Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Genelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.

Yarın akşam bir şeyler yazacak. Ve bu şekilde perşembe yada cumaya kadar atacak.

Bu hafta hemen hemen kesin ama 1-2 gün kazanmayı kendine kar sayıyor:)
Yarın akşam da bizler protesto edelim,gelsede yüklemeyelim :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

serinaga

serinaga

Üye
Dağılıyormuş gibi mi yapsak :)

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Milli maç izliyoruz. Kazakistan 1 gol atınca da avantajımız da arttı. Gabe de mi bizim maça daldı acaba.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347 ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: System X
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gooollll beeeee selçuuuuk

• Beğen
Tepkiler: murooo55, drangela61, kaygisiz43 ve 2 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
ya bir an kalbim durdu. Güncelleme denetledim ve buldu. Amaaa lanet olsun ek dil desteğiymiş :angry::angry:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Kelden hayır yok ben kaçar iyi geceler millet...

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Gabe'ye hatta Microsoft a Redbull yollamak lazım kesinlikle. Kanatlansınlar biraz

ademoz05

ademoz05

Üye
Tam şuanki mevcut 9.yapıyı yukleyeyim, 1-2 hafta şişmeden takılırım, o arada zaten yeni yapı gelir diye düşünmüştüm. Herhangi bir sorunda 8.1 e dönme şansımın olmadığını hatırlayıp elimi butondan çektim :) eve gidince yuklerim sanırım.
Gerçi o zaman da kasım ayı gelecek, belki resmi surumu yakalarız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'un. yayınladığı yeni Windows 10 SDK üzerinde yeni canlı karo özellikleri ortaya çıkmış. Hızlı menüler canlı karolara da geliyor.

SDK üzerinde bulunan dokümanlara göre geliştiricilere canlı karolara sağ tıklayarak ya da dokunmatik ekranlarda basılı tutarak hızlı geçiş menüsü oluşturma imkanı tanınmış. Bu bir nevi Apple'ın Force Touch diye duyurduğu Microsoft'un da 3D Touch adıyla patentini aldığı özelliği andırıyor.

Örnek vermek gerekirse Başlat Ekranında facebook karosuna basılı tutarak durum güncelleme, konum veya fotoğraf paylaşma Vs gibi menülere direk erişim penceresi açılacak.

Microsoft'un Windows 10 işletim sisteminin tüm platformlarda aynı kullanım deneyimini vermeyi amaçladığını düşünürsek bu özelliğin Windows 10 Mobile için de sunulacağı belirtiliyor.

@bulutsuzgece @Sensation

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, 4MaGuS, murooo55 ve 4 diğerleri
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Microsoft'un. yayınladığı yeni Windows 10 SDK üzerinde yeni canlı karo özellikleri ortaya çıkmış. Hızlı menüler canlı karolara da geliyor.

SDK üzerinde bulunan dokümanlara göre geliştiricilere canlı karolara sağ tıklayarak ya da dokunmatik ekranlarda basılı tutarak hızlı geçiş menüsü oluşturma imkanı tanınmış. Bu bir nevi Apple'ın Force Touch diye duyurduğu Microsoft'un da 3D Touch adıyla patentini aldığı özelliği andırıyor.

Örnek vermek gerekirse Başlat Ekranında facebook karosuna basılı tutarak durum güncelleme, konum veya fotoğraf paylaşma Vs gibi menülere direk erişim penceresi açılacak.

Microsoft'un Windows 10 işletim sisteminin tüm platformlarda aynı kullanım deneyimini vermeyi amaçladığını düşünürsek bu özelliğin Windows 10 Mobile için de sunulacağı belirtiliyor.

@bulutsuzgece @Sensation

Yalnız mobilde karoya basılı tutunca ana ekranı yeniden düzenlemek için dalgalanmaya başlıyor. O kısmı nasıl yapacaklar ki?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, mp2934, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye

@bulutsuzgece @Sensation
İnşallah bu özelliği 2 yıl sonra sunmazlar. :) Çünkü, Bildiğimiz gibi Microsoft'un duyurduğu bazı yeni ve güzel özellikleri rakiplerinden sonra yapmak adeti var. İlla geciktirmek gibi. İnşallah bundan sonra mobil için de ellerini çabuk tutarlar.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Onenote güncellendi.

Tarkansoylu35

Üye
Güncellense ne olur aynı şey değişiklik yok sistemi güncellesinler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnşallah bu özelliği 2 yıl sonra sunmazlar. :) Çünkü, Bildiğimiz gibi Microsoft'un duyurduğu bazı yeni ve güzel özellikleri rakiplerinden sonra yapmak adeti var. İlla geciktirmek gibi. İnşallah bundan sonra mobil için de ellerini çabuk tutarlar.
Turgay yanlış anladın herhalde. SDK yayınlandığına göre şu anda bu özellik kullanılabilir durumdadır. Yani iş geliştiricilerin hayal gücüne kalmış durumda.

Bu arada Microsoft'un tüm evrensel uygulamalarının bu özelliği destekleyeceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi

Üst Alt