Haber Google Now Çevrimdışı Çalışabilecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Google Now Çevrimdışı Çalışabilecek!

Mobil veriyi sürekli aktif tutmak, Türkiye koşullarında bu oldukça zor olsa gerek.
İnternete ulaşamadığımız zamanlarda Google Now servisini kullanmak şuana kadar pek mümkün değildi.

Google'ın son güncellemelerle kullanıcıya sunmuş olduğu "offline service " desteğiyle birlikte
bazı özellikleri kullanmak mümkün hale geldi.

Cihaz internete bağlı olmasa bile artık kısa sesli komutlar üzerinden Google Now servislerine ulaşmak ve dikte edilebiliyor.

Peki yeni servisin bize sunabildikleri neler?

Aşağıdaki listede detaylarını görebilirsiniz:
- Play Music.
- Open Gmail.
- Turn on Wi-Fi.
- Turn up the volume.
- Turn on the flashlight.
- Turn on airplane mode.
- Turn on Bluetooth.
- Dim the screen.

Sadece İngilizce komutları kabul eden uygulama yakın zamanda Türkçe desteğinin de eklenmesiyle daha aktif kullanılabilecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: abdulk4dir ve Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lg g3 kullanıyorum ve 1 kere kullanmadım. Belki de yoktur. Emin bile değilim :ehe

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 kullanıyorum ve 1 kere kullanmadım. Belki de yoktur. Emin bile değilim :ehe
Ben General Mobile 4G de kullanıyorum bazen üşengeçlikten olunduğunda işe yarıyor baya :ehe , türkçe komutlarda 1 ay önce çıktı , forumda mevcut . Türkçe Olarak Ok Google komutuna cihaz cevap vermekte ve arama bulabilmekte şimdi de çevrimdışı olunca daha iyi oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben General Mobile 4G de kullanıyorum bazen üşengeçlikten olunduğunda işe yarıyor baya :ehe , türkçe komutlarda 1 ay önce çıktı , forumda mevcut . Türkçe Olarak Ok Google komutuna cihaz cevap vermekte ve arama bulabilmekte şimdi de çevrimdışı olunca daha iyi oldu. :)
Kullanana hayırlı uğurlu olsun o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
işte şimdi oldu :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve kaankulahli

H0lligan

Üye
Wow bu guzel oldu artik her rom dan sonra silmem herhalde :D

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye

Türkçe dilinde ok googleyi nasıl aktif ediyorsunuz?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar s3 4.3 android rom kullaniyorum googleyi guncelledim bu ok google nasil yapacam birturlu olmuyor.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar s3 4.3 android rom kullaniyorum googleyi guncelledim bu ok google nasil yapacam birturlu olmuyor.
İşlemleri doğru yaptiğiniza emin olun ve bir daha deneyin. Tek bir yöntem mevcut.

uzman47

uzman47

Üye
Anlatimda 1.dil turkceyi kaldirin kaydet deniliyor kaldirinca kaydet butonu pasif oluyor

uzman47

uzman47

Üye
Ayrica telefona google asistan launcher tuklemek sartmi?

uzman47

uzman47

Üye
Ben kaldırmadan ingilizce yi seçtim. Türkçe direk olarak 2 ye geçti.
Suan benimde oyle olduda ana ekrana google uygulamasinin widgetini atiyorum ama ok google calismiyor tam olarak nadil yapacagiz arkadaslar

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Suan benimde oyle olduda ana ekrana google uygulamasinin widgetini atiyorum ama ok google calismiyor tam olarak nadil yapacagiz arkadaslar
3 x 3er kere okey google diyerek aktiflestirdin mi?