patates haşlamasıyla, patates kızartması aynı tadı veriyor mu hocam?Bilmem hocam be fark ediyor kiHer türlü kabul
![]()

Haşladıktan sonra kalıba koyup sıkıştıralım sonra da kızartalımpatates haşlamasıyla, patates kızartması aynı tadı veriyor mu hocam?![]()

burada akşam 6ya kadar elektrik yok ölü batarya ile maxicepe tutunmaya çalışıyorum.
buralar size emanet
@Genc007 @Master @H0lligan @kaankulahli ortalığı karıştırmayın haa![]()

ortalığı karıştıran sensin rasimcim.burada akşam 6ya kadar elektrik yok ölü batarya ile maxicepe tutunmaya çalışıyorum.
buralar size emanet
@Genc007 @Master @H0lligan @kaankulahli ortalığı karıştırmayın haa![]()

bu arada dayı dediğime bakmayın körelmiş kurban bıçağı gibi bir ihtiyardir kendisi 
ortalığı karıştıran sensin rasimcim.
bende yokum sanırım akşama kadar, hüsamettin dayı taşınıyormuş şu çekyata bi el at dedi bir baktım eşyaların %85 ini aşağı indirmisim. huso dayı kamyonetle gitti yarısını yükleyip bana da eşyalarin başında dur dedi. sonra yeni evine gidip eşyalari da indirecegim galiba. yaktın beni hüsamettin dayıbu arada dayı dediğime bakmayın körelmiş kurban bıçağı gibi bir ihtiyardir kendisi
![]()

patatesin de bir gururu varHaşladıktan sonra kalıba koyup sıkıştıralım sonra da kızartalım![]()

Selam söyle hüsamettin dayımaortalığı karıştıran sensin rasimcim.
bende yokum sanırım akşama kadar, hüsamettin dayı taşınıyormuş şu çekyata bi el at dedi bir baktım eşyaların %85 ini aşağı indirmisim. huso dayı kamyonetle gitti yarısını yükleyip bana da eşyalarin başında dur dedi. sonra yeni evine gidip eşyalari da indirecegim galiba. yaktın beni hüsamettin dayıbu arada dayı dediğime bakmayın körelmiş kurban bıçağı gibi bir ihtiyardir kendisi
![]()

Yerim o gururupatatesin de bir gururu var![]()

Selam söyle hüsamettin dayıma
@H0lligana dikkat edin ileride yapabileceği şeyler beni endişelendiriyor gereksizlere hiç bulaşmaması gerekirdi
Yerim o gururu![]()

patatesi yerken gururunu da yedin zatenSelam söyle hüsamettin dayıma
@H0lligana dikkat edin ileride yapabileceği şeyler beni endişelendiriyor gereksizlere hiç bulaşmaması gerekirdi
Yerim o gururu![]()

Onu kastetmiştimpatatesi yerken gururunu da yedin zaten![]()

kast?Onu kastetmiştim![]()

Yüzyılın tespitini yaptınız hocam plaketiniz bendenkast?
su-i kast?
haydaaa hocam suikast yaptığınızı mı itiraf ettiniz?![]()

buradan gıda ve tarım bakanlığının üst düzey yöneticilerine sesleniyorum! hocam, patatese ihanet ettiğini, sırtından bıçaklayıp önce dörde ayırıp sonra haşlayıp kaba sıkıştırdığını ve daha sonra da kizarttigini itiraf etti. gereğini yapın!Yüzyılın tespitini yaptınız hocam plaketiniz benden![]()
![]()
evet başarılarının devamını dileyip kendisine bi çuval paates hediye ediyoruzburadan gıda ve tarım bakanlığının üst düzey yöneticilerine sesleniyorum! hocam, patatese ihanet ettiğini, sırtından bıçaklayıp önce dörde ayırıp sonra haşlayıp kaba sıkıştırdığını ve daha sonra da kizarttigini itiraf etti. gereğini yapın!
özet: patates kızarttık gelin yiyin.buradan gıda ve tarım bakanlığının üst düzey yöneticilerine sesleniyorum! hocam, patatese ihanet ettiğini, sırtından bıçaklayıp önce dörde ayırıp sonra haşlayıp kaba sıkıştırdığını ve daha sonra da kizarttigini itiraf etti. gereğini yapın!
daha bu sabah yaklaşık 4 patatesi şöyle katlettim
1- kaynar suda derisini sterilize et
2-derisini etinden vahşice ayır
3-yavaş yavqş doğra
![]()

Oha! Vahşet!daha bu sabah yaklaşık 4 patatesi şöyle katlettim
1- kaynar suda derisini sterilize et
2-derisini etinden vahşice ayır
3-yavaş yavqş doğra
![]()
50 lira ateşleyecekmis kişi başı 
Erzincan dan selamlarOha! Vahşet!
Hüsamettin dayı(dede) aradı ordan da 4 kişi bulmuş50 lira ateşleyecekmis kişi başı
![]()