kamil5028347
Üye
evet pinleniyorBeyler win10 m tp sürümünde outloolda klasorleri dışarı pinleyebiliyor muyuz ?
evet pinleniyorBeyler win10 m tp sürümünde outloolda klasorleri dışarı pinleyebiliyor muyuz ?
Ya arkadaşlar şu ms Türkiye yi uyarmak lazım,yeter bu kadar şaklabanlık rezil oldunuz diyeKarnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor

Güya Birde akıllı telefon aklını seveyim onun.Bayramımı seyranımı bilmeyen telefonu ben ne yapayım derken telefonu duvara fırlattı telefon bir köşede pert ben ise bir anlık siniri ile kendimi sokaklara attım.Nerde o eski telefonlar,hiç böyle hatalar yapmazlar dı,mesela 3310![]()

Evet eskiden de öyleydi hatta ben bu durumu instagramda paylaşmıştım. Ama millet anlamadı.Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor
640xl hepsiburada da 899 idi yanlış hatırlamıyorsam. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir yurtdışı harcı ve pasaport işini de hesaba katarsan640xl var alsam mı acaba diye düşünüyorum 230$ a siz ne dersiniz kullandığım L930
gece 01,11de şarja takımtım sabah 7,30da şarjdan çektim %95 dolmuştu ve saat şuan 18,00 %10 kaldı şarjı sadece mesaj attım başka birşey yapmadım bütüngün cebimdeydi telefon sarj konusunu merak edenler için söyleyim dedim...
Herkesin Kurban Bayramını kutlarız.
İyi günler bu sorunu çözebilmek için, Ayarlar, Gizlilik, Geri Bildirim ve Tanılamalar, Windows benden geri bildirim istemeli bölümünde "Her Zaman" olan seçeneği "Haftada bir" olarak değiştiriseniz gereksiz şarj harcanmasının önüne geçebilirsiz..
nasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.3 günlük şeye neden bu kadar takılıyorsunuz ? Microsoft Türkiye'nin hatası bu.
Kesinlikle yedekle ve sıfırla o zaman çok değiştiğini göreceksin..arkadaşlar Windows 10 a yükselttim ama şarjı çok çabuk tükeniyor telefon uyku modundayken de tükeniyor yedekleyeyip sıfırlamak çözüm olurmu acaba?
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor
Evet eskiden de öyleydi hatta ben bu durumu instagramda paylaşmıştım. Ama millet anlamadı.
640xl hepsiburada da 899 idi yanlış hatırlamıyorsam. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir yurtdışı harcı ve pasaport işini de hesaba katarsan
Cumhuriyet bayramından önceki günün, yarım gün tatil olduğunu belirtmek için yanlışlıkla arife tabirini kullanmış olabilirlernasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.

Evetbeyler olutlookda klasörleri dışarı pinleyebiliyormuyuz ?
Abi Project Astoria da hata veriyor hata kodu 14 çözüm olarak ne yapmamız lazım? Biraz konu dışı oldu ya kusura bakmayın
Teşekkürler o zaman sıradaki yapıyı bir test etmek için yükleyeceğim 10 .yapı bakalım nasıl olacak . Benim için ilginç bir deneyim olacak...
Arada bir çok kısa Sürdürülüyor yada Yükleniyor yazısı hariç 8.1'i hiç aratmıyor 830Şarj , fotoğraflar , müzik ve video uygulaması denimi aratıyor

Sonuna kadar katılıyorum groove müzik. 8.1dekş müzikten daha iyi.Arada bir çok kısa Sürdürülüyor yada Yükleniyor yazısı hariç 8.1'i hiç aratmıyor 830
Fotoğrafların yenileme için bekletmesi ile zoom olayı sıkıntılı evet ama Groove müzik Mixradio dan çok daha iyi bence![]()