afwerker
Üye
Aynen. Tadından yenmez yaDemek ki evrensel edge kapıda. Continuum özelliği fena olacak
Aynen. Tadından yenmez yaDemek ki evrensel edge kapıda. Continuum özelliği fena olacak
En son yapıda bende yoktu ama eski bir yapıda vardı. Belki ekranı büyük olanlarda hep varmıştır.ayarlar ekranında telefonu yan çevirdiğimizde menü de dönüyor daha önce var mıydı bilmiyorum
edge gerçekten böylemi oldu şuan ya inanamıyorum 10. yapı kurduktan sonra güncelleme falan mı geldi sonra mı oldu, sık kullanılanlar sekme seçeneği açılabiliyor mu eşitleme falan yapılıyor mu bakarmısınız acaba@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation ve karşınızadaMicrosoft edge Ekran boyutunu küçültünce bu şekilde oldu
Dikey edge
Yatay Edge
ayarlar ekranında telefonu yan çevirdiğimizde menü de dönüyor daha önce var mıydı bilmiyorum
En son yapıda bende yoktu ama eski bir yapıda vardı. Belki ekranı büyük olanlarda hep varmıştır.
Yan bende de dönüyor fakat yukardaki videoda görünümü değişip kutucuk oluyor?L830 yapı 9'da yan dönüyor ayarlar
Telefon uygualamsında ki o tuş sesleri hala aynı saçmalıta dmiKişiler ve Telefon uygulamaları aynı duruyor. Kişiler kutucuğu da aynı. Sürümleri de aynı fakat Telefon uygulaması İngilizce olmuş. Şu an telefon uçuyor![]()