Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ademoz05, dark_13, zaakaan ve 2 diğerleri
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lumia 920 anakart Hakk'ın rahmetine erdi... Bu fiyatlar ucuk ama beklemeyi göze aldım. Ülkemize giriş tarihi aralık ayını geçer mi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 920 anakart Hakk'ın rahmetine erdi... Bu fiyatlar ucuk ama beklemeyi göze aldım. Ülkemize giriş tarihi aralık ayını geçer mi
O kadar gecikeceğini sanmıyorum.Sonbahar mevsiminde (ay olarak birşey diyemem) gelir telefonlar.2016 yı bulmaz bence

symbianbelle

symbianbelle

Üye
İnşaallah ... Çok gecikmesin de

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşaallah ... Çok gecikmesin de
Tüm dünya pazarlarında ekim sonundan en geç aralık ayına kadar satışa sunulması lazım.
Çünkü ülkelerin çoğu için alışveriş sezonu dediğimiz bolca hediyenin alınıp verildiği bir döneme giriyoruz.

Ayrıca yılbaşından sonra Snapdragon820li cihazlar konusulmaya başlayacak, cebit ve mwc 2016 hazırlıkları başlayacak, yani yılbaşından sonraya kalırsa cihazlar eskir ve sönükleşir.

Ben en geç 15 Kasım-15 Aralık arasında Türkiyede satışa çıkar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve symbianbelle
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Aksesuarlar listelenmiş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bazıları uydurmasyon ama güzel aksesuarlar var. :)

umarım bu uydurmasyon değildir .. nihayet bizde bu akıllı kılıflardan kullanabileceğiz .. :)
2000 tl ye lm 1020 aldık 700 tl ye zor sattık şimdi bunları 2500 e alırsak kaça satarız ki... :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Dışarda ne olur bilemem de, Türkiye de kur yüzünden pahalı satılabilir.
Yoksa en fazla 1200-1500 arası olması lazım.
kur düşükken bile 1520 o fiyatların çok daha üzerinde çıktı şuan benim tahminim bu cihazların xl olan 3000tl den yukarıda olur. tam olarak tüm özelliklerini bilmiyoruz mesela bunlarda glance var mı? herne olursa olsun bu cihazlar 3000tl nin üzerinde olacaktır tahminimce. zaten ben yüksek satış rakamlarına ulaşmayacak olmaları nedeni ile hem cihaz birim maliyetlerinin yüksek olacağından hemde kar amacı güdeceklerinden cihazların öyle alınabilir fiyatlarda olacağınız düşünmüyorum. bugün snap 801 li mi 4 1100tl ama bizim lumia 830 hala 1000tlden satılıyor maalesef ms in cihazları hiçbir zaman fiyat/performans cihazı olmayacak aynı blackberry gibi fiyatlar uçuyor ama verdiğiniz paranın karşılığında ne alıyorsunuz belli değil.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
Yurt dışındayım şu an sanırım 3&5 ay buradayım buraya gelirse almaya çalışırım daha uygun olabilir.

m542tf

m542tf

Üye
Tüm dünya pazarlarında ekim sonundan en geç aralık ayına kadar satışa sunulması lazım.
Çünkü ülkelerin çoğu için alışveriş sezonu dediğimiz bolca hediyenin alınıp verildiği bir döneme giriyoruz.

Ayrıca yılbaşından sonra Snapdragon820li cihazlar konusulmaya başlayacak, cebit ve mwc 2016 hazırlıkları başlayacak, yani yılbaşından sonraya kalırsa cihazlar eskir ve sönükleşir.

Ben en geç 15 Kasım-15 Aralık arasında Türkiyede satışa çıkar diye düşünüyorum.
2016 ' dan önce Türkiye' ye gelmez. Boşuna beklemeyin bence.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu cihazların (950 ve 950 xl)camları bombeli mi arkadaşlar.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2016 ' dan önce Türkiye' ye gelmez. Boşuna beklemeyin bence.

Peki, 2016'dan önce gelirse bana 1 tane Lumia 950 XL alacak mısınız? :tebessüm:

Israr İçerikli Not: Kasım-Aralık döneminde Türkiye'de...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye

umarım bu uydurmasyon değildir .. nihayet bizde bu akıllı kılıflardan kullanabileceğiz .. :)
2000 tl ye lm 1020 aldık 700 tl ye zor sattık şimdi bunları 2500 e alırsak kaça satarız ki... :)
bence aynı hatayı 2 kere yapmayın :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
umarım fiyat konusunda yanılgıya düşmezler

m542tf

m542tf

Üye
Peki, 2016'dan önce gelirse bana 1 tane Lumia 950 XL alacak mısınız? :tebessüm:

Israr İçerikli Not: Kasım-Aralık döneminde Türkiye'de...
Gelsin isterim ama gelmez geçmiş tecrübeler bunu gösteriyor. Hadi diyelim geldi bilirsiniz ki lumia cihazlar pek kolay bulunmuyor. Şu ana kadar 3 lumia cihaz aldım ilk aldığım hariç diğerlerini özel sipariş edip İstanbul'dan aldım. Türkiye çıkış tarihi 950 ve 950 xl için 2016 ilk çeyreği diye tahmin ediyorum.

Üst Alt