültünce görev değiştirici de 1520'deki gibi olacak bizde de . İyi oldu bu. Umarım klavye küçültme filan bize de gelmiştir.
Olabilir. Büyük gayet güzel duruyor 1520de küçük iyi değil :) Görev yöneticisi 4 lü olunca kapaması zor oluyor çekiyosun gelmiyor :D sinir ediyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Veri taşınma kısmı 24'ten 9'a düşmüş. İyi olmuş böyle. Önceden çoğunu boş boş geçiyordu :ehe Tam böyle derken şimdi 21'e çıktı :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wrt ile yada nsu ile teli hiç bağlamadan (hangisi bu işi tam yapıyor emin değilim) lumia cihazı seçip cihaz bulunamadı dediğinde telini kapat yada kapatılamıyorsa bile bu ayarları pc de yap tam kendini resetleye geçtiğinde bağla pc ye bakalım o mu uyanık biz mi?
Alakan için çok sağol kardeş,çok kere denedim ama yemiyor cihaz hemen açılıyor ve tuşlara basmamı istiyor yine

afwerker

afwerker

Üye
Veri taşınma kısmı 24'ten 9'a düşmüş. İyi olmuş böyle. Önceden çoğunu boş boş geçiyordu :ehe Tam böyle derken şimdi 21'e çıktı :ehe
cihaz doluluğuna göre değişiyor. ben boş haliyle yükledim 19 du bende :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: afwerker
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İnceleme yapacak yokmu?

ArMaGeDdOn_87

Üye
hayırlı olsun :) hız ne durumda arkadaşlar ? hata yok deniliyor ama ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4. sütun da tüm modellere geldi. Birazdan detaylar geliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, afwerker, BomberMAn TR01 ve 2 diğerleri
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Uygulama ve öge büyüklüğü ayarından başka yenilik yok herhalde.ne OTG ne Kilit ekranı ne de başka birşey

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation ve karşınızada :D Microsoft edge Ekran boyutunu küçültünce bu şekilde oldu :)
Dikey edge

Yatay Edge :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS, BLasTeaR ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation ve karşınızada :D Microsoft edge Ekran boyutunu küçültünce bu şekilde oldu :)
Yok artık :ehe Süper görünüyor fakat biraz daha uğraşılması lazım gibi :)

• Beğen
Tepkiler: afwerker
afwerker

afwerker

Üye
Yok artık :ehe Süper görünüyor fakat biraz daha uğraşılması lazım gibi :)
İlk bende şaşırdım sonra ileri geri tuşlarını görünce dedim :D tam istediğim bilgisayardaki edge görünümü aldı :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Edge'de anasayfa ayarı da gelmiş mi?

Üst Alt