Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyide asistan bendede calisiyor ama bu ana ekranda ok google olmuyor yani dokunmadan calismasi gerekmiyormu ayrica google now launcher yukleme zorunlulugu yok dimi onu yukleyince oluyor ama kaldirinca olmuyor yani extra bir ayarimi var bunun.
Iyide asistan bendede calisiyor ama bu ana ekranda ok google olmuyor yani dokunmadan calismasi gerekmiyormu ayrica google now launcher yukleme zorunlulugu yok dimi onu yukleyince oluyor ama kaldirinca olmuyor yani extra bir ayarimi var bunun.
Konunun açıklayıcı olmayan tarafı yok birkaç kişi yapmış gördüğünüz gibi . Yapmanız gereken ayarlar > dil ve giriş > google sesle yazma > diller kısmından İngilizceyi seçip ok e basmak birinci dil olma konusunu sormuş evet deyin ve devam edin zaten Ok Google algılama diye çıkacaktır..
Rygebin
Üye
Konu Sahibi
@uzman47
Zaten bu yorumları diğer konuya yazmanız gerekiyordu , bunu belirtmiştim.
uzman47
Üye
Tamam o kismi yaptim sorun yokta asagi asistan kisminda got it yok bide 3 defa ok google deyin demissin boyle bir yonlendirmede olmuyor .bir turlu ana ekrandan bir tusa basmadan ok google yapamadim
Tamam o kismi yaptim sorun yokta asagi asistan kisminda got it yok bide 3 defa ok google deyin demissin boyle bir yonlendirmede olmuyor .bir turlu ana ekrandan bir tusa basmadan ok google yapamadim