H0lligan
Üye
maden yapacaksınUstasen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Daha ilkellik asamasindayim
Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?
Ustasen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?
o sarı şeyde altın 
maden yapacaksınUstasen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Ustasen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
o sarı şeyde altın 
evet arkadaşlar gördüğüm eksikleri düzeltmeye başlıyorum hemen sizde görürseniz bildirin en fazla yarım saate version 2.0 çıkar

burdan da renkli kalın ve italik yazı nasıl yazılır bakabilirsiniz
https://www.maxicep.com/forum/konu/minecraft-pe-0-11-x-0-12-1-renkli-kalin-italik-yazi-yazma.959867/
konu güncellenmiştir

yani o verdiği hasar değil aldığı hasarmış o yüzden çeviride ağır ve hafif olarak yazmışdım yarına kadar bakıcam başkada eksik varsa onlarla beraber düzelticem yani yarın 3.0 yayınlanacakdır bilginiz olsun
arkadaşlar sizde eksik/hata bulursanız bildirin lütfen