Haber Google Now Çevrimdışı Çalışabilecek!

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Suan benimde oyle olduda ana ekrana google uygulamasinin widgetini atiyorum ama ok google calismiyor tam olarak nadil yapacagiz arkadaslar
Sen yapabildiysen bide bana yardimci ol dostum tam olArak nasil yapilacak.

uzman47

uzman47

Üye
Konuda yazanları yaptım bakarak. Farklı birşey yapmadım açıkçası. Adımları teker teker uygulayınca oluyor.
Iyide asistan bendede calisiyor ama bu ana ekranda ok google olmuyor yani dokunmadan calismasi gerekmiyormu ayrica google now launcher yukleme zorunlulugu yok dimi onu yukleyince oluyor ama kaldirinca olmuyor yani extra bir ayarimi var bunun.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Iyide asistan bendede calisiyor ama bu ana ekranda ok google olmuyor yani dokunmadan calismasi gerekmiyormu ayrica google now launcher yukleme zorunlulugu yok dimi onu yukleyince oluyor ama kaldirinca olmuyor yani extra bir ayarimi var bunun.
Google Now yüklemek şart değil.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Dostum google uygulamasini sifirladim en bastan nasil yapacagimi aciklayabilirmisin?
Konunun açıklayıcı olmayan tarafı yok birkaç kişi yapmış gördüğünüz gibi . Yapmanız gereken ayarlar > dil ve giriş > google sesle yazma > diller kısmından İngilizceyi seçip ok e basmak birinci dil olma konusunu sormuş evet deyin ve devam edin zaten Ok Google algılama diye çıkacaktır..

• Beğen
Tepkiler: uzman47
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
@uzman47

Zaten bu yorumları diğer konuya yazmanız gerekiyordu , bunu belirtmiştim.

uzman47

uzman47

Üye
Tamam o kismi yaptim sorun yokta asagi asistan kisminda got it yok bide 3 defa ok google deyin demissin boyle bir yonlendirmede olmuyor .bir turlu ana ekrandan bir tusa basmadan ok google yapamadim

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o kismi yaptim sorun yokta asagi asistan kisminda got it yok bide 3 defa ok google deyin demissin boyle bir yonlendirmede olmuyor .bir turlu ana ekrandan bir tusa basmadan ok google yapamadim
Dil ve giriş google sesle yazmada ok google olacak oradan açarsanız ilk 3 kutucuğu işaretlerseniz size sorar

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Dil ve giriş google sesle yazmada ok google olacak oradan açarsanız ilk 3 kutucuğu işaretlerseniz size sorar
Sorun benim tel. S3 4.3 jelly bean oldugu icinmis.bu ozellik 4.4.. ve uzeri surumlerde calisiyormus. :(

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka ve kaankulahli