Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç'' 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü '' diyor..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: murooo55, serinaga, saynesim ve 2 diğerleri
sahanemir

sahanemir

Üye
640xl var alsam mı acaba diye düşünüyorum 230$ a siz ne dersiniz kullandığım L930

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor
Ya arkadaşlar şu ms Türkiye yi uyarmak lazım,yeter bu kadar şaklabanlık rezil oldunuz diye:)

braayn

braayn

Üye
Nerde o eski telefonlar,hiç böyle hatalar yapmazlar dı,mesela 3310:)
Güya Birde akıllı telefon aklını seveyim onun.Bayramımı seyranımı bilmeyen telefonu ben ne yapayım derken telefonu duvara fırlattı telefon bir köşede pert ben ise bir anlık siniri ile kendimi sokaklara attım. :)

ON9

ON9

Üye
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor
Evet eskiden de öyleydi hatta ben bu durumu instagramda paylaşmıştım. Ama millet anlamadı.
640xl var alsam mı acaba diye düşünüyorum 230$ a siz ne dersiniz kullandığım L930
640xl hepsiburada da 899 idi yanlış hatırlamıyorsam. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir yurtdışı harcı ve pasaport işini de hesaba katarsan

• Beğen
Tepkiler: sahanemir

yuyil01

Üye
gece 01,11de şarja takımtım sabah 7,30da şarjdan çektim %95 dolmuştu ve saat şuan 18,00 %10 kaldı şarjı sadece mesaj attım başka birşey yapmadım bütüngün cebimdeydi telefon sarj konusunu merak edenler için söyleyim dedim...

Herkesin Kurban Bayramını kutlarız.
İyi günler bu sorunu çözebilmek için, Ayarlar, Gizlilik, Geri Bildirim ve Tanılamalar, Windows benden geri bildirim istemeli bölümünde "Her Zaman" olan seçeneği "Haftada bir" olarak değiştiriseniz gereksiz şarj harcanmasının önüne geçebilirsiz..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
3 günlük şeye neden bu kadar takılıyorsunuz ? Microsoft Türkiye'nin hatası bu.
nasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.

• Beğen
Tepkiler: mp2934

blackss

Üye
arkadaşlar Windows 10 a yükselttim ama şarjı çok çabuk tükeniyor telefon uyku modundayken de tükeniyor yedekleyeyip sıfırlamak çözüm olurmu acaba?

sahanemir

sahanemir

Üye
arkadaşlar Windows 10 a yükselttim ama şarjı çok çabuk tükeniyor telefon uyku modundayken de tükeniyor yedekleyeyip sıfırlamak çözüm olurmu acaba?
Kesinlikle yedekle ve sıfırla o zaman çok değiştiğini göreceksin..

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet eskiden de öyleydi hatta ben bu durumu instagramda paylaşmıştım. Ama millet anlamadı.

640xl hepsiburada da 899 idi yanlış hatırlamıyorsam. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir yurtdışı harcı ve pasaport işini de hesaba katarsan

nasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.
Cumhuriyet bayramından önceki günün, yarım gün tatil olduğunu belirtmek için yanlışlıkla arife tabirini kullanmış olabilirler :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ON9
braayn

braayn

Üye
beyler olutlookda klasörleri dışarı pinleyebiliyormuyuz ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar problem Microsoft ta değil sadece. Androide de var aynı sorun. Büyük ihtimalle bizim ülkenin vaktinde yaptığı yanlış hesap sonucu bu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Takvim felan neyse de Lumia 625 uçuyor şuan bu gun şarj ve hız 8.1den bile hızlıydı darısı diğer günlere :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Şarj , fotoğraflar , müzik ve video uygulaması denimi aratıyor

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Şarj , fotoğraflar , müzik ve video uygulaması denimi aratıyor
Arada bir çok kısa Sürdürülüyor yada Yükleniyor yazısı hariç 8.1'i hiç aratmıyor 830
Fotoğrafların yenileme için bekletmesi ile zoom olayı sıkıntılı evet ama Groove müzik Mixradio dan çok daha iyi bence :)

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arada bir çok kısa Sürdürülüyor yada Yükleniyor yazısı hariç 8.1'i hiç aratmıyor 830
Fotoğrafların yenileme için bekletmesi ile zoom olayı sıkıntılı evet ama Groove müzik Mixradio dan çok daha iyi bence :)
Sonuna kadar katılıyorum groove müzik. 8.1dekş müzikten daha iyi.

Üst Alt