Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
Yarın okula gitmicem bayramdan yeni döndüm evde iş çok euheuehuehue

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Pazartesi iğrençliği, bayram tatili sonrası iğrençliği ile kulaklığımı taktım, Athena dinlerken iş yapmaya çalışıp boş boş oyalanıyorum :ehe
Acıktım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya arkadaş.. Tinder adlı uygulama Avrupa'da çok iyi iş görüyor. Ama Türkiye'de, özellikle Angara'da, eskortların tekeline girmiş. Yurtdışında kullandığım zamanlarda baya arkadaş edinmiştim. Gerçek hayatta buluşup bol bol takılmıştık. Hala görüşüyorum hepsiyle. Ama Türkiye'de aşırı egolu kızlar, eskortlar ve fakeler tarafından kullanılan bir program oluvermiş :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ya arkadaş.. Tinder adlı uygulama Avrupa'da çok iyi iş görüyor. Ama Türkiye'de, özellikle Angara'da, eskortların tekeline girmiş. Yurtdışında kullandığım zamanlarda baya arkadaş edinmiştim. Gerçek hayatta buluşup bol bol takılmıştık. Hala görüşüyorum hepsiyle. Ama Türkiye'de aşırı egolu kızlar, eskortlar ve fakeler tarafından kullanılan bir program oluvermiş :D
:aha: :kıskıs: :d: :d: :d: :ehe :zuhaha: Allah sabır versin efenim :kıskıs:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir bölüm başkanı bu kadar beyinsiz olabilir ya... Hadi biz şanslıyız en baba tasarım hocalarının birinden ders aldık. Peki 1. sınıf bebelerin günahı ne? Şimdi hoca aşırı kaliteli yalan yok. Ama temel tasarım nedir bilmiyor ki. Belli başlı ilkeri olan temel tasarım dersine bu ilkelerden ayrı bir şekilde ders işleyen hocayı getirterek dersin içine etti bölüm başkanı beyefendimiz. Benim işime geliyor hocanın deneyimleri ama ben asıl eğitimi aldığım için bir daha aynı şeyleri yapmama gerek yok. Yeni yetmelerin ise hiçbir şeyden haberleri yok. Yazık...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ne düşündüğümün bile farkında değilim :bilmm :züü:

0MG90

0MG90

Üye
IDX'te Kanada'da kaybolan Türk kadının konusu işleniyor, voov :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bugün okula gittim anam ne kadar çok birinci sınıf öğrencisi gelmiş :kıskıs: Tanışamadık ama daha zaman var tanışırız bi gün :sirit: :naughty:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Çay + radyo + sigara.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Revengeful

Emekli Yönetici
Hacienda La Esmeralda + Mountain - Twin Peaks + Arturo Fuente Opus X BBMF

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Gün geçmiyor ki bölüm başkanımız aptalca bir şey yapmasın. Ürün Tasarımı-I dersimizi de mahvet bravo sana Rıza Bey.

Revengeful

Emekli Yönetici
Çoğu anime müziği çok underrated yahu

csbaz

csbaz

Üye
Serviste çok aşırı saçma müzikler çalıyorlar hayırlısı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Captain Black bulun bana

0MG90

0MG90