“Mars’a Nükleer Bomba Atalım”

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Yaşama Elverişsiz Yani Ben Ortada Bi Kayıp Yok.
İşte şunu düşünmüyoruz; Mars'ta yaşam yok hayata elverişsiz dmi? :ünlem: Nükleer bomba ile yaşam koşulları oluşacağı söyleniyor belki olabilir :bilmm ama belki bundan yıllar sonra gelişen teknoloji ile bombaya gerek duymadan yaşam koşullarını sağlayacağız :bilmm o yüzden bence bu bomba olayı bence yıllar sonrasına ertelenmeli :bilmm

Rygebin

Rygebin

Üye
İşte şunu düşünmüyoruz; Mars'ta yaşam yok hayata elverişsiz dmi? :ünlem: Nükleer bomba ile yaşam koşulları oluşacağı söyleniyor belki olabilir :bilmm ama belki bundan yıllar sonra gelişen teknoloji ile bombaya gerek duymadan yaşam koşullarını sağlayacağız :bilmm o yüzden bence bu bomba olayı bence yıllar sonrasına ertelenmeli :bilmm
Su bulunduğuna gore birşeyler vardır diye düşünüyorum belki de yaşam tekrar oluşuyordur. :bilmm

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Su bulunduğuna gore birşeyler vardır diye düşünüyorum belki de yaşam tekrar oluşuyordur. :bilmm
işte orası muallak yani buzul halinde su olduğu söyleniyor ama ne derece doğru ve yaşamın orada tekrardan oluşuyor gerçeği iyice araştırılmalıdır :bilmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İlla nükleer mi ? 5 ton TNT mevzuyu çözer :sirit:

• Beğen
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Fena fikir değil aslında

• Beğen