Sensation
Emekli Yönetici
Gerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)Wow wow wow [emoji50]
Gerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)Wow wow wow [emoji50]
Twitter'ı yenilemekten F5 tuşu bozulacak bu gabe bu akşam bizi gebe Yaptıya helal olsun ruhsuz bu adam yaGerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)
Anlaşılan 9.yapı ile 10. yapı arasında dünya ile mars arasındaki mesafe kadar fark olacakGerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)
Hayırlısı bakalım.Ne güldüm beLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız???

Twitter'ı yenilemekten F5 tuşu bozulacak bu gabe bu akşam bizi gebe Yaptıya helal olsun ruhsuz bu adam yaGerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)
bende gülüyorum T harfi arada kaynadı bu gabe yüzünden hep gerçi o anlamıştır orada Bir T harfinin olduğunuNe güldüm be![]()

1ilk yükleyişte öyle oluyor. 2 hafta kulandıktan sonra video bekliyoruz920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Valla ben de yeni yapı gelecek diye geçen haftaya kadar sabrettim ama baktım hala gelmiyor, geçen hafta ortasında sıfırlamak zorunda kaldım.
Hiçbir şey açılmıyordu.

Genelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.Gabriel yiyeceği küfürleri bildiği için tweet atmaya korkuyor. Yarın der sorry no new build this week diye bizde rahatlarız.

maaşı geç vererek çalışanların parasını işleten patronlar gibiGenelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.
Yarın akşam bir şeyler yazacak. Ve bu şekilde perşembe yada cumaya kadar atacak.
Bu hafta hemen hemen kesin ama 1-2 gün kazanmayı kendine kar sayıyor![]()