Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Sonraki çeviride yani 0.13.0 çeviri sinde nasıl paylaşım yapim sizce ?

• Sürekli güncelleme gelecek şekilde çevirdiğim kadarmı paylaşim ?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çevirinin tamamı bittiği zaman mı ?

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Usta :ehe sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Daha ilkellik asamasindayim :kop2:

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?

Usta :ehe sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?
maden yapacaksın :naughty: o sarı şeyde altın :ehe

maden yapacaksın :naughty: o sarı şeyde altın :ehe
evet arkadaşlar gördüğüm eksikleri düzeltmeye başlıyorum hemen sizde görürseniz bildirin en fazla yarım saate version 2.0 çıkar :ehe

burdan da renkli kalın ve italik yazı nasıl yazılır bakabilirsiniz
https://www.maxicep.com/forum/konu/minecraft-pe-0-11-x-0-12-1-renkli-kalin-italik-yazi-yazma.959867/
konu güncellenmiştir

mertyegin57

mertyegin57

Üye
(y) harikasın
(y) harikasın

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Bașka bir siteye Upload eder misin ? Dropbox yüklemeye zorluyor.

• Beğen

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
teşekkürler :sirit:

burda da paylaşmışdık altta mediafire linki mevcut mediafire a tıklayıp 5 sny bekle reklamı geç linke ulaşacaksın
Tekrar teşekkür ederim :)

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
:tşk:

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar teşekkür ederim :)
:rica:
arkadaşlar hasarlı örs leri ben kafaya düşünce verdiği hasar zannediyordum ama bügün arkadaşla pc de mc 1.5.2 oynarken çatı katının döşemeyi değiştiriyordum örs düşdü aldım hafif hasarlı olmuş :D yani o verdiği hasar değil aldığı hasarmış o yüzden çeviride ağır ve hafif olarak yazmışdım yarına kadar bakıcam başkada eksik varsa onlarla beraber düzelticem yani yarın 3.0 yayınlanacakdır bilginiz olsun :ehe

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
:rica:
arkadaşlar hasarlı örs leri ben kafaya düşünce verdiği hasar zannediyordum ama bügün arkadaşla pc de mc 1.5.2 oynarken çatı katının döşemeyi değiştiriyordum örs düşdü aldım hafif hasarlı olmuş :D yani o verdiği hasar değil aldığı hasarmış o yüzden çeviride ağır ve hafif olarak yazmışdım yarına kadar bakıcam başkada eksik varsa onlarla beraber düzelticem yani yarın 3.0 yayınlanacakdır bilginiz olsun :ehe
Oyunumu yeni versiyon ile optimize etti her yerde hayvan çıktı

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Oyunumu yeni versiyon ile optimize etti her yerde hayvan çıktı
yapar öyle hatta çok eski bir versiyonda ki oyunun varsa onun dünyasıda sonsuz olur eskiden sınırlıydı hocam :D
bir eksik daha gördüm server a bağlanmaya çalışırken wi-fi kapalıysa hata veriyor ve ben bu hatayıda çevirme mişim :ah arkadaşlar sizde eksik/hata bulursanız bildirin lütfen :)

Jus7ice

Jus7ice

Üye
bende indirdim yarın kurayım bari güncel halini bekleyeyim aslında :ah:
yeni güncellemeyi koy tester olcam :ehe

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Jus7ice

Jus7ice

Üye
out of battery :ehe

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:eller:
üst konu olsa iyi olur bu aslında :naughty:

@Dogus Pertez

Yoksa en fazla indexte mi yer alabiliyor :hmmm
üst konu değilde bi minecraft bölümü açılsa güzel olur mod yapmayada başlicam inşallah @007wolverine da yapıyor @mertyegin57 de texture paylaşıyor yani açılsa paylaşımlar olur bence :hmmm

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
yapar öyle hatta çok eski bir versiyonda ki oyunun varsa onun dünyasıda sonsuz olur eskiden sınırlıydı hocam :D
bir eksik daha gördüm server a bağlanmaya çalışırken wi-fi kapalıysa hata veriyor ve ben bu hatayıda çevirme mişim :ah arkadaşlar sizde eksik/hata bulursanız bildirin lütfen :)
Daha önce de 12.1 kurdum ama gelmemişti bunda geldi :)

• Beğen
turancen

turancen

Üye
v3 çıkacakmı, bende meraklandım şimdi :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt