Androıd Cıhazlarınızın Sarj Surelerini Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Lan piskolojim bozuldu sizi görünce s4 ile 5 saat alan kişi inanmıyorum...yukarda youtube ınstagram kullanıp değer atan arkadaş kullanılan uygulamalarda hiç görünmüyor boş ekran açıp bekledin mi?
S4 2 tane batarya var ikiside aynı süreler veriyor max 3.30 saat ekran...
Bana mi diyorsun hayır öyle yapmadım farkindaysan yukarda hem yazılım hem donanım yazıyor ekran suresi donanım da o yüzden uygulamalar yazılım sekmesinde

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Lan piskolojim bozuldu sizi görünce s4 ile 5 saat alan kişi inanmıyorum...yukarda youtube ınstagram kullanıp değer atan arkadaş kullanılan uygulamalarda hiç görünmüyor boş ekran açıp bekledin mi?
S4 2 tane batarya var ikiside aynı süreler veriyor max 3.30 saat ekran...
Ben 3.30 ekran alsam şükrederim bende o da yok [emoji23] [emoji23]

ortak42

ortak42

Üye
Bana mi diyorsun hayır öyle yapmadım farkindaysan yukarda hem yazılım hem donanım yazıyor ekran suresi donanım da o yüzden uygulamalar yazılım sekmesinde
Yok by androide

smh60

smh60

Üye
Beyler ekran süresini atarken pil kullanımını da atın :)

ortak42

ortak42

Üye
Sarz bitsin bi paylaşım daha yapıyım s3 miniyle 4 küsür saat alıyorum android one ile rahat 6 saat gelicek hazır ol :D
S3 mini olabilir ben s4 sandım senin cihazı bide android one ile 6 saat güldürmeyin adamı :D sarjda çeker çekmez aralıksız bırakmadan oynuyon mu bekleme kaç saat 6 saat ekran alırken?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 mini olabilir ben s4 sandım senin cihazı bide android one ile 6 saat güldürmeyin adamı :D sarjda çeker çekmez aralıksız bırakmadan oynuyon mu bekleme kaç saat 6 saat ekran alırken?
Bekleme süresi 15-20 saat oyun yok oynamam bile
Niye cekemiyirsun onu anlamadım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bekleme süresi 15-20 saat oyun yok oynamam bile
Niye cekemiyirsun onu anlamadım
Note 2 ile 3 saat oyun oynadım suan 4 saat ekran süresi ve % 35 pilim var
Bence sizin pilleriniz ya ölü ya da kullandığınız romu veya kerneli değiştirin

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 2 ile 3 saat oyun oynadım suan 4 saat ekran süresi ve % 35 pilim var
Bence sizin pilleriniz ya ölü ya da kullandığınız romu veya kerneli değiştirin
Bana mı dedin pil ölü diye yoksa şu bana karşı çıkan arkadaşa mı :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Karşı çıkanlara

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
ortak42

ortak42

Üye
Arkadaş s4 lolipop desem kitkatta aynı idi.. batarya yeni birisi sıfır aldım 3.30 saati geçmiyor..niye arkadaş millet 5 saat görüyor ben 3 saat :) oyunda oynamam rootlayip gereksizleri kaldirsam yararı olur mu? @byAndroid @Jelly Beanci

• Beğen
Tepkiler: _JacKoLovsKi_

MaxipmaN

Üye
Arkadaş s4 lolipop desem kitkatta aynı idi.. batarya yeni birisi sıfır aldım 3.30 saati geçmiyor..niye arkadaş millet 5 saat görüyor ben 3 saat :) oyunda oynamam rootlayip gereksizleri kaldirsam yararı olur mu? @byAndroid @Jelly Beanci
bende birşey farketmedi note2

• Beğen
Tepkiler: ortak42
byAndroid

byAndroid

Üye
S healt varsa ve kullanıyorsanız kullanmayın 1 saat ekran süresini direk siliyor kafadan. Bu arada s healt tüm telefonlar için indirilir durumda bugün yükledim android one a sarzi alt üst etti :D adım sayar falan güzel de sildim sarzi somurunce. Bide s4 te kitkat da 5 saat alan vardı ss var forumda

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Üst Alt