yepyeni e50 neden güme gider?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
yepyeni e50 neden güme gider?
daha geçen hafta eylül 2007 çıkışlı e50 metal black tel almıştım.tele gözüm gibi bakmama rağmen bugün telin kapandığını gördüm kendiliğinden daha dün şarj etmiştim.tel açılmadı bi daha.şarja takınca tek yaptığı şey ekran ledini yakmaktı.teli aldığım yere götürdüm başka bi pille denediler gene açılmadı.hiç bir darbe almadan bi tel bunu neden yapar?serviste yazılımsal olabilir dediler.moralim bozuldu resmen dha hevesimi alamadan tel servise girdi.
birde izmirde olan arkadaşlar DETEL nasıl bir yer yetkili servismiş oraya verdim teli

toprakumit

toprakumit

Üye
Dikkat etde tel kayıtlı olsun... Bu arada Kvk dan başka birşey alma...!!!!

__________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
club nokia genel servisinde şuan tel bakalım ne olacak yazılımdansa 4güne biter dediler donanımdansa uzarmış biraz of:(

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
kötü olmus ama detel i ilk defa senden duydum kardes.

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu aldığım mağaza gönderdi.telide kurumsal bi yerden aldım izmirde biraz pahalıya aldım ama adamlar ilgi gösterdi saolsunlar.garanti kapsamında yapılacak dediler ancak daha tele doyamamışken böle bi sorunla karşılaşmak biraz üzdü ama soutmadı.merak ettiğim neden ne oldu alete

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Nokia e50 o tel ıcın ınternette baya haber okumustum alanlar bın pısman tele arama
gelınce kendını otomatıkman kapatıyomus ve daha bırcok sorunu varmıs
Senın adına uzuldum keske telı almzdan once arastırsaydın

slmmm

slmmm

Üye
arkadasım o telefonları nokia toplatıyo zaten sorun bi tel anlican. alacaklara tavsiye etmem. N 71 in kamerası gibi sürekli arıza verecektir

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
o dediğiniz ilk çıkanlar için geçerliydi bu metal black serisi eylül2007çıkışlıydı benim tel:( çok üzüldüm böle olmasına

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
DETEL i ilk kez senden duyuyorum olay için üzüldüm ama takma kafana garanti dahilinde demişler.Yani yapamasalar bile sana yenisini vermek zorundalar ..

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telin yazılımı tekrar yüklendi bugün teslim edeli tam 3gün olmuştu sorunsuzca garanti kapsamında teslim aldım

osezer10

osezer10

Üye
e50 cok kötü bi makine keske almasaydın :(

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
arkadaşlar telin yazılımı tekrar yüklendi bugün teslim edeli tam 3gün olmuştu sorunsuzca garanti kapsamında teslim aldım

inşallah bi daha sorunla karşılaşmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt