20mb6.9 mb oldu tablet kasıyor biraz![]()

türkçe yani bu konuda paylaşdığımda mı oldular yoksa build li sürümde mi ?Ben 4 kişi girip 2hatfa günde 3 er saat oynadık
Başımıza böyle şeyler sık sık geldi
Zombiler gündüz yağmur yağarken buga giriyor
Veya bazen sesi çıkmıyor
Veya bebek zombiler gizlice bota binince inemiyoruz ölmeyi bekliyoruz![]()
Normal minecraft 12.1 detürkçe yani bu konuda paylaşdığımda mı oldular yoksa build li sürümde mi ?
build kaç ? yada build siz son sürümmü ?Normal minecraft 12.1 de
Türkçe değil
Ben sadece bir kalenin 6.9 mb olduğunu kastetmiştimağır dediğim boyutu değildiçok yapı diyorum mesela 10 gökdelenli bir şehir yada daha ağır bişeyse bende açılmaz o
![]()

Alırım bir dal

açar benim makine inşallahBen sadece bir kalenin 6.9 mb olduğunu kastetmiştim
Alırım bir dal![]()

İstersen bu halini bir yükleyeyim bakaçar benim makine inşallah![]()
yokİstersen bu halini bir yükleyeyim bak![]()
rom yapmaya çalışmaya çalışıyorum telefon recoveryden pek sık çıkmıyor 

paylaşırsan etiket atarsın artıkYakında 4 kişi bi adventure labirent mapi yapmaya başlayacağız kareli kağıda 100 e 100 labirentler çizip birleştirip 200 e 200 bi labirent olucak
Belli görevleri yapmadan çıkışa ulaşılmayan bi map olucak 1-2 hafta sonra bitiririz

yani oynanır durumda şuanEvet bazi çeşitli hatalar var ama olsun
Oynanır ama riskli yedek almasak emekler uçup gidecekyani oynanır durumda şuan

0.7 de başladım ama bikere olsun yaşamadım bu sorunuOynanır ama riskli yedek almasak emekler uçup gidecek![]()

Senin türkçe de sorun olabilir. Ben de yașamıyordum0.7 de başladım ama bikere olsun yaşamadım bu sorunu![]()
![]()
türkçede bende hiç sıkıntı çıkmadıSenin türkçe de sorun olabilir. Ben de yașamıyordum

Seneye kadar krallik olur insallahkalenin mahzenine başladım buraya başlayana kadar 2 ay geçmişti burası da 1 ay sürer vesselam![]()

Mahzenden sonra nether tarafı da var dur heleSeneye kadar krallik olur insallah![]()