Ne desek yalan,normalde dün akşam bekleniyordu ama maalesef gelmedi,temenni ve beklentiler bu akşam yada en geç yarın akşam gelmesinden yanaYarın güncelleme gelir mi acaba ?
Bugün gelmez sanırım da.

Ne yaptığını anlamadım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama teşekkür ederim muhakkak bir yararı vardır.Bence No new build demeye cesaret edemediAma normalde kel hep no new build falan derdi dün yazmadı nedense.

Asıl işlevi:Ne yaptığını anlamadım.ama teşekkür ederim muhakkak bir yararı vardır.
Şimdiye kadar ki yayınlama günlerinden istisna yaparak bugün bir sürpriz yapabilirler.9. yapı geleli bugün tam 1 ay oldu. Bakalım birazdan bilgi gelecek mi?
Çarşamba geldiği de oldu bakınız 8. yapı: 12 ağustos çarşambaİlk yapı 12 Şubat 2015 tarihinde yayınlanmış.
Aşağı yukarı aradan 8 ay geçmiş.
şu anki yapıların çoğunlukla saç-baş yoldurduğu düşünüldüğünde, o zamanki ilk yapı kimbilir ne çamlar devirmiştir...
Şimdiye kadar ki yayınlama günlerinden istisna yaparak bugün bir sürpriz yapabilirler.
L830 a 9 yapıyıda kurdum ilk yapıdan aklımda kalan tek şey heyacandı yapının kusurları 2.planda kalmıştı tam 8 ay olmuş gelinen yol bir arpa boyu gibi daha neyse 9 ay olsunda nur topu gibi bir sistemimiz olacak inşallah..İlk yapı 12 Şubat 2015 tarihinde yayınlanmış.
Aşağı yukarı aradan 8 ay geçmiş.
şu anki yapıların çoğunlukla saç-baş yoldurduğu düşünüldüğünde, o zamanki ilk yapı kimbilir ne çamlar devirmiştir...
Şimdiye kadar ki yayınlama günlerinden istisna yaparak bugün bir sürpriz yapabilirler.